Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Xbox przeniósł na konsole granie online i tego mu nie odmowie. Xbox 360 to była świetna konsola. Więcej zasług nie widzę.. :) No może jeszcze dla niektórych achievmenty ale nie uważam tego za gamechangera wręcz niektórym zmarnowali/marnują tym życie :)

Edytowane przez izon

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 936,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
  • Autor

@Paolo de Vesir

W dniu 16.07.2021 o 20:03, Square napisał:

Aktualizacja po dwóch miesiącach, tylko nie wiem czemu wyświetla w innej kolejności. Ogólnie trochę chyba zwolniliście.

TopCW_07.png

TopCW_10.png

Opublikowano

Proszę taką odznakę dla tych gierojów :reggie:

Przodownik_pracy_odznaka_PRL.JPG

Opublikowano
18 minut temu, Wredny napisał:

Nie no kurde Szymek, nie załamuj mnie z tą swoją metamorfozą - Gearsy fajne są, ale jak je zestawić z Uncharted to chyba tylko strzelanie mają lepsze, nic innego.

W grach, gdzie tylko albo głównie się strzela "tylko" lepsze strzelanie to naprawdę istotna rzecz. Przynajmniej jeśli chodzi o pierwsze części, całe szczęście, że 4 i LL trochę spuściły z tonu jeśli chodzi o ten aspekt gameplayu.

Opublikowano

X360 - kiedyś to był Xbox. Teraz tylko gowno gry, gowno Pass, gowno boty. Zaorać!

Opublikowano
32 minuty temu, Wredny napisał:

Nie no kurde Szymek, nie załamuj mnie z tą swoją metamorfozą - Gearsy fajne są, ale jak je zestawić z Uncharted to chyba tylko strzelanie mają lepsze, nic innego.

Mi chodziło o pierwsze Uncharted. No i w gierce gdzie się strzela to dosyć ważne. Może mnie pamięć myli ale tam było ze dwa razy więcej pif paf niż w Gearsach :)

Opublikowano

Kiedyś to były konsole.

Od X360, najlepszej stacjonarki w historii której towarzyszyło PSP, najlepszy handheld w historii nic lepszego już nie wyszło, a patrząc na trendy branżowe - już nie wyjedzie.

:reggie:

Opublikowano
21 minut temu, Szymek napisał:

Mi chodziło o pierwsze Uncharted. No i w gierce gdzie się strzela to dosyć ważne. Może mnie pamięć myli ale tam było ze dwa razy więcej pif paf niż w Gearsach :)

A no z tym to się zgodzę :drinks:

Pamiętam jak kumpel mi przyniósł pierwsze Uncharted i po jakiejś godzince grania miałem już dość tych killroomów.

Stwierdziłem, że wolę coś spokojniejszego, gdzie się aż tyle nie strzela i odpaliłem... Call of Duty 4 Modern Warfare :yao:

Opublikowano

Najpierw MFS a teraz to.

20211011_183810.thumb.jpg.dc629b3b8aa994f459047e7d4468eed8.jpg20211011_183814.thumb.jpg.f66cb8346ea336df1043221f00ca9b28.jpg

Opublikowano

Oni lubia tę spermę w dc, ktora zakrywa połowę ekranu i nie widac dziadowskich tekstur.

Opublikowano

Grinch się podzielił swoimi wrażeniami z obcowania z okolicznymi żulami co nie zmienia faktu ze samoloty i samochody nie zmienią stanu rzeczy w której na gownoboxie nie ma w co grać XD

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano
Godzinę temu, LiŚciu napisał:

X360 - kiedyś to był Xbox. 

Bajkopisarz w formie. W życiu nie miał Xboksa 360, ale co popierdoli to jego:yao:

Opublikowano

Jakbym chciał się babrać w śmietniku to bym miał ksywkę gadziel albo dee. A tak to aktualnie ponownie chłonę świat DS - niedostępny na xboxie. 

Opublikowano
3 minuty temu, LiŚciu napisał:

A tak to aktualnie ponownie chłonę świat DS - niedostępny na xboxie. 

Dostępny na mojej PS4 Amator na której ograłem więcej eksów na sonkę niż bajkopisarz liść przez całe życie :shieeet:

Opublikowano
5 minut temu, dee napisał:

PS4 Amator

Nazwa pasuje do właściciela :shieeet:

Opublikowano

Amator dobrych gier? Zdecydowanie się zgadzam.

Opublikowano
58 minut temu, 20inchDT napisał:

Oni lubia tę spermę w dc, ktora zakrywa połowę ekranu i nie widac dziadowskich tekstur.

Sperma to ci sie odbija przez pol dnia po wyjsciu z pokoju moderacji :) 

Horizon? Chyba sie zgodzimy ze to byc albo nie byc dla zielonego elektrosmiecia. Pierwsza gra dopiero po roku od premiery masakra. Chociaz patrzac na zaprezentowane materialy to ta gra juz wyszla kilka lat temu z numerkiem 3 :/ 

Opublikowano

Wbrew pozorom rzadko odwiedzam tamten pokoj. Czekam az ci znowu odbyt wypadnie. To tylko kwestia czasu, szajbusie :usmiech:

Opublikowano

Jak to jest, że MS robi fotorealistyczne cross-geny wyznaczające standardy graficzne, a ŚmiećStation 5 przy dedykowanych grach wyświetla 1260p?

Ku,rwa jakie VRR, jakie Dolby Vision jak do tej kurwy to jedynie Samsung 32" to chociaż super samplingu skorzystacie.

Opublikowano

Klapy tak zawsze beczały że w Godrizon 5 nie będzie 60fps. To macie, żryjcie.

Opublikowano

I jeszcze te stare auta xDDDDDDDDDDDDDDDD zadnych nowych audic, bmek ale boty nie narzekaja bo juz dawno pogodzone ze ich daily tramwaj solaris bedzie niedostepny :yao:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.