Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 939 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

To Alan będzie płatny??? Jak można rządach pieniędzy za wyższa rozdzialke?!

Opublikowano

Ten remaster to mam odpalając alana na ultra. :banderas:Oczywiście ograny 11 lat temu, na premierę za full price, nie odsprzedany żeby twórcy mogli zarobić. Teraz dołożę drugą cegiełkę, oczywiście na Xboxie, bo MS musi zrozumieć, że Remedy jak nikt pasuje do XGS.

Opublikowano
1 minutę temu, izon napisał:

To Alan będzie płatny??? Jak można rządach pieniędzy za wyższa rozdzialke?!

Ten jak dalej broni tych japońskich kurew hahahahaha

Remedy z 505 Games kazało dopłacać ludziom za next genową wersję Control, nawet jak posiadali wszystkie dodatki, teraz pewnie też coś odjebią :)

Opublikowano

Co tam, podobno teraz Alan Wake to sztos n:pawel:a plejkę? Sezon ogórkowy na sonkę zaczyna doskwierać to czas podniecać się tytułem sprzed dwóch generacji

Edytowane przez Czoperrr

Opublikowano
13 minut temu, Czoperrr napisał:

Co tam, podobno teraz Alan Wake to sztos n:pawel:a plejkę? Sezon ogórkowy na sonkę zaczyna doskwierać to czas podniecać się tytułem sprzed dwóch generacji

Przecież to norma u tych karaczanów - jaranko Mario 64 na Switcha, Demonsami z PS3, zaraz kolejna edycja specjalna/directors cut/remaster.

RetroStation 5 w formie, maluje podstarzałe laski, mami dualsensem i mówi, że to młodziutkie dupeczki, ale to wszystko fasada.

Na rynku jest jeden next-gen Xbox Series X i ten śmieszny padzik co wibruje jak 5-cio letni iPhone tego nie zmieni. :) 

Opublikowano

Gram jak oszalały w Psychonauts 2 i żal mi tych karacznów co wyśmiewają ten tytuł mówiąc, że nie dorównuje Ratchetowi. Oczywiście, że nie dorównuje bo to jest zupełnie inny poziom. Kopalnia pomysłów, świetnie napisanych dialogów, gameplayu urozmaiconego tak bardzo, że nie sposób się nudzić nawet na chwilę. A Ratchet? Po raz szesnasty zbieranie śrubek i strzelanie z blastera. No kurwa, litości. Całe szczęście, że Spencer się zlitował nad tym robactwem i mogą sami w to arcydzieło zagrać, oczywiście za odpowiednią opłatą.

Opublikowano

Tylko po początkowej euforii nie mogę się już zmusić do ukończenia Psychoszczura 2. Niby mamy duże zróżnicowanie, a tak na prawdę to robimy w kółko to samo. Walka też kiepska. 

Opublikowano
11 minut temu, Donatello1991 napisał:

Niby mamy duże zróżnicowanie, a tak na prawdę to robimy w kółko to samo.

Coś jak te wyśmienite, bardziej filmy niż gry exy z małża 

Opublikowano

Psychonauts 2 to pozycja dla GRACZY, nie dla januszy gamingu. Zalecany powrót do masterowania Astrobota.

Opublikowano

Jeden koncert w Psychonauts 2 jest bardziej epicki niż wszystko, co wyszło na PS4.5 do tej pory.

Opublikowano

Brak epickości? Wracaj do Gównoczeta 16 z gameplayem z PS2. XDDDD

Psychonauts 2 - mnóstwo ciekawych znajdziek, zadania poboczne, faktyczny platformer. Zwariowane, zróżnicowane tematycznie poziomy związane z różnymi zaburzeniami psychicznymi. Nietuzinkowe pomysły jak łączenie myśli czy postrzegania świata oczami innych.

Ratchet - jeb, jeb, prostactwo, GRAFIKA. Nic więcej niż tech demo, w dodatku oszukańcze. Przejście między światami przecież już na HDD robiło Titanfall 2 czy teraz właśnie Psychonauts 2. NA ZESZŁEJ GENERACJI.

PlayStation 5? Farbowany next-gen.

Opublikowano
20 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

poziomy związane z różnymi zaburzeniami psychicznymi

Jest poziom w mózgu Xbota?

Opublikowano

Śmieszy mnie te wojowanie Psychonuts 2, przecież tam standardowo są ekrany ładowania, najbardziej chwalony ficzer MS - Quick Resume - standardowo - NIE DZIAŁA, -no zgadza się niczym się ta gra za specjalnie nie różni od wersji z Xbox One ze zwykłym HDD. Typowy MS...

Opublikowano

Ekrany ładowania po sekundzie-dwie raz na godzinę? HATFU KURWA

Opublikowano

Najlepsze są te przejścia między nowymi światami - przechodzisz przez drzwi, a po drugiej stronie CAŁKOWICIE nowa mapa, z innymi assetami.

Na HDD. NATYCHMIASTOWO.

Insomniac ewidentnie musi się wiele nauczyć skoro do tego samego efektu potrzebowali dedykowanego PS5 dysku SSD. Partacze. :dynia:  

Opublikowano
29 minut temu, Bzduras napisał:

Ekrany ładowania po sekundzie-dwie raz na godzinę? HATFU KURWA

Ale qrwa są - więc czego niby miałoby się Isomniac uczyć, skoro ich gra nawet od startu konsoli ładuje sie szybciej niz Psychonuts 2 z niedziałającym Quick Resume...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.