Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 940,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Uwielbiam te zaklinanie rzeczywistości przez klaperskich i udawanie podjarki jakimiś gównianymi grami, na które normalny gracz nawet się nie wysra :reggie:

Opublikowano
2 hours ago, ASX said:

X-gowno

Nawet ASX ciśnie już po Xboxie :obama:

1 hour ago, dee said:

Uwielbiam te zaklinanie rzeczywistości przez klaperskich i udawanie podjarki jakimiś gównianymi grami, na które normalny gracz nawet się nie wysra :reggie:

Zdajesz sobie sprawę, że w gówniane gierki grają tylko posiadacze śmieciarki? Piszesz jakbyś ćpał. Rok i niema żadnego exa którym ta konsola mogłaby się pochwalić, a Sony wypuszcza co chwilę świetnie oceniane exy. Nie masz wyboru Dee, nie chcesz płacić za luksus to grasz w to co śmieciarka wysypie, uzależnienie od gówna. 

Opublikowano
12 godzin temu, ASX napisał:

X-gowno

Ogłaszam koniec Console Wars.

Radujmy się ;)

Opublikowano

Przecież CW zostało zamknięte już latem, po pokazie MS który rozyebał plejśmieciarę5 na atomy :xboss:

Opublikowano

Po tym pokazie mieliśmy w CW kabaret urządzony przez zielone karaluchy. Po ostatnim pokazie Sony już zrobiło się poważnie w świecie gamingu, a po pokazie w grudniu CW nie będzie miało sensu, bo xszczury ucieknął do kanałów.

Opublikowano
10 minut temu, dee napisał:

Przecież CW zostało zamknięte już latem, po pokazie MS który rozyebał plejśmieciarę5 na atomy :xboss:

giphy.gif?cid=ecf05e477oep1zls3ncefy5e3w

Opublikowano
14 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Był pogrom mocny w czerwcu. Do 2023 granko na Plejaczku (ale DualSense to kłamstwo!), a potem zakup next-gena. :banderas:

Jak nie masz siana we łbie to po ograniu tlou2 nie opuścisz sonki. Możesz tez mieć w głowie plastelinę jak niektorzy.

Opublikowano
3 minuty temu, LiŚciu napisał:

Jak nie masz siana we łbie to po ograniu tlou2 nie opuścisz sonki.

W sensie, że po ograniu TLOU2 powinienem porzucić Sonkę? :philosoraptor: 

TLOU 2 zostawione prawie na sam koniec, bo spodziewam się, że będę miał potężnego, emocjonalnego kaca po tej grze. Akurat żeby ograć coś dla dzieic pokroju Spider-mana albo Ratcheta. :cool: 

Opublikowano

Zazdroszczę ze TLOU 2 dopiero przed Toba.

Co to jest za gra !:banderas:

Opublikowano

TLOU wybitne? Najbardziej przehajpowana gra tego zakątka internetu.

Opublikowano

Nie mogę podpisać się pod tym kolego, nawet w CW. Wiesz doskonale, że Naughty Dog uważam za najbardziej przehypowane studio w branży, ale jeśli jest coś co im się przez te 2 ostatnie generacje udało to jest to zdecydowanie TLOU.

O geniuszu samego tytułu uświadomiłem sobie kiedy miesiące po skończeniu jej na PS4 rozmawiałem z kolegą który niedawno tytuł ukończył na chlebaku. Rozmawialiśmy o tym jak rozwijają się relację między Ellie a Joelem i w pewnym momencie ścisnęło mi się gardło gdy doszliśmy do końcowego etapu gry (spoilerować nie będę, ale chodziło o pewien duuuuuży budynek #kmwtw). Rzadko mam okazję grać w coś co tak mocno wryło mi się w pamięć, a takie było TLOU.

Wzorcowe prowadzenie narracji i dialogi. Czekam na dwójeczkę z niecierpliwością. 

Opublikowano

Po przejściu TLOU miałem takiego kaca gierkowego, że myślałem że już nigdy nie zagram w żadną inną grę, bo nic bardziej poruszającego i emocjonalnego już w growym medium nie doświadczę, na szczęście (lub nie) mi przeszło i dalej gram gierki xd

Opublikowano

Prawda jest taka że next genowa dominacja od listopada panuje w Sony a MS czeka na lepsze czasy tego nikt nie podważy.

Cześć spierdolila, Dee to Choroszczy a inni na PC się przenieśli 

Opublikowano

TLoU petrada, ale najbardziej poruszające i emocjonalne zakończenie bez dwóch zdań ma Ori 2. O matko, łezka w oku się pojawiła, piękny rollercoster emocji :obama:

Opublikowano
2 minuty temu, ASX napisał:

Po przejściu TLOU miałem takiego kaca gierkowego, że myślałem że już nigdy nie zagram w żadną inną grę, bo nic bardziej poruszającego i emocjonalnego już w growym medium nie doświadczę, na szczęście (lub nie) mi przeszło i dalej gram gierki xd

Jedynka 10/10 ale już druga czesc tylko 9/10 albo aż

Teraz, Shago napisał:

TLoU petrada, ale najbardziej poruszające i emocjonalne zakończenie bez dwóch zdań ma Ori 2. O matko, łezka w oku się pojawiła, piękny rollercoster emocji :obama:

Ori nie ma na PlayStation więc spierfalaj 

Opublikowano

Brzmicie, jakbyście nie przeszli RDR2.

Opublikowano
1 minutę temu, Whisker napisał:

Jedynka 10/10 ale już druga czesc tylko 9/10 albo aż

Ori nie ma na PlayStation więc spierfalaj 

Sam spierdalaj :reggie:

Opublikowano
1 minutę temu, Hum napisał:

Brzmicie, jakbyście nie przeszli RDR2.

Nie jestem jeszcze gotowy na tak długi, nieśpieszny tytuł. Całe szczęście gra dostępna jest do ściągnięcia z PSNow, więc trzeba odpalić tryb #sonowiecwyścigowiec i skończyć do połowy listopada. :lapka: 

Opublikowano

TLOU1? No faktycznie przehajpowana. Za to TLOU2 cos wspanialego, mesjasz gejmingu.

Opublikowano
5 minut temu, Shago napisał:

Sam spierdalaj :reggie:

Akurat ORI jedynkę skończyłem i kończę dwójkę i jest to kolego indyk dobry ale indyk pokroju Hollow Knight a nie blockbuster o którym cały świat mówił na Plejstejszyn

Edytowane przez Whisker

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.