Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
9 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Generacje wygrywa się na zmianę: PS3 przegrało z X360, PS4 wygrał z One, a teraz Series rozpierdoli małża.

No takie są prawa CW, sorki klapy. Możecie sobie zakrzywiać rzeczywistość, że coś tam ten milion sprzedanych konsol więcej znaczy w ujęciu generacji siódmej, ale generację wygrywa ten kto nadaje jej rytm i wyznacza standardy oraz trendy, a to jest dokładnie to co zrobiło X360. PS3 to pierwsza porażka Sony, potem była Vita zabita aby PS4 mogło wyjść na prostą (a wyszło tylko dlatego, że MS się podłożył), ale teraz szczęście Was opuściło - Xbox Series położy kres PlayStation.

Jesteście skończeni, tylko jeszcze o tym nie wiecie.

PS2 sprzedało sie lepiej od X1.

PS3 sprzedało się lepiej od X360.

PS4 sprzedało się lepiej od XO.

PS5 sprzedaje się lepiej od XSX.

Ciesz się swoim zakupem PS5, a nie rób z siebie drugiego mazzeo ;)

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 935,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Niestety, znajomość branży nie jest czymś co oczekuję od klapa. Mendruś patrzysz bardzo wąsko, bo jednak niebieski rodowód jednoznacznie łączy Cię z januszostwem (a raczej z niego wynika).

Także wyparcie masz potężne, ale nie zmienia to faktu, że X360 zaorał konkurencję, wygrał generację siódmą i rozpoczął drogę ku dominacji. Naturalną tego konsekwencją jest GamePass i najlepsze 1st party na rynku.

Pozdrawiam i pogódź się z prawdą. Prawda Cię wyzwoli.:lapka: 

Opublikowano

Co to była za generacja :banderas:Szczury do końca nas goniły i udało im się odrobinę przebić 360, ale to tylko przez to, że Mattrick podładał kij pod nogi w drugiej połowie generacji.

Opublikowano
7 minut temu, 20inchDT napisał:

Co to była za generacja :banderas:Szczury do końca nas goniły i udało im się odrobinę przebić 360, ale to tylko przez to, że Mattrick podładał kij pod nogi w drugiej połowie generacji.

No pronto! Gdyby nie Mattrick spokojnie pobiliby rekord PS2. Rewolucja i rewelacja, najlepsza stacjonarka w historii. :fsg: 

Opublikowano

Niesamowite zakrzywianie rzeczywistości i opór wobec prostych faktów u zielonej gawiedzi. Dawno nie widziałem takiego w CW, to już szaleństwo!

Nie dziwota, że nawet ASX wysiada powoli z tego korowodu pomyleńców.

Xbox przegrywa z PlayStation bo jest gorszy. Simple as that.

Opublikowano
Godzinę temu, Wredny napisał:

No i od razu widać, że nie będzie bólu dupy z powodu braku języka polskiego w gierkach, skoro nawet na forum nie trzeba go znać :kaz:

W szkole mi kazali pisać poprawnie :) teraz jestem wolnym człowiekiem i pisze sobie jak chce...mogłem się spodziewać, że to Ty będziesz mnie poprawiał :lapka:

Opublikowano
1 godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

Zacznijmy od tego, że żaden szanujący się bociarz nie kupiłby kopanej, szanujmy się. xddd

Powiedziałbym raczej, że żaden szanujący się bociarz w ostatnim czasie nie kupiłby gry w ogóle bo przeciez gamepass.

Opublikowano

Na xboxie wydawcy muszą walczyć o czas klienta :nosacz3:

Opublikowano
1 minutę temu, Jakim napisał:

Powiedziałbym raczej, że żaden szanujący się bociarz w ostatnim czasie nie kupiłby gry w ogóle bo przeciez gamepass.

Musieliby przestać wrzucać sztosy za sztosem. Dzisiaj wpadają kolejne dobra, Scarlet Nexus miałem od dawna na radarze, a tu cyk w XGP.

ALE HEJTERZY POWIEDZĄ, ŻE Z KOŃCA CZERWCA WIĘC STAROĆ

Opublikowano
11 minut temu, 20inchDT napisał:

Na xboxie wydawcy muszą walczyć o czas klienta :nosacz3:

I to trochę straszne, bo prawdziwe.

Skończyć się to może jak na moblikach czy vod, czyli wrzucanie contentu pod masy, bo jakościowe toną od razu pod papką dla casuali. Oby abonamenty nie wyparły normalnej sprzedaży.

MS rak branży, ale niektórzy kapną się gdy ich ręce będą walić studniowym moczem...

Opublikowano

Bla, bla, wracaj do dymano warriors, a my odpalimy scarlet nexus

Opublikowano

Xbox pamięta to o czym Sony już dawno zapomniało: platforma ma być dla graczy, a nie gracze dla platformy. Stare skorupy jak Mendrek, konsolowy odpowiednik PiSiorów, są już całe szczęście reliktem przeszłości. ;) 

Opublikowano

Scarlet Fakin' Nexus? W Godpassie?

Spencer, Ty jestes serio poyebany :banderas:

A co tam u klaperskich? Płacz w poduszkę, remastery guvien za 349 PLN i nerwowe blokowanie telefonów od pracowników Providenta i Bociana?

Nie było jeszcze w historii gamingu tak jednostronnej generacji, takiego rozpierdolu klaperskich :obama:

Edytowane przez dee

Opublikowano

Gry za darmo spencer daje masakra. Nie wiem czym sobie zasłużyliśmy że możemy żyć w tym samym czasie co cesarz Phil ale jestem wdzięczny że mogę widzieć na własne oczy jak rządzi światem gier wideo.

Po co te zaczepki Liściu_pl? Możesz być rozgoryczony faktem że kupiłeś słabszą konsolę do gier ps5 i musisz płacić za jedną grę tyle pieniążków że szkoda gadać ale Phil Spencer walczy też w twoim imieniu za świetlaną przyszłość gejmingu

Opublikowano

Zabawne ze parking boy mówi ciagle o providentach a sam biedak kradnie bułki i sprzedaje żeby mieć 4 pln na odgrywanie śmieci XD 

2 minuty temu, Pupcio napisał:

Gry za darmo spencer daje masakra. Nie wiem czym sobie zasłużyliśmy że możemy żyć w tym samym czasie co cesarz Phil ale jestem wdzięczny że mogę widzieć na własne oczy jak rządzi światem gier wideo

Władca doskonały: 

2ED0A75F-6611-49C6-8C96-F94D735AA8C9.jpeg

Opublikowano
13 minut temu, Pupcio napisał:

Po co te zaczepki Liściu_pl?

MOPSiarz rozjusozny, bo wziął Xboksa na raty i teraz typ dziwnie przewrażliwiony na widok nazwy Provident xDDDDD

Opublikowano

Na ile rat wziąłeś liściu? Nie ma co się łamać, w twoim wieku miesiące lecą jak dni zanim się obejrzy xbox będzie spłacony i będziesz mógł sobie wziąć z 5 gier na sonke 5 na 20 rat

Opublikowano
2 minuty temu, Pupcio napisał:

Na ile rat wziąłeś liściu? Nie ma co się łamać, w twoim wieku miesiące lecą jak dni zanim się obejrzy xbox będzie spłacony i będziesz mógł sobie wziąć z 5 gier na sonke 5 na 20 rat

wziął w Xbox All Access czyli 145 zł przez 24 miesiące. Pewnie dlatego trzyma kciuki żeby xboks zdechł przed końcem spłaty

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.