Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Wezyr to dobry chłopak, czasami się nie zgadzamy co jest normalne bo każdy ma własne zdanie i rzeczywiście mógłby grać więcej w te gry o który pisze że gra, ale nie ma co wciągać do CW dyskusji z innych tematów i atakowć go osobiście, zwłaszcza przez użytkowników, którzy też nie słyną z ogrywania dużej ilości gier.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 942,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
1 minutę temu, izon napisał:

nie bez powodu takie gry nie wychodzą na retroboxa ;)

Wychodzi wiecej niz na cinematicstation

Opublikowano

Ten gameplay z Deathloopa na PS5 :kaz:

Dzwoniło PS3, pytało się co słychać w klaperskim wariatkowie :reggie:

Opublikowano
3 minuty temu, dee napisał:

Ten gameplay z Deathloopa na PS5 :kaz:

Dzwoniło PS3, pytało się co słychać w klaperskim wariatkowie :reggie:

No i super, każdy dostanie po retrosie na koniec roku: ps5 - Deathloop, Xbox - Halo :)

3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Brak jRPGów na Xbox? Dziękuję, od dawna należało wykorzenić ten archaiczny, śmieciowy gatunek.

Fire Emblem to nie jrpg ;)

Edytowane przez izon

Opublikowano
3 minuty temu, izon napisał:

Fire Emblem to nie jrpg ;)

następnym razem się uda

a jaranko deathloopem z powodu tego, że na PS4.5 nic lepszego do końca roku nie wyjdzie to niezła beczka xddd wcześniej śmiedziało i nikt nie chciał gry od tej złej Bethesdy, jeszcze FPP i z elementami online, ale już jest git, ważne że eksik na kur,ę pyerdoloną :pawel: 

Opublikowano

Akurat ta nowa czesc jest typowo pod nintendo cweli i zrobili jakis stulejarski waifu sim

Opublikowano
34 minuty temu, 20inchDT napisał:

Mendrek dlaczego ty w takie syfy grasz? Może jakaś zbiórka forumowa na gierki dla ciebie?

O tym co jest syfem a co nie decyduję ja.

Choć Ty nazywasz VF5, Quake, czy D2 syfem, to chyba masz problem ze sobą.

A jeśli chodzi o Hokuto no Ken, to jest dobra gra. Wystarczy dla mnie, że jest yakuza-like. Tak samo mam z musou i carmageddonami. Gulity pleasure można to trochę nazwać ;)

Opublikowano

To twoje pleasure mozna porownac do gniecenia jaj obcasem. Po co ci to playstation, bo zapomnialem? Cos o eksach pisales?

Opublikowano
36 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Nówki Lite'a można znaleźć już nawet za 650zł

dalej za dużo bo dwie kilkuletnie gry na to i następne 500 golda xd 

Opublikowano
24 minuty temu, ASX napisał:

Wezyr to dobry chłopak, czasami się nie zgadzamy co jest normalne bo każdy ma własne zdanie i rzeczywiście mógłby grać więcej w te gry o który pisze że gra, ale nie ma co wciągać do CW dyskusji z innych tematów i atakowć go osobiście, zwłaszcza przez użytkowników, którzy też nie słyną z ogrywania dużej ilości gier.

Wiesz ze nie mogłem odpuścić :banderas:

Opublikowano
27 minut temu, 20inchDT napisał:

To twoje pleasure mozna porownac do gniecenia jaj obcasem. Po co ci to playstation, bo zapomnialem? Cos o eksach pisales?

VF5 US i Hokuto no Ken Lost Paradise są eksami, więc zm ;)

Opublikowano
10 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

VF5 i HnKLP? Niezłe R E T R O, nie dziwię się, że na drugą konsolę wziąłeś r e t r o Switcha aniżeli jedynego next-gena na rynku - BeastBoxa Series X. :) 

Przecież nowy Xbox to też retro konsola. Ma nawet retropassa za 7 bomb rocznie.

A Switch dostał właśnie WarioWare, No More Heroes 3 czy Road 96. Exy które jakby dostał Xbox to byście boty sr*li pod siebie z zachwytu i pisali dominacji Xboxa :reggie:

Ps. Kenshiro ma 10 razy więcej charyzmy i 2 razy więcej jaj od Masterch(i)efa ;)

Opublikowano
2 minuty temu, Mendrek napisał:

A Switch dostał właśnie WarioWare, No More Heroes 3 czy Road 96. Exy które jakby dostał Xbox to byście botu sr*li pod siebie z zachwytu i pisali dominacji Xboxa :reggie:

No dajże spokój chłopie, Road 96 z telefonu czy WarioWare to już grubszy trolling, na to drugie to szkoda się wysrać. Nintendo znów mentalnie w szóstej generacji. My się jaramy najwyższej klasy grami, a na Switchu to tylko golić frajerów na pierwsze zauroczenie Nintendo, ale że ktoś z twoim doświadczeniem się nabrał to nieco śmiesznie. ;) 

Opublikowano
W dniu 11.09.2021 o 15:45, LiŚciu napisał:

Zakup bety zaczyna przynosić pierwsze owoce. Możemy się spodziewać killera XDXDXDXD

Yebana śmieciara X pokazuje pazur XD Ja pierdole jak to wygląda. :sapek:

Nowa generacja w wykonaniu Xboxa. 

1080681259.jpg

2020100378.jpg

Zdjęcie

Opublikowano

Na Switchu zaraz nowy Metroid i Shin Megami, znając Nintendo będą tez jakieś niespodzianki. Nintendo jak zawsze zostawia konkurencje daleko w tyle :)

Edytowane przez izon

Opublikowano
24 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

My się jaramy najwyższej klasy grami

Czym się boty jaracie? ;)

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

myślę nad Tormented Souls

Muuuuuuusisz

Opublikowano
17 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

U mnie teraz Hadesik na przepięknym OLED, Psychonauts 2

Ten podwójny strzał w Godpassie dostarczył GRACZOM wiecej emocji i funu niż wszystko co wyszło na plejsmieciarę5 od jej premiery :xboss:

Edytowane przez dee

Opublikowano

Jak ma się wymagania na poziome 7 latka to pewnie tak. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.