Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
12 minut temu, izon napisał:

Kurwa gram w ta wiewiórkę Ratcheta i choc nie jestem fanem tej serii to jestem zachwycony. Wrażenia jakich nie dane było mi zaznać nigdy na „ najpotężniejszej konsoli na świecie”.  Grafika, efekty cząsteczkowe, oświetlenie, animacja PORAŻA, totalny nex gen. Czucie broni czy ruchy bohatera  dzięki haptyce to jest nowy level przyjemności z samego strzelania, czy eksploracji świata. To jest niepojęte -Sony od niechcenia wydaje TAKIE gry z początkiem generacji na jakie Xbox będzie czekać jeszcze ze 4 lata..z dupy gierka niby dla dzieci a konkurencja jest POZAMIATANA :)

Typowa next genowa gra, XSX takiej się jeszcze nie doczekał i nie doczeka za szybko, forza to wyjdzie nawet na Series S a Halo szału jakością nie robi.

Najbardziej mnie rozwala walka psycho2 gdzie gra hula tez na PS5 w lepszej Dual sensownej jakości.

Takiej porażki to chyba nigdy nie było, ja od czerwca na XSX gram i nadrabiam starocie ale jakbym kupił w listopadzie tą konsolę licząc na pokaz mocy to bym się chyba zajebal :/ a patrzył z zazdrością na to co pokazuje PS5, tyle gier co oni od listopada wypluli to jakieś niepojęte a teraz jeszcze kolejne dochodzą. Miażdżące prowadzenie!

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Myślałem że izon chociaż trochę się zna na grach bo w końcu gra w japońskie rzeczy i ma jakiegoś anime chłopca w avatarze no ale wychodzi na to że to zwykły klap walący byka do mięciutkiego futerka jurnej lombaksicy  :)

Opublikowano

Lepszy spust na lombaksice niż na samolot czy resoraka. Nie mówiąc już o marzeniach zielonych o miłości z krasnalami. 

Opublikowano
28 minut temu, izon napisał:

Kurwa gram w ta wiewiórkę Ratcheta i choc nie jestem fanem tej serii to jestem zachwycony. Wrażenia jakich nie dane było mi zaznać nigdy na „ najpotężniejszej konsoli na świecie”.  Grafika, efekty cząsteczkowe, oświetlenie, animacja PORAŻA, totalny nex gen. Czucie broni czy ruchy bohatera  dzięki haptyce to jest nowy level przyjemności z samego strzelania, czy eksploracji świata. To jest niepojęte -Sony od niechcenia wydaje TAKIE gry z początkiem generacji na jakie Xbox będzie czekać jeszcze ze 4 lata..z dupy gierka niby dla dzieci a konkurencja jest POZAMIATANA :)

Kierwa, jak tu nie wierzyć forumkowi :banderas: 

Będzie grane dayone z konsolą

5 minut temu, Pupcio napisał:

Myślałem że izon chociaż trochę się zna na grach bo w końcu gra w japońskie rzeczy i ma jakiegoś anime chłopca w avatarze no ale wychodzi na to że to zwykły klap walący byka do mięciutkiego futerka jurnej lombaksicy  :)

Nie grałeś, nie oceniaj :/ 

Forumek jeszcze nigdy mnie nie oszukał.

Opublikowano

Grałem w kilka raczetów więc co ma mnie tam zaskoczyć? To oszukane wykorzystanie ssd? xD masakra jak klapeuszy łatwo zadowolić  :)

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Widziałeś jeden, widziałeś wszystkie,

Brzmi jak halo/forza/gearsy

Opublikowano

Czy to obraz typowego klapa? :nosacz3:

Opublikowano

Xszczury nigdy nie poznają tego uczucia odpakowywania PS5. MAGIA. EMOCJE. WYBUCHY EUFORII. 

I mam tego całego XSX i co? I jako, że PS5 jest badane u doktora, to jedyne co teraz na Xśmieciu robię, to gram w NBA2k21 i ściągam Metro Exodus, bo kiedyś grałem i nie ukończyłem z braku laku. Tym właśnie ta konsola jest. Moja dusza gracza cierpi, że nie może pograć obecnie w Deathloop, Kene i zaraz w DC DS i muszę się zadowolić Xszczurem. XSX - z BRAKU LAKU.

Edytowane przez Donatello1991

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Przecież to schabek, film z Choroszczy.

Wiem, bo sam to nagrwałem.

To też tam przebywasz?

Opublikowano

Klaperskim to już leki nie pomogą, pozostaje kaftan bezpieczeństwa lub izolatka w Choroszczy.

A dla starych koni fapujących do Keny to już tylko ośrodek w Gostyninie :notbad:

Opublikowano

Ale od nowego Ratcheta to trzy chuje w bok, zazdrosne, wygłodniałe boty, bo jest dokładnie tak, jak Pan @izon napisał - esencja konsolowej zajebistości i prawdziwy pokaz nowej generacji.

Opublikowano

Pupcio zazdrosny bo komboje nadal w 30 fps a nowa generacja trwa już rok. #pieklomlodych

Opublikowano
30 minut temu, LiŚciu napisał:

Pupcio zazdrosny bo komboje nadal w 30 fps a nowa generacja trwa już rok. #pieklomlodych

To granie na amatorze w rdr2 to rzeczywiście może zaniżyć obraz rzeczywistości gejmingu :/ 

Opublikowano
1 godzinę temu, Bigby napisał:

Czy to obraz typowego klapa? :nosacz3:

Kolega dojebany konkretnie, nie jedna by chciała poskakać

A tymczasem przypomnijmy sobie obraz typowego bota

Brakuje tylko aperitif

uSRPksNS08STQqRnkMCb6xHVdSWcesOmVV1POfxV

i mamy pełny obraz

Opublikowano
1 minutę temu, Figuś napisał:

A tymczasem przypomnijmy sobie obraz typowego bota

ale nie wiem ocb ficuś, przecież patokontent to jest najlepsza rozrywka dla wielu forumowiczów :) pamiętam jak oglądaliście (i chyba ty też) tych jebanych patusiarzy pokroju magicala i wspieraliście takie gówno. Teraz już śmiedzi? :) 

Opublikowano

Żadnych magicali i rafonów nie wspierałem jak i nie oglądałem(poza tym co wrzucał maciucha w wkp). Tak więc hamuj bajerę.

Opublikowano
56 minut temu, LiŚciu napisał:

Na waszych super nextgeny też w 30 :kaz:

Opublikowano

Bolek i Vaster :wub: To jest prawdziwa konsolowa dusza

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.