Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Klaperskie jak zawsze, posmęcą w CW, a potem cichaczem odpalenie Xboksa i pokłony przed panem Spencerem :xboss:

(*oczywiście oprócz kamilka ktoremu rodzice konsoli nie kupili)

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

Ty chyba c00rwa chcesz być łamany? :)

marne kopie Uncharteda, idealne do czteropaka piwa aby coś grało w tle :/

Opublikowano

Bzduras jaki fikoł. Ale tak:

ad 1. możesz sobie poczekać, boty są przyzwyczajone

ad 2. grasz w Kene a xbox się kurzy, są do kupienia nakładki żeby kurz nie wpadał przez górne otwory

ad 3. fajnie że grałeś bo dobra gra ale znowu xbox sie kurzył, pamętaj o nakładkach

Opublikowano
6 minut temu, Whisker napisał:

Po co XSX wyszedł? 

Tak jak każdy xbox, dla beki. 

Opublikowano

Bzduras chcesz nakładkę na Xszczura? Mam do sprzedania. Chyba widziałeś w temacie XSX. Nie będzie ci się kurzyć.

235135788_524439415335637_2952729624012916416_n.thumb.jpg.e0da48f856e3b7177eb118a727a42341.jpg

Edytowane przez Donatello1991

Opublikowano
6 minut temu, Whisker napisał:

Po co XSX wyszedł? 

Po to żeby @Bzduras mógł go kupić i grać na PC

Opublikowano
Teraz, Figaro napisał:

marne kopie Uncharteda, idealne do czteropaka piwa aby coś grało w tle :/

Jakie kopie Uncharted? XDDD Uncharted to blockbustery jak Gearsy, liniowe, które eksploracje mają chyba tylko w nazwie.

TRy to survival i eksploracja, a Uncharted to korytarzyk. Inne gry, ale całościowo reboot wyszedł o wiele bardziej kompletny niz te przygody Indiana Jones wannabe.

Opublikowano
2 minuty temu, LiŚciu napisał:

Bzduras jaki fikoł. Ale tak:

ad 1. możesz sobie poczekać, boty są przyzwyczajone

ad 2. grasz w Kene a xbox się kurzy, są do kupienia nakładki żeby kurz nie wpadał przez górne otwory

ad 3. fajnie że grałeś bo dobra gra ale znowu xbox sie kurzył, pamętaj o nakładkach

Xbox kurzy się? No nie wiem, skończę Kenę i wjeżdżam w Diablo jak dzik w paśnik, potem backlog, a co chwilę jakaś PERŁA z Game Passa wpada :obama: Przydałoby się mieć 48 godzin w dobie mając Xboxa, ale no niestety, takie rzeczy tylko w Bełchatowie jak pani pielęgniarka za dużo tabletek da.

Opublikowano

Grać w Diablo na Xboxie w 720p, jak sie ma Peceta? No jest w tym jakiś heroizm.

Ja po odkupieniu karty kompletnie nie wiem po co miałbym zostawiać ta konsola - żeby grać w te same gry tylko w gorszej jakości?

Opublikowano

720p? Siostro, jednak trzeba dorzucić kolejnego pacjenta do pokoju!

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

TRy to survival i eksploracja,

eksploracja w sensie "otwórz mapę i idź do tego znaczka żeby odkryć skrzynię z skarbem"? A i chętnie poczytam o tym survivalu w gameplayu, bo jedynie gdzie ja go widzę to w sensie fabularnym (a i to tak w jedynce tylko, bo w innych to jesteś rambo).

Nie no spoko gierki popcornowe, jakoś przy trzecim piwie człowiek nie myśli i zaczyna się podobać

Opublikowano
1 minutę temu, Bzduras napisał:

Xbox kurzy się? No nie wiem, skończę Kenę i wjeżdżam w Diablo jak dzik w paśnik, potem backlog, a co chwilę jakaś PERŁA z Game Passa wpada :obama: Przydałoby się mieć 48 godzin w dobie mając Xboxa, ale no niestety, takie rzeczy tylko w Bełchatowie jak pani pielęgniarka za dużo tabletek da.

