Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Uwielbiam te zaklinanie rzeczywistości przez klaperskich i udawanie podjarki jakimiś gównianymi grami, na które normalny gracz nawet się nie wysra :reggie:

Opublikowano
2 hours ago, ASX said:

X-gowno

Nawet ASX ciśnie już po Xboxie :obama:

1 hour ago, dee said:

Uwielbiam te zaklinanie rzeczywistości przez klaperskich i udawanie podjarki jakimiś gównianymi grami, na które normalny gracz nawet się nie wysra :reggie:

Zdajesz sobie sprawę, że w gówniane gierki grają tylko posiadacze śmieciarki? Piszesz jakbyś ćpał. Rok i niema żadnego exa którym ta konsola mogłaby się pochwalić, a Sony wypuszcza co chwilę świetnie oceniane exy. Nie masz wyboru Dee, nie chcesz płacić za luksus to grasz w to co śmieciarka wysypie, uzależnienie od gówna. 

Opublikowano
12 godzin temu, ASX napisał:

X-gowno

Ogłaszam koniec Console Wars.

Radujmy się ;)

Opublikowano

Przecież CW zostało zamknięte już latem, po pokazie MS który rozyebał plejśmieciarę5 na atomy :xboss:

Opublikowano

Po tym pokazie mieliśmy w CW kabaret urządzony przez zielone karaluchy. Po ostatnim pokazie Sony już zrobiło się poważnie w świecie gamingu, a po pokazie w grudniu CW nie będzie miało sensu, bo xszczury ucieknął do kanałów.

Opublikowano
10 minut temu, dee napisał:

Przecież CW zostało zamknięte już latem, po pokazie MS który rozyebał plejśmieciarę5 na atomy :xboss:

giphy.gif?cid=ecf05e477oep1zls3ncefy5e3w

Opublikowano
14 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Był pogrom mocny w czerwcu. Do 2023 granko na Plejaczku (ale DualSense to kłamstwo!), a potem zakup next-gena. :banderas:

Jak nie masz siana we łbie to po ograniu tlou2 nie opuścisz sonki. Możesz tez mieć w głowie plastelinę jak niektorzy.

Opublikowano
3 minuty temu, LiŚciu napisał:

Jak nie masz siana we łbie to po ograniu tlou2 nie opuścisz sonki.

W sensie, że po ograniu TLOU2 powinienem porzucić Sonkę? :philosoraptor: 

TLOU 2 zostawione prawie na sam koniec, bo spodziewam się, że będę miał potężnego, emocjonalnego kaca po tej grze. Akurat żeby ograć coś dla dzieic pokroju Spider-mana albo Ratcheta. :cool: 

Opublikowano

Zazdroszczę ze TLOU 2 dopiero przed Toba.

Co to jest za gra !:banderas:

Opublikowano

TLOU wybitne? Najbardziej przehajpowana gra tego zakątka internetu.

Opublikowano

Nie mogę podpisać się pod tym kolego, nawet w CW. Wiesz doskonale, że Naughty Dog uważam za najbardziej przehypowane studio w branży, ale jeśli jest coś co im się przez te 2 ostatnie generacje udało to jest to zdecydowanie TLOU.

O geniuszu samego tytułu uświadomiłem sobie kiedy miesiące po skończeniu jej na PS4 rozmawiałem z kolegą który niedawno tytuł ukończył na chlebaku. Rozmawialiśmy o tym jak rozwijają się relację między Ellie a Joelem i w pewnym momencie ścisnęło mi się gardło gdy doszliśmy do końcowego etapu gry (spoilerować nie będę, ale chodziło o pewien duuuuuży budynek #kmwtw). Rzadko mam okazję grać w coś co tak mocno wryło mi się w pamięć, a takie było TLOU.

Wzorcowe prowadzenie narracji i dialogi. Czekam na dwójeczkę z niecierpliwością. 

Opublikowano

Po przejściu TLOU miałem takiego kaca gierkowego, że myślałem że już nigdy nie zagram w żadną inną grę, bo nic bardziej poruszającego i emocjonalnego już w growym medium nie doświadczę, na szczęście (lub nie) mi przeszło i dalej gram gierki xd

Opublikowano

Prawda jest taka że next genowa dominacja od listopada panuje w Sony a MS czeka na lepsze czasy tego nikt nie podważy.

Cześć spierdolila, Dee to Choroszczy a inni na PC się przenieśli 

Opublikowano

TLoU petrada, ale najbardziej poruszające i emocjonalne zakończenie bez dwóch zdań ma Ori 2. O matko, łezka w oku się pojawiła, piękny rollercoster emocji :obama:

Opublikowano
2 minuty temu, ASX napisał:

Po przejściu TLOU miałem takiego kaca gierkowego, że myślałem że już nigdy nie zagram w żadną inną grę, bo nic bardziej poruszającego i emocjonalnego już w growym medium nie doświadczę, na szczęście (lub nie) mi przeszło i dalej gram gierki xd

Jedynka 10/10 ale już druga czesc tylko 9/10 albo aż

Teraz, Shago napisał:

TLoU petrada, ale najbardziej poruszające i emocjonalne zakończenie bez dwóch zdań ma Ori 2. O matko, łezka w oku się pojawiła, piękny rollercoster emocji :obama:

Ori nie ma na PlayStation więc spierfalaj 

Opublikowano

Brzmicie, jakbyście nie przeszli RDR2.

Opublikowano
1 minutę temu, Whisker napisał:

Jedynka 10/10 ale już druga czesc tylko 9/10 albo aż

Ori nie ma na PlayStation więc spierfalaj 

Sam spierdalaj :reggie:

Opublikowano
1 minutę temu, Hum napisał:

Brzmicie, jakbyście nie przeszli RDR2.

Nie jestem jeszcze gotowy na tak długi, nieśpieszny tytuł. Całe szczęście gra dostępna jest do ściągnięcia z PSNow, więc trzeba odpalić tryb #sonowiecwyścigowiec i skończyć do połowy listopada. :lapka: 

Opublikowano

TLOU1? No faktycznie przehajpowana. Za to TLOU2 cos wspanialego, mesjasz gejmingu.

Opublikowano
5 minut temu, Shago napisał:

Sam spierdalaj :reggie:

Akurat ORI jedynkę skończyłem i kończę dwójkę i jest to kolego indyk dobry ale indyk pokroju Hollow Knight a nie blockbuster o którym cały świat mówił na Plejstejszyn

Edytowane przez Whisker

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.