Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Klaperskie jak zawsze, posmęcą w CW, a potem cichaczem odpalenie Xboksa i pokłony przed panem Spencerem :xboss:

(*oczywiście oprócz kamilka ktoremu rodzice konsoli nie kupili)

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 939,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

Ty chyba c00rwa chcesz być łamany? :)

marne kopie Uncharteda, idealne do czteropaka piwa aby coś grało w tle :/

Opublikowano

Bzduras jaki fikoł. Ale tak:

ad 1. możesz sobie poczekać, boty są przyzwyczajone

ad 2. grasz w Kene a xbox się kurzy, są do kupienia nakładki żeby kurz nie wpadał przez górne otwory

ad 3. fajnie że grałeś bo dobra gra ale znowu xbox sie kurzył, pamętaj o nakładkach

Opublikowano
6 minut temu, Whisker napisał:

Po co XSX wyszedł? 

Tak jak każdy xbox, dla beki. 

Opublikowano

Bzduras chcesz nakładkę na Xszczura? Mam do sprzedania. Chyba widziałeś w temacie XSX. Nie będzie ci się kurzyć.

235135788_524439415335637_2952729624012916416_n.thumb.jpg.e0da48f856e3b7177eb118a727a42341.jpg

Edytowane przez Donatello1991

Opublikowano
6 minut temu, Whisker napisał:

Po co XSX wyszedł? 

Po to żeby @Bzduras mógł go kupić i grać na PC

Opublikowano
Teraz, Figaro napisał:

marne kopie Uncharteda, idealne do czteropaka piwa aby coś grało w tle :/

Jakie kopie Uncharted? XDDD Uncharted to blockbustery jak Gearsy, liniowe, które eksploracje mają chyba tylko w nazwie.

TRy to survival i eksploracja, a Uncharted to korytarzyk. Inne gry, ale całościowo reboot wyszedł o wiele bardziej kompletny niz te przygody Indiana Jones wannabe.

Opublikowano
2 minuty temu, LiŚciu napisał:

Bzduras jaki fikoł. Ale tak:

ad 1. możesz sobie poczekać, boty są przyzwyczajone

ad 2. grasz w Kene a xbox się kurzy, są do kupienia nakładki żeby kurz nie wpadał przez górne otwory

ad 3. fajnie że grałeś bo dobra gra ale znowu xbox sie kurzył, pamętaj o nakładkach

Xbox kurzy się? No nie wiem, skończę Kenę i wjeżdżam w Diablo jak dzik w paśnik, potem backlog, a co chwilę jakaś PERŁA z Game Passa wpada :obama: Przydałoby się mieć 48 godzin w dobie mając Xboxa, ale no niestety, takie rzeczy tylko w Bełchatowie jak pani pielęgniarka za dużo tabletek da.

Opublikowano

Grać w Diablo na Xboxie w 720p, jak sie ma Peceta? No jest w tym jakiś heroizm.

Ja po odkupieniu karty kompletnie nie wiem po co miałbym zostawiać ta konsola - żeby grać w te same gry tylko w gorszej jakości?

Opublikowano

720p? Siostro, jednak trzeba dorzucić kolejnego pacjenta do pokoju!

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

TRy to survival i eksploracja,

eksploracja w sensie "otwórz mapę i idź do tego znaczka żeby odkryć skrzynię z skarbem"? A i chętnie poczytam o tym survivalu w gameplayu, bo jedynie gdzie ja go widzę to w sensie fabularnym (a i to tak w jedynce tylko, bo w innych to jesteś rambo).

Nie no spoko gierki popcornowe, jakoś przy trzecim piwie człowiek nie myśli i zaczyna się podobać

Opublikowano
1 minutę temu, Bzduras napisał:

Xbox kurzy się? No nie wiem, skończę Kenę i wjeżdżam w Diablo jak dzik w paśnik, potem backlog, a co chwilę jakaś PERŁA z Game Passa wpada :obama: Przydałoby się mieć 48 godzin w dobie mając Xboxa, ale no niestety, takie rzeczy tylko w Bełchatowie jak pani pielęgniarka za dużo tabletek da.

