Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 940,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Myślisz rpg mowisz Xbox, chcesz zagrać w rpg odpalasz PC, PS5 albo Switcha ;)

Opublikowano

No to żyjemy w innej rzeczywistości, na Switchu gram głównie w rpgi ;)

Opublikowano

Są te same rpgi co na innych konsolach jak Disco Elysium, Wiedźmin, Divinity original sin i wiele wiecej..

Opublikowano

Wezyr już jest stracony, najpierw pisze o "emocjonalnym zaangażowaniu" w przygody typa rozmyślającego o wujku w wannie, potem wrzuca zdjęcia ekranu zamiast zrobienia screena, teraz losowo wypierdala gatunki giereczek co mu nie pasują do narracji (tak jak rasowe klapy z wyścigówkami czy innymi gatunkami, które na słonce istnieją tylko teoretycznie). Kurwa, a taki dobry chłopak był i dzień doby zawsze na klatce mówił [*]

Opublikowano

Czy to zapowiedź daty premiery tych legendarnych eksów na konsolę plejstejszyn?

Screenshot_20211021-112926.png

Edytowane przez dee

Opublikowano
3 minuty temu, Daddy napisał:

FCLiGM5WYAAgIJy?format=jpg&name=900x900

Zrzut-ekranu-2021-10-21-o-11-45-36.png

Opublikowano

Ale te zielone robactwo to tępe chooye, krolestwo niebieskie po 4 latach dopuści swołocz to GOW-a z przed 4 lat, pecetobociarnia po obcowaniu z takim cudem po uprzednim somobiczowaniu , na klęczkach preorder złoży na bundla PS5+Ragnarok. Tak się robi biznes.

Opublikowano

albo pre oroder na PS4 albo PC po chwili  :)  Tak Ryan sra na mordy klapów i ''magię'' którą sobie wkręcały latami niebieskie robale  ;) 

Opublikowano

Jeszcze rozumiem jak ktoś zastanawia się między XSX a high endowym PC, bo różnice w grafice będą minimalne, ale przy wyborze PS5 czy PC różnica na korzyść tego drugiego jest kolosalna.

Dziewiąta generacja pierwszą w której PlayStation jest całkowicie zbędne. XS/PC/XCloud na telefonie masz wszystko czego potrzebujesz.

Opublikowano

Zbędny to jest aktualnie Xbox. Wszystkie te jego gierki ogrywa się na pc w najlepszej jakości. Niedługo to samo czeka PlayStation. Zostanie nintendo dla największych zbokow. Zastanawiam się po cholerę ja kupowałem ten szrot od Microsoftu

Opublikowano

Ten trailer filmu unczartet xdddd Kto to bedzie ogladal? Na pewno kolega mojego brata Adrian, ktory nazwal syna Nathan xddd

Opublikowano
2 godziny temu, Daddy napisał:

albo pre oroder na PS4 albo PC po chwili  :)  Tak Ryan sra na mordy klapów i ''magię'' którą sobie wkręcały latami niebieskie robale  ;) 

Trzeba przyznać że klapy dostały od pana Ryana pieknego bukkake'a na morde. Cała ich filozofia exów którą żyli przez kilka generacji została spuszczona do kibla, a oni zostali z rozdziawonymi ryjami pełnymi Ryanowej śmietany :kaz:

Opublikowano
17 minutes ago, Ma_niek said:

Zbędny to jest aktualnie Xbox. Wszystkie te jego gierki ogrywa się na pc w najlepszej jakości. Niedługo to samo czeka PlayStation. Zostanie nintendo dla największych zbokow. Zastanawiam się po cholerę ja kupowałem ten szrot od Microsoftu

W gry Nintendo też gra się na PC. :cebula:

Z padem z wibracjami, na dużym ekranie w 4K, a nie jak zwierzę. 

Jak ktoś dużo gier ogrywa, to można sporo kasy zaoszczędzić kupując dobrego PCeta. :fsg:

Opublikowano

Xboxowy padzik obsluzy wszystko :wub:

Opublikowano
22 minuty temu, Ma_niek napisał:

Wszystkie te jego gierki ogrywa się na pc w najlepszej jakości.

To prawda. Tylko to jest najczęściej overkill, bo kupno komputera który będzie działał o wydajności XSX to przepłacenie tak 2-3x, a do tego dochodzą bolączki Windowsowe. PC ze średniej półki wystarczy do cRPGów i "exów" z PS. Główne narzędzie do grania to XSX, a do grania przenośnego telefon z XCloud. Platforma KOMPLETNA. :banderas:

Opublikowano

Pecet jest dla nerdów jarających się benchmarkami i kolorowymi neonami w obudowie.

XSX jest dla dorosłych, świadomych graczy.

Plejśmieciara5 jest dla... kurva, no nie wiem dla kogo, chyba dla nikogo :dunno:

Opublikowano

Playszmata 4,5 to już tylko dla kilku ostatnich kamikadze którzy jeszcze wmawiają sobie że Suckboy, Astroboy i Gównoboy to co exy co najmniej tego samego kalibru co Uncharted, GoW i Horizon które są albo za chwile beda multiplatformowe. 

Opublikowano

Co ma wspólnego bot i Luigi z super mario bross?

Spoiler

Zawsze drugi

Opublikowano

Boty zachowują się jakby wygrali życie. Kilkuletnie gry, które w klaperskim obozie nikogo, bo już ograne, pojawiają się na innej platformie. A będzie tak jak chłopaki pisali, Spermcer zrobił spermpassa na PC, ale kasy nie przybywa. Sony wydaje gry na PC, a na świecie panika, bo już jest mało kierowców, a teraz jeszcze zaczną napływać rzeki tirów wypchane kasą. 

Opublikowano

Wysmienite gry jak po wyjsciu na pc sa juz nikogo.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.