Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Jak ta podróba Bayonetty się nazywa, ktoś zapamiętał ? Bo chcę znaleźć XD

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 939,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Developer wytatuował sobie tatuaż z Ragnaroka, jakie poświęcenie 

i STAR WARS

Jebany nerd w koszuli dopierdala Remake Star Wars tylko dla PS5

Opublikowano

Koniec!!! Wreszcie bo myślałem ze zejdę już totalnie, prawie GODZINA pokazów

Opublikowano

ale chujnia była. idę pograc z godzinke przed snem.

Opublikowano

Sony wygrało wszystko a kto twierdzi inaczej ten zwykły cwel

Opublikowano

O kurwa ale sztosy. Same exclusivy only PS5...a nie, zaraz czekaj, same multiplatformy i crossgeny buahahahahahaha

No kurwa jebłem. I ta wisienka na torcie... Uncharted PC. 

Czy można być wiekszym frajerem od tego kto kupił PS5?

Opublikowano

Pora poskakać w najlepszy platformer w XXI wieku i do spania! Dobranoc czubki :xboxssie:

Opublikowano
5 minut temu, Whisker napisał:

Sony wygrało wszystko a kto twierdzi inaczej ten zwykły cwel

Widzę, że lecisz w prywatę po tym niewypale co zapodało Sony. Remake'i i remastery, zero nowości. Jedyne na co ich stać to GT7 co wygląda jak z PS3 na sterydach (next-genowa forza to ROZPIERDOLI) i kolejny ubisofciak od Insomniac. Ja pierdolę, ale żałosny jest stan 1st party PlayStation.

Miłego grania w crossgeny do 2024 frajerze. (L)

Opublikowano
31 minut temu, Whisker napisał:

Kurwa odlecialem

Jestem zjebany!!!!

Poprawione.

Opublikowano

miały być wyrwane jajca a tu klapiszon trochę xD

same crossgeny co to wyglądają jak DLC do gierek z PS4, ale za 399 golda xD No i właściwie to dostaliśmy. Tylko bez daty premiery, więc w takiego Gowa to pogramy pewnie 2028 

Gran Turismo jeszcze wydają? To 7 w tytule to jakiś reskin z PSXa? Ciekawe czy chinczyki z Polyphony słyszały kiedyś o zmiennych warunkach pogodowych i fizycznych zniszczeniach. No, ale będzie 4949439 wozików xd Pewnie jak leci trailer Forzy to zamykają oczy 

A, kotor fajne, ogra się jak wyjdzie 2026 na PC. A i przepraszam, kolekcja Unczartet na PC na propsie. Chętnie popykam w ten symulator biegania po korytarzu 

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

Widzę, że lecisz w prywatę po tym niewypale co zapodało Sony. Remake'i i remastery, zero nowości. Jedyne na co ich stać to GT7 co wygląda jak z PS3 na sterydach (next-genowa forza to ROZPIERDOLI) i kolejny ubisofciak od Insomniac. Ja pierdolę, ale żałosny jest stan 1st party PlayStation.

Miłego grania w crossgeny do 2024 frajerze. (L)

GT zlewam Bo wole forze i ich otwarte światy piniaty, ale inne gry rozjebały!

Kto twierdzi inaczej po pokazie?

Opublikowano

PlayStation moja królowo! Jesteś jak złoto! Najebalem się ale wiadomo kto wjedzie PRYM! Dziś to pokazałaś! Jesteś cudem! Boskim objawieniem, dziękuje Ci za to! Każdy musi znać swój szereg! Pagony już rozdane! 

zobaczmy jakość XSX VS X360

4DB3D71A-8436-48D1-8F5A-670CE66B0687.jpeg

CE15FC53-11F7-43A9-BBE7-BD909997C157.jpeg

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Klapy to gdzie te exy only PS5? Bo póki co widze tu tylko multiplatformy i straszenie grafiką z PS4.

Opublikowano

Ten remake MGS to cudo. Widać że Kojima trzyma łapę nad projektem. Jeszcze większe wrażenie zrobił gameplay SH. Jak im się udało uchwycić ducha oryginału nie wiem. Szkoda ze Bloodborn 2 tylko z trailerem no ale jest data 2023 to cieszy. No ale za chwilkę wjechała prezentacja Frakcji. Warto było czekać tyle czasu. ND nie próżnowało. Magicy. 

Jedno wielkie XD ten pokaz. Tyle czasu nie mieli konfy a 5 minut trwał filmik otwierający. najlepsza gra na pokazie gra z x360 :asax:

Opublikowano

Hop hop! Microsofcie gdzie jesteś?! Już po wszystkim! Możesz już wyjść!

Spoiler

Najlepiej z branży gier... :kaz:

Opublikowano

Ja pierd...e, ale zielone ścierwo zaorane! Nawet ja nie spodziewałem się takich BOMB!

Opublikowano

Strona nr 1 w internecie u klaperskich obecnie wygląda tak:

Schowek01.jpg

Opublikowano
4 minuty temu, Szymek napisał:

Ten remake MGS to cudo. Widać że Kojima trzyma łapę nad projektem. Jeszcze większe wrażenie zrobił gameplay SH. Jak im się udało uchwycić ducha oryginału nie wiem. Szkoda ze Bloodborn 2 tylko z trailerem no ale jest data 2023 to cieszy. No ale za chwilkę wjechała prezentacja Frakcji. Warto było czekać tyle czasu. ND nie próżnowało. Magicy. 

Jedno wielkie XD ten pokaz. Tyle czasu nie mieli konfy a 5 minut trwał filmik otwierający. najlepsza gra na pokazie gra z x360 :asax:

No nie popisali sie. Przez najbliższe lata E3 MSu z tego roku będzie benchmarkiem wzorowego wsparcia, a nawet nie pokazali co robi druga polowa XGS.

PS4 to.ostatnia wygrana Sony, w tej generacji karty rozdaje MS. Dominacja jak za X360. :banderas:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.