Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Nic nie znaczące tytuły dla niebieskiej ladacznicy bez gier w  "Głosie Wędkarza", "Przeglądzie Oponiarskim", pewnie Koło Gospodyń Wiejskich w w Hrubieszowie też zagłosuje na to twórcze rozwinięcie PS4Pro.

Szkoda tylko, że nie pomyslano o wydaniu na niebieska ladacznice jakiś gier xD

Na jedynym obecnie nextgenie XSX wysyp sztosów, klaperskie tradycyjnie czekanie do 2025 roku i pałowanie się do Nagrody Wójta Gminy Zimna Wódka dla plejsmieciary :reggie:

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 939,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Takie sztosy niby na Xboxie a naczelny Bot podnieca się w statusach najgorszymi grami na plejke 4 tj. TLOU 2 i GOT. Nie pierwszy raz się okazuje, ze tam gdzie dla niebieskich jest podłoga, dla zielonych zaczyna się sufit:)

Opublikowano

Najwięcej plejśmieciara5 podniecają się typy które jej nie mają :kaz:

SYMBOLICZNE

Opublikowano

TLOU 2 poziom narracji i wykonania gry nie osiągalny dla smieciary x. Nic dziwnego ze proszek wybrał Sonke. 

Opublikowano

Oczywiscie, ze ludzie nie posiadający ps5 o niej marzą. Zupełnie normalna sprawa tak jak to, ze zielony beton finalnie kupuje ps5 zamiast xboxa:)

Opublikowano

The Last of Us 2? Jak grałem to mi się podobało, ale po czasie pamiętam tylko to.

Opublikowano

Granie w jakieś lgbt gowno majac na rynku sztosa dla prawdziwych graczy?

3569991C-ABE1-4F3C-A1F7-369C21C20D28.jpeg

Opublikowano

Gra roku?:banderas: To dopiero początek totalnej dominacji nadstation 5 i najlepszych gier od najlepszych studiów zrzeszonych pod szyldem playstation:banderas: każdy kolejny miesiąc to będzie coraz większe cierpienie zielonych Janusz gamingu

20211016_095352.jpg

Opublikowano

Najpierw samotna krucjata na Uncharted teraz jeszcze to LGBT 2. Ehhh...Paolo fajny chlopak ale widac ze na gierkach sie nie zna :)

Opublikowano

Nazywanie interaktywnych doświadczeń firmowanych przez Sony "GRAMI", to jednak poważne nadużycie semantyczne :xboss:

Opublikowano
25 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Może po prostu twoja wrażliwość (lub jej brak) nie pozwala Ci docenić kunsztu narracyjnego ostatniej gry ND? :lapka: 

Pewnie jej brak :( No babochlopy jakos mnie nie ruszają.  Swoją droga rozmawiamy jeszcze o grach czy filmach dla mniejszości  na tym forum?:)

Edytowane przez izon

Opublikowano
29 minut temu, Szymek napisał:

Najpierw samotna krucjata na Uncharted teraz jeszcze to LGBT 2. Ehhh...Paolo fajny chlopak ale widac ze na gierkach sie nie zna :)

Wowik, tomb raidery i sonka 5 no widać że coś jest nie tak  :)

Opublikowano

Paolowi się chyba jakiś Psychonauts włamał do mózgu :)

albo phantom thieves, w końcu nienawidzi jrpgow, to byłby twist:)

Edytowane przez izon

Opublikowano
12 minut temu, izon napisał:

albo phantom thieves, w końcu nienawidzi jrpgow

Idealny kandydat na ostatniego bossa

jim-ryan-pg-1216x684.jpg

Opublikowano

Łącze się z Tobą w bólu. Xbox załadowany grami po korek, Netflix i Amazon załadowany, nowy tv i nagłośnienie, a ostatnimi czasy jedyne co zdołam wysupłać to jakiś odcinek serialu z żoną i 15 minutek indyczka na xcloud. Dzieci i praca fizyczna wykańcza człowieka.

Opublikowano

Większość przed wydaniem na Switcha:"najgorszy kontroler ever, żart".

Po wydaniu na Switcha: "wow, bierzcie moje pieniądze!!!"

20211016_141945.jpg

Opublikowano

Transfer Paolo do niebieskich? 

No kurwa Jimbo widzę zbiera armię Specjalsów

Opublikowano
3 godziny temu, Czoperrr napisał:

Większość przed wydaniem na Switcha:"najgorszy kontroler ever, żart".

Po wydaniu na Switcha: "wow, bierzcie moje pieniądze!!!"

20211016_141945.jpg

Mordko, a to pierwszy raz jak Nintendowcy dają się ruchać bez wazeliny?

Opublikowano
14 minut temu, drozdu7 napisał:

Transfer Paolo do niebieskich? 

No kurwa Jimbo widzę zbiera armię Specjalsów

Paolo to takie kukułcze jajo.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.