Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
4 godziny temu, izon napisał:

Jak Ci zieloni to robią? Jak oni znoszą te nieustanne baty od Sony i jeszcze upokorzenia we własnej stajni? Najpierw podniecali się samolocikiem wyszło gowno, teraz podnieta dlc do resorakow i tez plaster na ryło na ostatniej prostej.  Xbox w mentalności przeciętnego gracza kojarzy się z jednym z PORAŻKA. 

Jestem tylko ciekaw dlaczego 12 teradałnów nie ogarnia „wyścigów” i muszą być dałngrejdy zamiast odwrotnie, dowalić 4K, RT, 60fpsow i wreszcie po ROKU wydać choc jeden EX który jest godny gracza. 

Ja wiem że wojowanie wyścigami w CW to cioterskie mega (prawie jak FIFĄ) No ale już jedna słownie gra by pokazała oblicze czarnego śmietnika bez gier a takto? Pogram w GP, przejdę i zapomnę wkurzając się na BRAK jakości, BRAK RT, DYLEMATY i wybory, BRAK HAPTYKI, BRAK zmienności terenu w odniesieniu do Dual Sense, ehhh

Edytowane przez Whisker

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 939,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Słabe jest to cw. Jakies argumenty z pizdy alkoholika ktore nie maja nic wspolnego z rzeczywistoscia. "Co to jest 4k 60 fps i RT w open world" ehhh.

Opublikowano

Ktoś przetłumaczy z delirskiego na nasze?

Opublikowano

W skrócie #piekłobotów trwa nadal, może Halo odmieni ten stan (liczę na to)

4 minuty temu, 20inchDT napisał:

Słabe jest to cw. Jakies argumenty z pizdy alkoholika ktore nie maja nic wspolnego z rzeczywistoscia. "Co to jest 4k 60 fps i RT w open world" ehhh.

To się nazywa next gen

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
13 minut temu, Bzduras napisał:

Ktoś przetłumaczy z delirskiego na nasze?

Whisker podniecony, bo z okazji premiery Godrizon 5 w końcu zobaczy next genową grafikę na swoim LCD Manta 32"

Opublikowano

Whisker zajebał gardzielowi w ryja a ten co jedynie może odpowiedzieć? 

13 minut temu, 20inchDT napisał:

No nic, ta śmieciara xbox nadal w głębokiej dupie. Community nadal w dupie. Forza też w dupie, która wygląda gorzej niż ostatnia premiera w świecie racerów:

luxu20210927144728800tqys.jpg

Bardzo dziekuje. 

Tymczasem na Sonce nadal sztos pogania sztos. DC do DS robi robote (past gen a poziom nadal nie osiągalny dla śmieciary):

744129306_DEATHSTRANDINGDIRECTORSCUT_20211012124138.thumb.jpg.1fd464074a02dd70b2916c3891c47c0f.jpg

Opublikowano

Taka bieda, ze trzeba po raz kolejny grac w ds

Opublikowano

Czy ja tam widzę jakieś hotwheels i gierkie z tamtej generacji jako kartę przetargową? xD 

Opublikowano
4 minutes ago, Lord Protector said:

Czy ja tam widzę jakieś hotwheels i gierkie z tamtej generacji jako kartę przetargową? xD 

Przynajmniej Liściu zaczął w coś grać

Opublikowano

Hot wheels lepiej się sprzeda niż pizda horizon 5 :shieeet:

Opublikowano
16 minut temu, Lord Protector napisał:

No tak, bo Forza to tytuł typowo nextgenowy nie dostępny przecież na poprzedniej generacji.

Opublikowano

Forza która jeszcze nie wyszła trzeba podkreślić 

Opublikowano
6 minut temu, Jakim napisał:

No tak, bo Forza to tytuł typowo nextgenowy nie dostępny przecież na poprzedniej generacji.

No FH5 premiery jeszcze nie miało a  DS wyszedł już  dawno temu :<  przypomnę, że klapersy nie wojują starymi grami tylko nowościami, które niestety na PS5 najwcześniej w lutym, tym czasem u zielonych zaraz FH5, Halo i może jeszcze wejdzie Bright Memory Infinite  :banderas: 

ps czy to samo można napisać o nowym God of Warze? jeszcze go nie ma ale już wygląda jak klon tego z 2018 xD 

Edytowane przez Lord Protector

Opublikowano

Wyobrażacie sobie istnienie pada trzymającego 6 godzin i wymagającego codziennego ładowania? Masakra.

Opublikowano
34 minuty temu, Whisker napisał:

13379BFE-6B79-4B43-B353-910789ECA6E4.jpeg

Idealny dla bociarskich. Po wizytach w pokoju moderacji zmiesci sie caly i jeszcze pol konsoli

Opublikowano
8 minut temu, Czoperrr napisał:

Wyobrażacie sobie istnienie pada trzymającego 6 godzin i wymagającego codziennego ładowania? Masakra.

No tak samo jak nie wyobrażam sobie fury z 8 cylindrowym silnikiem który pali 18 litrów w mieście. 

Spoiler

A nie, dobra fura musi dobrze zjeść xd

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

Forza Horizon 5? Okropny reskin.

Prawdziwy next gen i świeże doświadczenia tylko na PS5, tylko w najlepszych grach ekskluzywnych. Już niedługo.

FBIldTlWYAEfZhB.jpg

Edytowane przez Czoperrr

Opublikowano

No tak, kratos nada wyglada jak kratos a śnieg nadal jest biały, nie zmieniajcie się boty XD 

Opublikowano
42 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Magia, bo nie dość, że.crossgen to najpiekniejsza gra na rynku obok MFS.

Magia w chuj

13:15 - początek filmu jaranie się fotorealizmem a po odpaleniu gowno obesrane tak samo jak ja latałem, niedowierzałem jakie bitmapy

odpalanie mięska w 13:15

Opublikowano
10 minut temu, Czoperrr napisał:

Forza Horizon 5? Okropny reskin.

Prawdziwy next gen i świeże doświadczenia tylko na PS5, tylko w najlepszych grach ekskluzywnych. Już niedługo.

FBIldTlWYAEfZhB.jpg

Jak to się nazywa reSKIN? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.