DIABLO jest w GP czy musisz kupić?

Opublikowano

Umorusana błotem Lara walczy o życie spotykając dwa jaguary w peruwiańskiej dżungli Vs wspinający się po wieży zegarowej Drake albo słabe strzelanko w nudnych jak z generatora arenach.

Narracyjnie Uncharted jest taki  że mucha nie siada, ale przygody Croftówny to zwyczajnie inny, bardziej złożony poziom epickości i doświadczenia.

Oddajcie Cesarzowej to co cesarskie. :dunno:

Opublikowano

Nic nie muszę, bo już dawno kupiłem, w przeciwieństwie do Rycerzy Rajana nie mam problemu z wydaniem siana na grę która mnie interesuje :lapka:

Nie bez powodu nawet w temacie sztosiwa Keny klaperskie płaczą za pudełkiem. JA CYFRY NIE KUPUJE SYSZYSZ? Wiadomo, nie da się odsprzedać po weekendzie :dynia: Community po chuju.

Opublikowano
57 minut temu, ASX napisał:

Kojima też się wyjebał na ryj gdy przy produkcji Death Stranding pomagało mu Guerilla Games?

https://www.pushsquare.com/news/2019/11/guerrilla_games_played_a_huge_part_in_death_strandings_development

To trochę inna bajka. Kojima na pogadankowym Playststion Experience wyznał ze wzruszeniem, że przyszedł do Sony "goły" bo Fox Engine został w Konami. A Guerilla powiedziało: "masz tu silnik i narzędzia, twórz sobie" ;)

Opublikowano
18 godzin temu, MYSZa7 napisał:

uwielbiam te hipokryzje klapów

gra z poprzedniej generacji w ulepszonej oprawie za darmoszkę na Xboxie? nieee, jebać, dajcie coś nowego

gra z poprzedniej generacji w ulepszonej oprawie za 3 bomby na PS5?

mmmm srajcie mi do mordy kitajce 

Chłopaki maja ostra karuzele w bani po  ostatnich fikołach...po pierwsze to to o czym tu piszesz po drugie, gry, którymi tu walczą są dostępne na PC mowa o DS, Deathloop i Kena, nagle się okazuje, ze fakt ten jest pomijany a gry mają duszę konsolowa xD 

Kochane klapy przeciez wszytskie te gry są do ogrania na laptopie Yetiego xD 

Opublikowano
10 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

przygody Croftówny to zwyczajnie inny, bardziej złożony poziom epickości i doświadczenia.

Wstawaj, zesrałeś się

poop-scat.gif

Opublikowano

Jak przypomnę w co mi się ostatnio lepiej grało to bez wahania daje shadow>u4, które było nudne do bólu.

Opublikowano
3 minuty temu, Lord Protector napisał:

Klapeczki klasycznie, jakoś mnie to nie dziwi.

image.thumb.jpeg.11cd7c153e1648d99625424e8b15c75c.jpeg

Opublikowano
4 minuty temu, Lord Protector napisał:

Chłopaki maja ostra karuzele w bani po  ostatnich fikołach...po pierwsze to to o czym tu piszesz po drugie, gry, którymi tu walczą są dostępne na PC mowa o DS, Deathloop i Kena, nagle się okazuje, ze fakt ten jest pomijany a gry mają duszę konsolowa xD 

Ależ boli że XSX nic nie dostaje co? To musi bardzo boleć :) 

Opublikowano

Jaranko przygodami Drake'a gdy masz więcej niż 16 lat?

Chore. Niepokojące. Smutne.

Czyli typowe emocje w klaperskim wariatkowie :dunno:

Opublikowano
1 minutę temu, Whisker napisał:

Ależ boli że XSX nic nie dostaje co? To musi bardzo boleć :) 

Nic to się nie dzieje w twojej głowie pd bardzo dawna.

Zaraz odpalam bete nowego Halo :xboss:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.