Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 934,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
3 godziny temu, PIOTR8642 napisał:

Przecież ta gierka według DF na XSX ma praktycznie detale ultra z PC. Ale według klaperskiego pocieszania się, wersja XSX nie robi wrażenia. Tylko na ultra mocnym PC. Co za bezbek :pawel:

A jak jest w Big Team Battle, bo pamiętam że w 5 mocno leciała rozdzialka.

Opublikowano

:dynia:

No cóż, najpiękniejsze i najlepsze gry to u MS.

$ony i ich gierki to tylko kopalnia memów.

Opublikowano

o kto na forumka wrócił i się znowu spłakał w statusach

kylian-mbapp%C3%A9-celebration.gif

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Jak widać przejżeli na oczy

jakoś nie dziwi mnie, że fan xboxa z białegostoku nie umie języka polskiego 

Opublikowano
26 minut temu, MYSZa7 napisał:

o kto na forumka wrócił i się znowu spłakał w statusach

kylian-mbapp%C3%A9-celebration.gif

Splakal? Przecież gdyby nie admin-bot to schab by was zajebal. A tak to jakieś szanse macie. A posiadanie zboxa wam nie pomaga. 

Opublikowano

A drugi admin klap, jak już tak się przerzucamy, i co? I gówno, jakoś żaden zielony cesarz nie piszczy, że złe adminy bany dajo za wyznanie konsolowe.

Opublikowano
11 minut temu, LiŚciu napisał:

Przecież gdyby nie admin-bot to schab by was zajebal.

Zajebałby nas ciętymi, błyskotliwymi ripostami pokroju "stul pysk" albo napisal coś o piciu rzygów z kubła. "OMG quality content, siądź mi na mordę mistrzu." :banderas:

Musisz pogodzić się z tym, że pierwszy ban połamał schabka i to już popłuczyny po jego zabawnej iteracji. Teraz został tylko ochłap. :(

Opublikowano
5 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Zajebałby nas ciętymi, błyskotliwymi ripostami pokroju "stul pysk" albo napisal coś o piciu rzygów z kubła. "OMG quality content, siądź mi na mordę mistrzu." :banderas:

Musisz pogodzić się z tym, że pierwszy ban połamał schabka i to już popłuczyny po jego zabawnej iteracji. Teraz został tylko ochłap. :(

Jednak całe forum w ostatnim głosowaniu wybrało go klapem roku a każdy post uzasadaniający wybór mówił że "w pięknym stylu napierdala zielonych po ich pustych łbach" 

Proponuje się z tym pogodzić. 

Opublikowano

Czy to jest ta słynna MURZYŃSKOŚĆ? :shieeet:

Opublikowano
3 minuty temu, LiŚciu napisał:

Jednak całe forum w ostatnim głosowaniu wybrało go klapem roku a każdy post uzasadaniający wybór mówił że "w pięknym stylu napierdala zielonych po ich pustych łbach" 

Proponuje się z tym pogodzić. 

Po prostu ludzie żyli jeszcze wizją sprzed pierwszwgo bana, ale to już ne vrati. :( Ciekawe za ile wyleci tym razem.  :)

Opublikowano

Schabka żal, dobrze, ze ten cały zurom przynajmniej wyleciał, jeszcze Pioterek i temat stanie całkiem znośny :)

Opublikowano

A jak zurom poleciał? Nie zauważyłem.

Opublikowano

Dawno tu nie pisał to myślałem, chyba ze to cisza przed burzą..

Opublikowano
22 minuty temu, LiŚciu napisał:

Jednak całe forum w ostatnim głosowaniu wybrało go klapem roku

Ja tam głosowałem na Ciebie!

Opublikowano
1 minutę temu, messer88 napisał:

Ja tam głosowałem na Ciebie!

A no dziękuje.

Opublikowano

Żurom na zawsze w mroku za filarem [*] 

Opublikowano

Idę zaraz grać na Xśmieciu w najlepszego exa czyli Fifa 22. Ehhh ta tęsknota za PS5 jest niedoopisania. Grałbym w mega klimatyczne i perfekcyjne gameplayowo DS directCUT, albo Deathloop. Albo udał się do świata baśni i fantazji w Kenie. No, ale Fifa mi się coraz bardziej podoba, tylko aż żal grać na Xśmieciu w to, bo pad ma jakiegoś inputlaga w grach.

Opublikowano
1 minutę temu, Donatello1991 napisał:

Idę zaraz grać na Xśmieciu w najlepszego exa czyli Fifa 22. Ehhh ta tęsknota za PS5 jest niedoopisania. Grałbym w mega klimatyczne i perfekcyjne gameplayowo DS directCUT, albo Deathloop. Albo udał się do świata baśni i fantazji w Kenie. No, ale Fifa mi się coraz bardziej podoba, tylko aż żal grać na Xśmieciu w to, bo pad ma jakiegoś inputlaga w grach.

Input lag to nic, trzeszczenie budzi wszystkich domowników, te pady chyba z gumoleum robią

Opublikowano

Whisker w sedno no nie wiem jak trzeba byc mało wymagającym użytkownikiem żeby się o to nie wkurwiac. Ten pad to jakiś zart, co z tego, ze gram w słuchawkach żeby nie obudzić partnerki jak pad napierdala na cała chałupę. Konstrukcyjny bubel i tyle..

Opublikowano

„śchabek plosie wluć, bo nie ladzimy siobie z potenśnymi botami”

image.gif.969e40b97160e86264786f6d0abc7001.gif

Opublikowano
16 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Klawiatura mechaniczna to też pewnie fanaberia i bubel, bo przecież "głośno".

Absolutnie nie, po prostu człowiek przyzwyczaja się do dobrego, po perfekcyjnie wykonanym dualsensie ciężko przestawić się na taki „topór”

Edytowane przez izon

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.