Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Sony wprowadza politykę "directors cut" w segment telewizorów? :obama:

Niesamowita firma.

Podziwiam talent do strzyżenia baranów.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 935,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Telewizor sony? Nigdy kurwa wiecej.

Opublikowano

Zaraz przylecą niebieskie ameby wykrzykując hasła że za jakość się płaci xDD

Opublikowano
29 minut temu, dee napisał:

Sony wprowadza politykę "directors cut" w segment telewizorów? :obama:

Niesamowita firma.

Podziwiam talent do strzyżenia baranów.

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Biala, smutna geba z twojego awatara z trudem zachowuje powage 

JEBANE SONY JAK ONI MOGA PRZECIEZ TE TELEWIZORY POWINNY BYC ZA DARMO A PS5 POWINNO WYSWIETLAC OBRAZ W OGOLE BEZ ODBIORNIKA!!!!!!!!!!

Tylko xbox, u zielonych sam Pan Spermcer rozwozi konsole po domach w czapce z logo polski walczacej

Opublikowano

Tak jak $ony mnie wyruchało z zeszłorocznym tv "ready for ps5" to do dzis nie moge siedziec. 4k 120fps rozmazany obraz, tryb dolby vision jakis kosmiczny lag, bo nie aktywuje trybu gry, a vrr wyłącza strefowe podswietlenie calkowicie xddd Jebani śmiecie, nie tylko ich konsola to bubel. Dobrze chociaz, ze nie wydaje dzwiekow ufo i cewy nie pierdza.

Opublikowano

Totalny upadek intelektualny botów. Do console wars wrzucają kurwa jakieś informacje o TELEWIZORACH :yao:

Tonący brzytwy się chwyta ale z drugiej strony co się dziwić..

Opublikowano

Funkcja która jest od razu dostępna w konsoli kontra funkcja która będzie dostępna na konsoli dopiero po zakupie telewizora :)

Opublikowano

Gardziel jaki techmaster,xDDDDD yebaniec pewnie folii nie ściągnął z ekranu, żeby opierdolić po 2 latach jak nowy, to ma obraz rozmazany. Pewnie pilota też w folii trzyma żeby spoconymi i śmierdzącymi od cebuli łapami nie umazać. Zajebiście że jest zielonym karakanem - elita nie chce takich co nie ogarniają xDDDDDd

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

Konsole - guvno

Telwizory - guvno

Gry - guvno

Community - guvno

Niesamowite przeżycie być sekciarzem marki Sony. To już powoli robi się BRĄZOWA sekta

Opublikowano

Widzę że schabek potwierdza odwieczną regułę forumka że po banie człowiek wraca jako nieśmieszny cień dawnego siebie  :) szkoda, widziałem w tobie potencjał chłopcze

Opublikowano

No wiem wiem ustalilismy juz ze schabek sie skonczyl natomiast zaden bot sie jeszcze nawet nie zaczal :kaz:

Opublikowano
W dniu 7.10.2021 o 20:57, schabek napisał:

Sylvan znowu sciana smetnego tekstu o wszystkim i o niczym, nalogowy gracz playstation, ktory puszcza falszywe oczko w strone zielonych szumowin a ci juz mocza majtki :reggie: No ale sa chociaz kropki w odpowiednich miejscach wiec u shago dzisiaj tak

5F2B8176-92D9-40E5-B614-515E5DDD63B7.thumb.jpeg.bf44333b2f6e0337d752b3a255ce6fb4.jpeg

8 godzin temu, schabek napisał:

Pierwszy po awarii.

Cwelbox gownem bez gier i serwisu byl jest i pozostanie!!1!1!!!!1!1!1!1!!!!1!1

Ech, @Paolo de Vesir miał rację...

Zajebało Sternem i Viceroyami :nosacz2:

Opublikowano

Boty elyta gamingu a dee jak zwykle w jednym poście minimum 4 razy używa słowa gowno. To zielone szambo już jest niesmaczne.. 
Czekamy jeszcze na karaluchy, choroszcze i bicie palą 3..2..1

Opublikowano

A jak tam w zielonym kurwidole? Za wszystko trzeba bulić. Xbox dał coś kiedyś za free oprócz tony beki?

Sony podsumowało dwie edycje Play At Home - specjalnej akcji, w ramach której firma rozdawała za darmo gry i dodatki. W sumie użytkownicy odebrali 60 milionów pozycji.

W trakcie inicjatywy udostępniono bezpłatnie Uncharted: The Nathan Drake Collection, Ratchet & Clank z 2016 roku, Horizon Zero Dawn w edycji kompletnej, 10 produkcji niezależnych i na VR, a także rozszerzenia i bonusy do popularnych tytułów.

We wpisie opublikowanym na blogu Sony Interactive Entertainment poinformowano, że w sumie zainteresowani odebrali 60 mln pozycji, w tym 30 mln gier niezależnych, 11 mln projektów na VR oraz 4 mln dodatków.

8 minut temu, Wredny napisał:

A teraz jeszcze spermą schabka...

Co jest wredny? Spermy nigdy nie widziałes?

Opublikowano

Wspaniała akcja Sony i bardzo dobre gry dostępne za free. Brawo 

Opublikowano

Wchodzę do tematu i co widzę? Jak zawsze schabowy na swoim poziomie intelektualnym + grono równych jemu akolitów. Nic, tylko się zlitować.

Tymczasem ja się świetnię bawię przy grze, która wymaga czegoś więcej, aniżeli uwielbiane przez klapów tytuły typu "press X to boy", które więcej się "ogląda", niż gra:

image.thumb.png.db1ff1c599e82768737ef5981f9310a0.png

Miłego :hi:

Opublikowano

Myślałem że jaranko grami z darów dla powodzian to był sarkazm.

Myliłem się, wyznawcy niebieskiej ladacznicy bez gier naprawdę się tym jarają tym szrotem.

Totalny upadek jako człowieka, gracza, istoty rozumnej 

Opublikowano
2 godziny temu, LiŚciu napisał:

firma rozdawała za darmo gry i dodatki. W sumie użytkownicy odebrali 60 milionów pozycji.

poinformowano, że w sumie zainteresowani odebrali 60 mln pozycji, w tym 30 mln gier niezależnych, 11 mln projektów na VR oraz 4 mln dodatków.

Wow, cóż za niesamowity powód do chwalenia się - banda bezrobotnych Januszy tłumnie oblegała placówkę MOPSu :nosacz2:

1 godzinę temu, Shago napisał:

Tymczasem ja się świetnię bawię przy grze, która wymaga czegoś więcej, aniżeli uwielbiane przez klapów tytuły typu "press X to boy", które więcej się "ogląda", niż gra:

image.thumb.png.db1ff1c599e82768737ef5981f9310a0.png

Miłego :hi:

Ale zachowujmy jakieś zasady i nie mieszajmy PeCetowych gierek do CONSOLE Wars.

Opublikowano

No ale o zasady ortografii i interpunkcji to się srasz:reggie:

Opublikowano

A co na niebieskiej nierządnicy bez gier?

comment_deejhqZDDWhCfR3Flue5uKiXh6jTDds9

Edytowane przez dee

Opublikowano
2 minuty temu, dee napisał:
A co na niebieskiej nierządnicy bez gier?

image.png.94eaec9762fa5224b43c6c0685362e5c.png

:kaz:Spierdalaj xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.