Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
12 minut temu, izon napisał:

Kurwa gram w ta wiewiórkę Ratcheta i choc nie jestem fanem tej serii to jestem zachwycony. Wrażenia jakich nie dane było mi zaznać nigdy na „ najpotężniejszej konsoli na świecie”.  Grafika, efekty cząsteczkowe, oświetlenie, animacja PORAŻA, totalny nex gen. Czucie broni czy ruchy bohatera  dzięki haptyce to jest nowy level przyjemności z samego strzelania, czy eksploracji świata. To jest niepojęte -Sony od niechcenia wydaje TAKIE gry z początkiem generacji na jakie Xbox będzie czekać jeszcze ze 4 lata..z dupy gierka niby dla dzieci a konkurencja jest POZAMIATANA :)

Typowa next genowa gra, XSX takiej się jeszcze nie doczekał i nie doczeka za szybko, forza to wyjdzie nawet na Series S a Halo szału jakością nie robi.

Najbardziej mnie rozwala walka psycho2 gdzie gra hula tez na PS5 w lepszej Dual sensownej jakości.

Takiej porażki to chyba nigdy nie było, ja od czerwca na XSX gram i nadrabiam starocie ale jakbym kupił w listopadzie tą konsolę licząc na pokaz mocy to bym się chyba zajebal :/ a patrzył z zazdrością na to co pokazuje PS5, tyle gier co oni od listopada wypluli to jakieś niepojęte a teraz jeszcze kolejne dochodzą. Miażdżące prowadzenie!

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 940,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Myślałem że izon chociaż trochę się zna na grach bo w końcu gra w japońskie rzeczy i ma jakiegoś anime chłopca w avatarze no ale wychodzi na to że to zwykły klap walący byka do mięciutkiego futerka jurnej lombaksicy  :)

Opublikowano

Lepszy spust na lombaksice niż na samolot czy resoraka. Nie mówiąc już o marzeniach zielonych o miłości z krasnalami. 

Opublikowano
28 minut temu, izon napisał:

Kurwa gram w ta wiewiórkę Ratcheta i choc nie jestem fanem tej serii to jestem zachwycony. Wrażenia jakich nie dane było mi zaznać nigdy na „ najpotężniejszej konsoli na świecie”.  Grafika, efekty cząsteczkowe, oświetlenie, animacja PORAŻA, totalny nex gen. Czucie broni czy ruchy bohatera  dzięki haptyce to jest nowy level przyjemności z samego strzelania, czy eksploracji świata. To jest niepojęte -Sony od niechcenia wydaje TAKIE gry z początkiem generacji na jakie Xbox będzie czekać jeszcze ze 4 lata..z dupy gierka niby dla dzieci a konkurencja jest POZAMIATANA :)

Kierwa, jak tu nie wierzyć forumkowi :banderas: 

Będzie grane dayone z konsolą

5 minut temu, Pupcio napisał:

Myślałem że izon chociaż trochę się zna na grach bo w końcu gra w japońskie rzeczy i ma jakiegoś anime chłopca w avatarze no ale wychodzi na to że to zwykły klap walący byka do mięciutkiego futerka jurnej lombaksicy  :)

Nie grałeś, nie oceniaj :/ 

Forumek jeszcze nigdy mnie nie oszukał.

Opublikowano

Grałem w kilka raczetów więc co ma mnie tam zaskoczyć? To oszukane wykorzystanie ssd? xD masakra jak klapeuszy łatwo zadowolić  :)

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Widziałeś jeden, widziałeś wszystkie,

Brzmi jak halo/forza/gearsy

Opublikowano

Czy to obraz typowego klapa? :nosacz3:

Opublikowano

Xszczury nigdy nie poznają tego uczucia odpakowywania PS5. MAGIA. EMOCJE. WYBUCHY EUFORII. 

I mam tego całego XSX i co? I jako, że PS5 jest badane u doktora, to jedyne co teraz na Xśmieciu robię, to gram w NBA2k21 i ściągam Metro Exodus, bo kiedyś grałem i nie ukończyłem z braku laku. Tym właśnie ta konsola jest. Moja dusza gracza cierpi, że nie może pograć obecnie w Deathloop, Kene i zaraz w DC DS i muszę się zadowolić Xszczurem. XSX - z BRAKU LAKU.

Edytowane przez Donatello1991

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Przecież to schabek, film z Choroszczy.

Wiem, bo sam to nagrwałem.

To też tam przebywasz?

Opublikowano

Klaperskim to już leki nie pomogą, pozostaje kaftan bezpieczeństwa lub izolatka w Choroszczy.

A dla starych koni fapujących do Keny to już tylko ośrodek w Gostyninie :notbad:

Opublikowano

Ale od nowego Ratcheta to trzy chuje w bok, zazdrosne, wygłodniałe boty, bo jest dokładnie tak, jak Pan @izon napisał - esencja konsolowej zajebistości i prawdziwy pokaz nowej generacji.

Opublikowano

Pupcio zazdrosny bo komboje nadal w 30 fps a nowa generacja trwa już rok. #pieklomlodych

Opublikowano
30 minut temu, LiŚciu napisał:

Pupcio zazdrosny bo komboje nadal w 30 fps a nowa generacja trwa już rok. #pieklomlodych

To granie na amatorze w rdr2 to rzeczywiście może zaniżyć obraz rzeczywistości gejmingu :/ 

Opublikowano
1 godzinę temu, Bigby napisał:

Czy to obraz typowego klapa? :nosacz3:

Kolega dojebany konkretnie, nie jedna by chciała poskakać

A tymczasem przypomnijmy sobie obraz typowego bota

Brakuje tylko aperitif

uSRPksNS08STQqRnkMCb6xHVdSWcesOmVV1POfxV

i mamy pełny obraz

Opublikowano
1 minutę temu, Figuś napisał:

A tymczasem przypomnijmy sobie obraz typowego bota

ale nie wiem ocb ficuś, przecież patokontent to jest najlepsza rozrywka dla wielu forumowiczów :) pamiętam jak oglądaliście (i chyba ty też) tych jebanych patusiarzy pokroju magicala i wspieraliście takie gówno. Teraz już śmiedzi? :) 

Opublikowano

Żadnych magicali i rafonów nie wspierałem jak i nie oglądałem(poza tym co wrzucał maciucha w wkp). Tak więc hamuj bajerę.

Opublikowano
56 minut temu, LiŚciu napisał:

Na waszych super nextgeny też w 30 :kaz:

Opublikowano

Bolek i Vaster :wub: To jest prawdziwa konsolowa dusza

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.