Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
4 godziny temu, izon napisał:

Jak Ci zieloni to robią? Jak oni znoszą te nieustanne baty od Sony i jeszcze upokorzenia we własnej stajni? Najpierw podniecali się samolocikiem wyszło gowno, teraz podnieta dlc do resorakow i tez plaster na ryło na ostatniej prostej.  Xbox w mentalności przeciętnego gracza kojarzy się z jednym z PORAŻKA. 

Jestem tylko ciekaw dlaczego 12 teradałnów nie ogarnia „wyścigów” i muszą być dałngrejdy zamiast odwrotnie, dowalić 4K, RT, 60fpsow i wreszcie po ROKU wydać choc jeden EX który jest godny gracza. 

Ja wiem że wojowanie wyścigami w CW to cioterskie mega (prawie jak FIFĄ) No ale już jedna słownie gra by pokazała oblicze czarnego śmietnika bez gier a takto? Pogram w GP, przejdę i zapomnę wkurzając się na BRAK jakości, BRAK RT, DYLEMATY i wybory, BRAK HAPTYKI, BRAK zmienności terenu w odniesieniu do Dual Sense, ehhh

Edytowane przez Whisker

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Słabe jest to cw. Jakies argumenty z pizdy alkoholika ktore nie maja nic wspolnego z rzeczywistoscia. "Co to jest 4k 60 fps i RT w open world" ehhh.

Opublikowano

Ktoś przetłumaczy z delirskiego na nasze?

Opublikowano

W skrócie #piekłobotów trwa nadal, może Halo odmieni ten stan (liczę na to)

4 minuty temu, 20inchDT napisał:

Słabe jest to cw. Jakies argumenty z pizdy alkoholika ktore nie maja nic wspolnego z rzeczywistoscia. "Co to jest 4k 60 fps i RT w open world" ehhh.

To się nazywa next gen

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
13 minut temu, Bzduras napisał:

Ktoś przetłumaczy z delirskiego na nasze?

Whisker podniecony, bo z okazji premiery Godrizon 5 w końcu zobaczy next genową grafikę na swoim LCD Manta 32"

Opublikowano

Whisker zajebał gardzielowi w ryja a ten co jedynie może odpowiedzieć? 

13 minut temu, 20inchDT napisał:

No nic, ta śmieciara xbox nadal w głębokiej dupie. Community nadal w dupie. Forza też w dupie, która wygląda gorzej niż ostatnia premiera w świecie racerów:

luxu20210927144728800tqys.jpg

Bardzo dziekuje. 

Tymczasem na Sonce nadal sztos pogania sztos. DC do DS robi robote (past gen a poziom nadal nie osiągalny dla śmieciary):

744129306_DEATHSTRANDINGDIRECTORSCUT_20211012124138.thumb.jpg.1fd464074a02dd70b2916c3891c47c0f.jpg

Opublikowano

Taka bieda, ze trzeba po raz kolejny grac w ds

Opublikowano

Czy ja tam widzę jakieś hotwheels i gierkie z tamtej generacji jako kartę przetargową? xD 

Opublikowano
4 minutes ago, Lord Protector said:

Czy ja tam widzę jakieś hotwheels i gierkie z tamtej generacji jako kartę przetargową? xD 

Przynajmniej Liściu zaczął w coś grać

Opublikowano

Hot wheels lepiej się sprzeda niż pizda horizon 5 :shieeet:

Opublikowano
16 minut temu, Lord Protector napisał:

No tak, bo Forza to tytuł typowo nextgenowy nie dostępny przecież na poprzedniej generacji.

Opublikowano

Forza która jeszcze nie wyszła trzeba podkreślić 

Opublikowano
6 minut temu, Jakim napisał:

No tak, bo Forza to tytuł typowo nextgenowy nie dostępny przecież na poprzedniej generacji.

No FH5 premiery jeszcze nie miało a  DS wyszedł już  dawno temu :<  przypomnę, że klapersy nie wojują starymi grami tylko nowościami, które niestety na PS5 najwcześniej w lutym, tym czasem u zielonych zaraz FH5, Halo i może jeszcze wejdzie Bright Memory Infinite  :banderas: 

ps czy to samo można napisać o nowym God of Warze? jeszcze go nie ma ale już wygląda jak klon tego z 2018 xD 

Edytowane przez Lord Protector

Opublikowano
34 minuty temu, Whisker napisał:

13379BFE-6B79-4B43-B353-910789ECA6E4.jpeg

Idealny dla bociarskich. Po wizytach w pokoju moderacji zmiesci sie caly i jeszcze pol konsoli

Opublikowano
8 minut temu, Czoperrr napisał:

Wyobrażacie sobie istnienie pada trzymającego 6 godzin i wymagającego codziennego ładowania? Masakra.

No tak samo jak nie wyobrażam sobie fury z 8 cylindrowym silnikiem który pali 18 litrów w mieście. 

Spoiler

A nie, dobra fura musi dobrze zjeść xd

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

Forza Horizon 5? Okropny reskin.

Prawdziwy next gen i świeże doświadczenia tylko na PS5, tylko w najlepszych grach ekskluzywnych. Już niedługo.

FBIldTlWYAEfZhB.jpg

Edytowane przez Czoperrr

Opublikowano

No tak, kratos nada wyglada jak kratos a śnieg nadal jest biały, nie zmieniajcie się boty XD 

Opublikowano
42 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Magia, bo nie dość, że.crossgen to najpiekniejsza gra na rynku obok MFS.

Magia w chuj

13:15 - początek filmu jaranie się fotorealizmem a po odpaleniu gowno obesrane tak samo jak ja latałem, niedowierzałem jakie bitmapy

odpalanie mięska w 13:15

Opublikowano
10 minut temu, Czoperrr napisał:

Forza Horizon 5? Okropny reskin.

Prawdziwy next gen i świeże doświadczenia tylko na PS5, tylko w najlepszych grach ekskluzywnych. Już niedługo.

FBIldTlWYAEfZhB.jpg

Jak to się nazywa reSKIN? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.