Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
7 minut temu, Whisker napisał:

co to ten sexik?

Tak pieszczotliwie mówię na najpotężniejsza konsole na świecie. Weź jeszcze wrzuć coś z pierwszego Xboxa żeby było śmieszniej. 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 939,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Te screeny to piękna metafora życia.

MFS: słońce, wolność, piękno, radość życia. Codzienność wśród zielonych luminarzy gamingu.

Sratchet: rozmazane infantylne guvno, brzydkie, upośledzone, obrzydliwe. Jak każdy dzień życia niebieskiego niewolnika marki.

Opublikowano

Na chuj wy zielone ameby wojujecie tym mfs jak juz nawet chlopak soula powiedzial, ze to niedoczytana, rozmazana sraka?

Opublikowano

Zabawkowy pad na baterie siedzqcy w 2005, najbardziej awaryjna growa sieć, największe smieci w usługach, brzydka, brak gier,  brak RT, nieprzemyślana specyfikacja, ciągnący w dół xss, rakowe zazdrosne zakompleksione na punkcie nadstation community. Niech już ten gaasbox umrze bo to hańba growego swiata:pechowiec:

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano

To jego zdanie, to dobry ziom ale nie wyrocznia :)

Schabek kasuj konto FH5, której nie ma wychodzi za miecha :) 

Opublikowano
14 minut temu, Whisker napisał:

Można tak bez końca ;) 

6853DD42-0000-4D0E-A7F0-2CAE6979B14D.jpeg

57A13C34-2869-425F-BAFA-BF02887ED862.jpeg

C294D529-56BA-4CFF-80AA-E7C384E19E40.jpeg

Poziom detali tzw INSANE

20211012_073943.jpg

20211011_183810.jpg

20211012_151516.jpg

Opublikowano
4 minuty temu, Lord Protector napisał:

20211012_073943.jpg

20211011_183810.jpg

20211012_151516.jpg

Walczysz zapowiedziami? Te gry jeszcze nie wyszły ja wiem że sfera marzeń No ale…..

Opublikowano

No jedne resoraki dla dzieci gdzie jedziesz 290 km na godzinę i rozbijasz piniaty jak upośledzony aby wylosować nowe neonowe majtki dla awatara. Drugie to symulator jazdy dla prawdziwych mezczyzn gdzie liczysz się z prędkością a każdy przejechany metr i każdy zakręt to pelne skupienie i próba profesjonalizmu. Chyba nie muszę mówić która produkcja jest skierowana do community gaasboxa:shieeet:

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano

Co tu się dzieje!?? Dlaczego marka Xbox jest tu tak szkalowana?

Centrala Xboxa zamiast dać do walki najlepszych żołnierzy to wołuje nadal ludźmi którym bliżej do badań do Choroszczy niz jakieś premiery na tego Xboxa.

Tak to wojny nie wygracie 

Edytowane przez KarolJanuszGejmingu

Opublikowano

15 minut temu, Whisker napisał:

Walczysz zapowiedziami? Te gry jeszcze nie wyszły ja wiem że sfera marzeń No ale…..

Zapowiedzi jedna gra wychodzi za miecha druga za dwa xD

Opublikowano

Z każdym dniem przed Godrizonem 5 klapy coraz bardziej obesrane ze strachu. Do tego stopnia że wyciągają jakieś wstawki ze Spidermana i zdjęcia z Noki 3310 Whiskasa z MFS. Pięknie się ogląda jak te niebieskie karaluchy miotają sie w amoku przed ostatecznym dniem anihilacji.

17 minut temu, PanKamil napisał:

Chyba nie muszę mówić która produkcja jest skierowana do community gaasboxa

A gre o wiewiórce zbierającej śrubki do jakiego communty byś skierował? Do community retardów?

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano
13 minut temu, PIOTR8642 napisał:

Z każdym dniem przed Godrizonem 5 klapy coraz bardziej obesrane ze strachu. Do tego stopnia że wyciągają jakieś wstawki ze Spidermana i zdjęcia z Noki 3310 Whiskasa z MFS. Pięknie się ogląda jak te niebieskie karaluchy miotają sie w amoku przed ostatecznym dniem anihilacji.

A gre o wiewiórce zbierającej śrubki do jakiego communty byś skierował? Do community retardów?

Ratchet to ratchet, autorskie uniwersum. Forza to totalny skręt z fajnego festiwalu w jedynce czy dwójce w jakieś absurdalne zbijanie bmw kręgli jak jakis debil:dynia: To jakie ta seria zaliczyła uposledzenie umyslowe to ciężko znaleźć inna serie. No ale musieli się dostosować do potencjału swojego community :shieeet:  w następnej części to już tylko ściganie się z Jasiem i Małgosia do piernikowej chaty :pawel:

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano
15 minut temu, PIOTR8642 napisał:

Z każdym dniem przed Godrizonem 5 klapy coraz bardziej obesrane ze strachu

xDDDD

Opublikowano

Back4blood żałuje ze wbił mi się jakiś achievment bo to kolejna gra, która dłużej ściągasz niż usuwasz z dysku i wolałbym nie mieć po tym nawet śladu. Spodziewałem się nowego Left4Dead a to jakieś paskudne gowno dla debili z monetami i innym generycznym  szajsem. Gamepass to powoli synonim takich modern gierek dla gimbazy.

Edytowane przez izon

Opublikowano

PILNE!

Phil Spencer wysyła komanda śmierci, zmuszające klaperskich do grania w sztosy z Godpassa:shieeet:

Te niebieskie robale nie mają za grosz honoru.

Opublikowano

Jakie sztosy? :rofl:

Opublikowano
8 minut temu, izon napisał:

Back4blood żałuje ze wbił mi się jakiś achievment bo to kolejna gra, która dłużej ściągasz niż usuwasz z dysku i wolałbym nie mieć po tym nawet śladu. Spodziewałem się nowego Left4Dead a to jakieś paskudne gowno dla debili z monetami i innym generycznym  szajsem. Gamepass to powoli synonim takich modern gierek dla gimbazy.

Czyli wszystko się zgadza. Gierka dedykowana zielonemu community:shieeet: fail Spencer i jego zasady dodawania gier do smiecpass

20211012_181846.jpg

Opublikowano
2 godziny temu, Whisker napisał:

053082C9-F741-492F-A780-42D58DD4220C.jpeg

Ciebie to sie powinno kolem łamać. Juz ci dawno temu mowilismy, ze te dropy zostaly spatchowane.

Opublikowano

Próby przemocy, obrażanie cudzych matek:shieeet: i zielone community myśli, ze to pomoże wygrzebać się z tej ciemnej dupy gassboxowi:shieeet: Zielone truchło już zdechlo więc pomóżcie nam je zakopac nie kupujac gier. Wiemy, że możemy na was liczyc:xboss:

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano

Każdy post Kamilka tutaj to jedna jego łza nad smutnym losem przegrywa bez Xboksa :banderas:

Ależ biedny dzieciak musi cierpieć:reggie:

Opublikowano

Tymczasem  downgrade w FH 5 

20211012_182349.jpg

20211012_182351.jpg

20211012_182354.jpg

Opublikowano

mmm statyczne obrazki, to teraz pokaż ten popup w trybie 60FPS niech się wszyscy pośmieją XD

Opublikowano

Pomijajac juz ze w ruchu to nadal gowno rozmazane to przeraza mnie ze w tym photo mode auto jest blyszczace i wylizane ale cala okolica wyglada jak w san andreas xD ten barak, plot i palety na pierwszym zdjeciu :pawel: jak mozna tak zepsuc marke?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.