DIABLO jest w GP czy musisz kupić?

Opublikowano

Umorusana błotem Lara walczy o życie spotykając dwa jaguary w peruwiańskiej dżungli Vs wspinający się po wieży zegarowej Drake albo słabe strzelanko w nudnych jak z generatora arenach.

Narracyjnie Uncharted jest taki  że mucha nie siada, ale przygody Croftówny to zwyczajnie inny, bardziej złożony poziom epickości i doświadczenia.

Oddajcie Cesarzowej to co cesarskie. :dunno:

Opublikowano

Nic nie muszę, bo już dawno kupiłem, w przeciwieństwie do Rycerzy Rajana nie mam problemu z wydaniem siana na grę która mnie interesuje :lapka:

Nie bez powodu nawet w temacie sztosiwa Keny klaperskie płaczą za pudełkiem. JA CYFRY NIE KUPUJE SYSZYSZ? Wiadomo, nie da się odsprzedać po weekendzie :dynia: Community po chuju.

Opublikowano
57 minut temu, ASX napisał:

Kojima też się wyjebał na ryj gdy przy produkcji Death Stranding pomagało mu Guerilla Games?

https://www.pushsquare.com/news/2019/11/guerrilla_games_played_a_huge_part_in_death_strandings_development

To trochę inna bajka. Kojima na pogadankowym Playststion Experience wyznał ze wzruszeniem, że przyszedł do Sony "goły" bo Fox Engine został w Konami. A Guerilla powiedziało: "masz tu silnik i narzędzia, twórz sobie" ;)

Opublikowano
18 godzin temu, MYSZa7 napisał:

uwielbiam te hipokryzje klapów

gra z poprzedniej generacji w ulepszonej oprawie za darmoszkę na Xboxie? nieee, jebać, dajcie coś nowego

gra z poprzedniej generacji w ulepszonej oprawie za 3 bomby na PS5?

mmmm srajcie mi do mordy kitajce 

Chłopaki maja ostra karuzele w bani po  ostatnich fikołach...po pierwsze to to o czym tu piszesz po drugie, gry, którymi tu walczą są dostępne na PC mowa o DS, Deathloop i Kena, nagle się okazuje, ze fakt ten jest pomijany a gry mają duszę konsolowa xD 

Kochane klapy przeciez wszytskie te gry są do ogrania na laptopie Yetiego xD 

Opublikowano
10 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

przygody Croftówny to zwyczajnie inny, bardziej złożony poziom epickości i doświadczenia.

Wstawaj, zesrałeś się

poop-scat.gif

Opublikowano

Jak przypomnę w co mi się ostatnio lepiej grało to bez wahania daje shadow>u4, które było nudne do bólu.

Opublikowano
3 minuty temu, Lord Protector napisał:

Klapeczki klasycznie, jakoś mnie to nie dziwi.

image.thumb.jpeg.11cd7c153e1648d99625424e8b15c75c.jpeg

Opublikowano
4 minuty temu, Lord Protector napisał:

Chłopaki maja ostra karuzele w bani po  ostatnich fikołach...po pierwsze to to o czym tu piszesz po drugie, gry, którymi tu walczą są dostępne na PC mowa o DS, Deathloop i Kena, nagle się okazuje, ze fakt ten jest pomijany a gry mają duszę konsolowa xD 

Ależ boli że XSX nic nie dostaje co? To musi bardzo boleć :) 

Opublikowano

Jaranko przygodami Drake'a gdy masz więcej niż 16 lat?

Chore. Niepokojące. Smutne.

Czyli typowe emocje w klaperskim wariatkowie :dunno:

Opublikowano
1 minutę temu, Whisker napisał:

Ależ boli że XSX nic nie dostaje co? To musi bardzo boleć :) 

Nic to się nie dzieje w twojej głowie pd bardzo dawna.

Zaraz odpalam bete nowego Halo :xboss:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.