Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 939,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Przecież U4 zjada i wysrywa dupom każdego TR. Poważną konkurencją dla serii Uncharted może się okazać dopiero Indiana Jones, smażony przez MachineGames.

Opublikowano

Skończyłem wszystkie części i chyba jedynka jeszcze była dobra ale im dalej tym większa Nuda a fabuła to najgorszy element i faktycznie nawet człowiek nie pamięta co tam się działo, gameplay był świetny ale reszta to przejdź i zapomnij

Opublikowano

Łisker dziś na trzeźwo, bo mówi jak jest

Opublikowano

Jedyny plus nowych tomb raiderow to Lara. Mega urocza cyfrowa baba. Oczywiście z mordy bo połączenie angielskiego akcentu i pyerdolenia jej farmazonów jest okrutną torturą  :( ale mogło być gorzej jak z alohą 

Opublikowano

O TR1 i TR2 dla mnie świadczy fakt, że pierwszej części nigdy nie skończyłem, a w 2 nie pamiętam o co chodziło, bo była tak "bezjajeczna" :). SOTR nawet nie próbowałem jak się pojawiło w XGP :dunno:

U2 i U3 siadło idealnie, mam nadzieję na szybką premierę 4 na PC.

Ogólnie uwielbiam Uncharted i Gears of War za brak gównianych drzewek rozwoju i miliona dziadostwa rozrzuconego po mapach, które sztucznie odciągają od gry.

Edytowane przez Shago

Opublikowano

Widzę, ze jak chodzi o zjebanie zuroma, pioterka i tomb raiderow panuje tu wybitna zgodność :)

Opublikowano

Nawet @Paolo de Vesirza bardzo już nie protestuje, gdy słusznie tę nijaką serię o której każdy już zapomniał mieszają z błotem.

Opublikowano
1 godzinę temu, suteq napisał:

chyba się kurwa oscypków za dużo najadłeś xD

1 godzinę temu, XM. napisał:

No opary z gufna za mocno weszły 

Gram w Tomby od 25 lat i w Unchartedy od 14, przeszedłem wielokrotnie wszystkie części i dlatego jestem EKSPERTEM w tym temacie, elo :cool: :lapka:

Opublikowano
15 minut temu, Masorz napisał:

Gram w Tomby od 25 lat i w Unchartedy od 14, przeszedłem wielokrotnie wszystkie części i dlatego jestem EKSPERTEM w tym temacie, elo :cool: :lapka:

Granie więcej niż raz w te paździerze :pawel:

1 godzinę temu, XM. napisał:

No opary z gufna za mocno weszły 

Opublikowano

Wymieńcie mi jeden naprawdę dobry, mogący być wzorem dla innych gier, element gameplayu w serii Uncharted. Strzelanie? :dynia:

Eksploracja?:dog:

Zagadki?:yao:

Skradanie?:sapek:

Bez graficzki i efektownych filmików ta seria nie istnieje #takaprawda :kaz:

Opublikowano

Granie w gry? Nie po to sie kupuje plejstejszyn :shieeet:

Opublikowano

Po prostu jako całokształt w Uncharted lepiej się gra, nie nudzi jak TR. Serio, przy TR miałem ochotę zasnąć czasami xD. Po prostu Uncharted ma DUSZĘ, a TR w sumie tylko świetny tyłek Lary, ale nie zawsze to wystarczy :D

O, wiem co było fajne w TR: grobowce :). Fajnie się je eksplorowało. Ale przez to, że cała reszta jest nijaka + masa innego gówna do zbierania sprawiała, że człowiek chciał to jak najszybciej skończyć.

Edytowane przez Shago

Opublikowano

Świetny piątkowy troll z tym tomb raiderem, szanuje

Opublikowano
1 godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

Tylko na forum seria która robi praktycznie wszystko gorzej od Tomba może być od niego lepsza. Niezły k,urwa matrix. :pawel:

Paweł że też to trollowanie z tym TR ci się jeszcze nie znudziło.

Jakbyś napisał że lubisz patrzeć na cyce i dupe Lary to jeszcze spoko ale piszesz takie rzeczy że no nie da się tego brać na poważnie. xd

Opublikowano

Tomb Raider ? No w 1997 r fajnie się otwieralo sejwa z kanciastocycną skaczącą na banie. Jebane starsze braty. 

Uncharted? Najlepszy przygoda movie experience ever. 

Opublikowano

Zamiast Console Wars mogłoby się sprawdzić Game Wars. Mógłbym napisać ze spokojem jak bardzo przehajpowana jest seria Dark Souls :pawel:

Opublikowano
11 minut temu, cotek napisał:

Może być zdjęciem przedstawiającym 1 osoba, broda i tekst „I got the PlayStation 5, because I prefer PlayStation. Cool. What did you get? I got the Xbox Series x, because I prefer Xbox. Cool. Cool.”

Do zamknięcia

jezu, nawet w console wars znajdą się nudni centryści 

Opublikowano
29 minut temu, Shago napisał:

Zamiast Console Wars mogłoby się sprawdzić Game Wars. Mógłbym napisać ze spokojem jak bardzo przehajpowana jest seria Dark Souls :pawel:

Dokładnie i nie inaczej. Turlu, turlu i szlag! Repeat, a potem chowanie za filarem:dog:

Opublikowano

A między tym 20 postów na internetach że GRAM W SOULSY :reggie:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.