Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Wklejcie jak klapy pisały (i nintendofag czezki fiu, fiu...), że podniosą ceny gp.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 935,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

No bystrzak to nie jesteś.

Opublikowano
6 godzin temu, dee napisał:

Kupowanie gier w 2021?

xDDD

Klapy sprzętowo, softwarowo i mentalnie wciąż w roku 2010

:reggie:

Żeby jeszcze na plejkurwie 4.5 było co kupować :yao:

Zostały multiplatformy w gównie rozmazanym i 20fpsach oraz raz na rok gra z PS4 za 360zl.

Nadpass 30mln subskrypcji :banderas:

Bieda Now dobiła chociaż do 1mln?

Opublikowano

Fajnie że ms ma 30 milionów subskrypcji. Pewnie wrzuca co chwilę jakieś nowe, superowe tytuły swoim klientom za to, że tak wiernie siedzą w tym zielonym szambie.

A nie czekaj. Są tylko samoloty od premiery xd. 

Jebane zielone ślepe melepety.

Opublikowano

Ten ból dupska niewolników marki o kolejne sukcesy Godpassa. Nie powiem, zawsze bawi :reggie:

comment_ydmFz0jS9T4hIaSoGwehVCUIQLtzLZn6.jpg.608946ea0283a0213a481f64cd908a97.jpg

Spokojnie niebieskie robale, w 2026 sony tez skleci jakąś usługe na wzór Godpassa. A na razie standardowo klękacie do miecza pana Spencera :xboss:

Opublikowano

Samoloty najlepiej oceniany ex konsolowy tego roku wyznaczający nowe standardy graficzne + 400 gier z górnej półki :banderas:

Pięknie piecze niebieskich frajerów ^^

Opublikowano

Ale tymi obniżkami Godpassa pięknie Pan Spencer puścil bukkake'a na te mordy klapów które ciagle tak sie pocieszały że za chwile sie GP skończy, zaraz będą podniesione ceny... A tu obniżka i klapy ze zdziwionymi ryjami... bezcenne :banderas:

Opublikowano
6 godzin temu, Daddy napisał:

400 gier z górnej półki :banderas:

Jak się jest zielonym, małym robalem to faktycznie najniższa półka ze śmieciowymi grami może być "górną półką". Wszystko zależy od oczekiwań. 

Opublikowano
3 godziny temu, PIOTR8642 napisał:

Ale tymi obniżkami Godpassa pięknie Pan Spencer puścil bukkake'a na te mordy klapów które ciagle tak sie pocieszały że za chwile sie GP skończy, zaraz będą podniesione ceny... A tu obniżka i klapy ze zdziwionymi ryjami... bezcenne :banderas:

Chodzi o te nie dla Polaków? 

https://planetagracza.pl/xbox-game-pass-live-gold-ceny-microsoft/

Cytat

Obniżka nie dotyczy Polski.

Zresztą. Na co komu gryzkosza pass. A, tak...

Cytat

Eeee, no zagra się dla beki przy piwku ;)

Ostatnio gry z gp = u mnie jednorazowe odpalenie i out z dysku.

Taki obraz wasz - boty ;)

Opublikowano

Zaraz PS5 idzie dalej do doktora i jestem tak zdesperowany, jeśli chodzi o granie na XSX ( bo nie ma w co grać tam ), że kupiłem Fifa 22 XD Serio, obecnie najlepsza gra na XSX XD Na pocieszenie XSX powiem, że dałem ją w pozycji stojącej, żeby myślała przez kilkanaście dni, że jest WAŻNA. Wróci PS5 to znowu na glebe XSX.

Edytowane przez Donatello1991

Opublikowano

Kolejny dzień, kolejny raz beka z przygłupów klapów i ich plastiku z piszczącymi cewkami, z 20 letnimi gierkami za 350 zł i płatnymi next genowymi patchami.

Opublikowano

Downgrade to wasze mózgi zrobią, o w ogóle da się je bardziej zmniejszyć, jak zobaczą oceny i pozytywny odbiór forzy i halo. Czuję w powietrzu podobny ból dupska jak przy podaniu info o zakupie bethesdy. 

Opublikowano

Kolejny dzień a Xbox nadal w dupie i do tego rycerze którzy zaklinają rzeczywistość. Jeden poszedł po rozum do głowy i z tego co widzę dobrze się bawi z Sonka. Reszta na wysypisku. Nie wstyd wam przed rodzinami ze przejebaliscie wybór nextgena na ta chujnie? 

Opublikowano
1 godzinę temu, LiŚciu napisał:

Jak się jest zielonym, małym robalem to faktycznie najniższa półka ze śmieciowymi grami może być "górną półką". Wszystko zależy od oczekiwań. 

Przypomnę jak do wygląda i jakie ma dno to wasze gadanie głupot.

20210929_154838.jpg

Opublikowano

a Teraz wybraźcie sobie ile za te gierki trzeba by zapłacić na gównostation 4.5

Opublikowano
  • wrzesień 2020 - 15 milionów użytkowników
  • styczeń 2021 - 18 milionów użytkowników
  • kwiecień 2021 - 23 miliony użytkowników
  • wrzesień 2021 - 30 milionów użytkowników!

Ile będzie za rok? 50? 60 milionów? Microsoft zrewolucjonizował branżę, nie po raz pierwszy, nie ostatni.

TEJ SIŁY JUŻ NIE POWSTRZYMACIE

Opublikowano

A co tam u Sony?

20 letnia gierka za 350, DLC do chujowego spidermana za 350, pif paf indyk bez możliwości sejwowania za 350, raczetcik za 350, fifka za 350, upgrejdzik za 10 dolców, oczekiwanie na GT7 z grafiką z ps2 za 350

Nawet mi ich nie żal. 

Opublikowano

Całe szczęście najbardziej kompletna usługa gamingowa na rynku ma to i to, a za miesiąc mesjasz racerów, kolejnego gatunku ekskluzywnego dla platformy Microsoftu. :) 

Masakra, czemu ja nie wziąłem tego Xboxa od razu tylko męczę się z Plejstejszonem-małpiszonem? :/ 

Opublikowano
4 minuty temu, Donatello1991 napisał:

No faktycznie liczy się ilość subskrybentów a nie gierki XD BOTY XD

Gierki są dwa posty wyżej

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.