Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
3 minutes ago, Donatello1991 said:

https://www.ppe.pl/news/161190/halo-infinite-otrzyma-kolejny-sprzet-ujawniono-myszke-klawiature-podkladke-i-sluchawki-znamy-ceny.html

Przypomnijcie mi kto tak ostatnio przed premierą gry ostro sprzedawał różne gadżety?? A już pamiętam GuwnoPunk2077. Historia lubi się powtarzać. Kiedy marketing idzie za mocno, to gra okazuje się crapem. Wpólny mianownik to także przełożenie gry na inny termin. Hehehehe xszczur

Codziennie spotykam jakiegoś dzieciaka w koszulce PLAYSTATION.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 939,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
3 minuty temu, Lord Protector napisał:

Ostro ziomeczek wyjaśnił w temacie Ratcheta dla kogo jest ta gra :obama:

Czytałem, ale ten niżej też niezły dzbanecznik.

HEKTOLITRY MIODU

ku,rwa kolejna gra życia w tym miesiącu :pawel: 

Opublikowano

klawiatura i myszka do halo xD Microsoft robi to wspaniale aby blacharze dymali jak najbardziej zieloną hołote:banderas: miłego padania jak muchyprzegrywy w tej f2p gunwo gierce:dynia: no ale wreszcie halo ląduje tam gdzie jego miejsce czyli pomiedzy world of thanks a league of legends f2p dla gimbazy bez gustu:banderas:

Opublikowano
Godzinę temu, Mendrek napisał:

Przypominam stan gry. 14:1 dla PlayStation.

Na 14 myślących trzeźwo graczy przypada jeden dee, który myśli, że za darmo to 700 pln rocznie za czasowy dostęp do multiplatform, a nawet exclusive 1st party:

Złoto:banderas:

Opublikowano
51 minut temu, Donatello1991 napisał:

Wrzesień to miesiąc w którym Sony nie dość, że zayebie MS, to ustawi poprzeczkę nie do przeskoczenia dla Xszczurów do końca generacji. Dodatkowo 3 hity w tym miesiącu na Sonkę i trochę dla przyjaciela PC. 

Czekaj 9 to już jutro, aż mnie dreszcze przeszły. Ale będzie jazgot u zielonych.

Ale co tam Sory pokaże na tym swoim festiwalu beki w czwartek oprócz Rudego Tłuściocha 2, Łysego Drwala 7. czy Kena &Lemmingi, co ma nami botami wstrząsnąć ma się rozumieć?

Opublikowano
27 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

ku,rwa kolejna gra życia w tym miesiącu :pawel: 

I platynka w 14h. Jak powerpyx od tutoriali do trofeow napisał, ze zrobil w 10, to sie rzucali, ze nieprawda.

Opublikowano
2 godziny temu, PanKamil napisał:

Wspaniale popatrzeć jak zieloni są zmuszeni do składania konkuterow aby pograć w dobre gry bo xszrot oferuje co najwyżej indory o chorobach psychicznych że zbiórki dla powodzian:dynia: w sumie oczywista sprawa, że mając xboxa musisz szybko znaleźć inny sprzęt do grania.

Do niczego nie jestem zmuszany. Stać mnie na dobrego kompa, to sobie złożę. W czym problem? W tym, że PS5 nie robi na mnie żadnego wrażenia?

Opublikowano

Jeśli chcesz grac w gry to nie masz wyjścia bo najlepszy gry omijają xszrota

A ten szrot psychoscierwo w oprawie z ps2 to dopiero rozbudowana gra :dynia: 

Screenshot_20210908-160240_YouTube.jpg

Opublikowano
Teraz, PanKamil napisał:

Jeśli chcesz grac w gry to nie masz wyjścia bo najlepszy gry omijają xszrota

A ten szrot psychoscierwo w oprawie z ps2 to dopiero rozbudowana gra :dynia: 

Screenshot_20210908-160240_YouTube.jpg

Teraz to pojechałeś gościu :[

Opublikowano

Wypada znowu podsumować ostatnie kilka stron CW

- Playstation 5 to gowno

- Wielki hype związany z grami które może wyjdą na PS5 w 2022 - This is Waiting

- Liściu klaska co raz to niższym szczeblem klapom, ale nikt nie chce go wziąć na kolana.

- Sony stwierdziło ze PlayStation 5 jest tak chujowe, ze wydali nowa wersje, która okazała się takim odpadem ze pojawiają się słuchy o PlayStation 5 Pro licząc że nareszcie podejmie równa walkę na grafikę z Xboxem Series X

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano
1 godzinę temu, PanKamil napisał:

A ten szrot psychoscierwo w oprawie z ps2 to dopiero rozbudowana gra 

Ale od Psychonautów 2, najlepszej platformówki w XXI wieku, proszę kilka chujów w bok :sir:

Opublikowano
37 minut temu, eX4cT_PL napisał:

- Liściu klaska co raz to niższym szczeblem klapom, ale nikt nie chce go wziąć na kolana.

Już byłem fagasem bezbeka roku a teraz klaskam klapom z niższych szczebli. Exact bezbeku, co to granie w te szroty z tobą zrobiło? 

Pora podsumować kilka ostatnich postów prostego emigranta zarobkowego na wygnajewie:

- zieeeeeeeeeeeeeew

Opublikowano
W dniu 3.09.2021 o 17:40, Szymek napisał:

Fajnie ze tak wielu graczy poznało się na X i czerpie z niego garściami. A jeszcze fajniej jakby Ryan rozyebal sobie głowę po pijaku. 

Trochę odkopane ale jak do jawnogrzesznicy biedy można życzyć komuś kogo się nawet nie zna śmierci bo pracuje tam gdzie pracuje?

Przecież Ryanowi można jedynie współczuć, że musi pracować w tej firemce, którą Microsoft zmiótłby pierdem gdyby tylko chciał - ale nie chce bo i po co? Zawsze to dodatkowy rynek zbytu dla nieeksklusywnych gier Microsoftu.

Opublikowano
59 minut temu, LiŚciu napisał:

Już byłem fagasem bezbeka roku a teraz klaskam klapom z niższych szczebli. Exact bezbeku, co to granie w te szroty z tobą zrobiło? 

Pora podsumować kilka ostatnich postów prostego emigranta zarobkowego na wygnajewie:

- zieeeeeeeeeeeeeew

Kurwa to ktoś tu siedzi na emigracji? Niezle trzeba przegrać w życiu żeby nie mieszkać w kraju miodem, mlekiem i PlayStation płynącym ;)

Opublikowano
10 minut temu, izon napisał:

Kurwa to ktoś tu siedzi na emigracji? Niezle trzeba przegrać w życiu żeby nie mieszkać w kraju miodem, mlekiem i PlayStation płynącym ;)

Dodaj do tego kupno xboxa jako jedynej konsoli do grania, polej sosem z wreckfesta i cybepunka we wczesnej wersji alfa a wyłoni się obraz przeciętnego bezbeko-bota. 

Opublikowano
4 godziny temu, Donatello1991 napisał:

Wrzesień to miesiąc w którym Sony nie dość, że zayebie MS, to ustawi poprzeczkę nie do przeskoczenia dla Xszczurów do końca generacji. Dodatkowo 3 hity w tym miesiącu na Sonkę i trochę dla przyjaciela PC

Czekaj 9 to już jutro, aż mnie dreszcze przeszły. Ale będzie jazgot u zielonych.

Jakość na konsolach Sony od zawsze jest pośmiewiskiem dla pc master race, a żałośni niebiescy frajerzy myślą jeszcze że są ich przyjaciółmi:dynia:

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano
40 minut temu, izon napisał:

Odezwał się typ co do Turków jezdzi na urlop, jakby w Polsce było mało pięknych miejsc.

Klapy, nie zmieniajcie się proszę :dynia:

Opublikowano

Za 26 godzin już zielone przegrywy będą sobie pluc w mordę czemu wdepneli w to zielone gowno co będzie rzygac gaasami I śmierdzącymi indorami:banderas: szykować kolana :banderas:

Opublikowano

Tak kamilku, ale teraz tabletki i spać, bo siostra dyżurna się wkurvi

Opublikowano
6 minut temu, dee napisał:

Tak kamilku, ale teraz tabletki i spać, bo siostra dyżurna się wkurvi

Ale co mnie do uja obchodzi jak spędzasz wieczór  :reggie: jutro zdejmą Ci pasy i znowu będziemy mogli pogadac:xboss: lot na kukułczym xboxem tam widze macie :kaz:

Opublikowano
1 godzinę temu, eX4cT_PL napisał:

Odezwał się typ co do Turków jezdzi na urlop, jakby w Polsce było mało pięknych miejsc.

Klapy, nie zmieniajcie się proszę :dynia:

W życiu u Turków nie byłem chyba, ze na kebsie i wole mieszkać w tej pięknej Polsce na codzień :)

Edytowane przez izon

Opublikowano

Kuhwa boty jutro napiehdalamy bombami i jazda z wami. Pierwszy rok Sony PS5 dało nam przedsmak generacji z masą exów. Jutro zacznie się nowa era. Tak zwany poważny start nowej generacji. Jutro gaming zadrży w posadach. Pokażemy wam konkretny kierunek czym będzie ta generacja. A mianowicie. Epickość, kapitalne przygody, miłość, relacje między ojcem i synem ,wyścig w zachodzącym słońcu, koniec grzyba w TLOU, nowa era Uncharted, wiktoriańskie Bloodborne 2 i na koniec bomba w postaci The Order 1886 2.

BOTY NIE JESTEŚCIE GOTOWI

Edytowane przez Donatello1991

Opublikowano

Klapy to wciąż mają nadzieję, że sony zaprezentuje na pokazie astralne ciało w postaci kodżimbowej hybrydy silent hill&mgs:pawel:

Opublikowano

Przyjaciel PC...buahahahahah no kurwa dalej nie moge z tego głąba :pawel:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.