Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
35 minut temu, triboy napisał:

Boty zachowują się jakby wygrali życie. Kilkuletnie gry, które w klaperskim obozie nikogo, bo już ograne, pojawiają się na innej platformie. A będzie tak jak chłopaki pisali, Spermcer zrobił spermpassa na PC, ale kasy nie przybywa. Sony wydaje gry na PC, a na świecie panika, bo już jest mało kierowców, a teraz jeszcze zaczną napływać rzeki tirów wypchane kasą. 

z litości nie przeglądam waszych profili, bo znów wyjedzie że te exy to nie ruszone lata od premiery :reggie:

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 940,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
3 godziny temu, 20inchDT napisał:

Xboxowy padzik obsluzy wszystko :wub:

Oprócz!!!

- adaptacyjnych triggerow,

- haptyki,

- dotykowego panelu,

- akumulatorów,

- materiału najwyższej technologii,

- żyroskopu

- głośnikow

ja pierdole przepaść niczym pegazus :/ zabawka z targu, jebany plastik który zaśmieca planetę :/ 

19 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

z litości nie przeglądam waszych profili, bo znów wyjedzie że te exy to nie ruszone lata od premiery :reggie:

Zajrzyj, zdziwisz się bardzo ;) 

Opublikowano
10 minut temu, Whisker napisał:

Zajrzyj, zdziwisz się bardzo ;) 

U Ciebie wiem, że ograne, bo jako jeden z niewielu nie teoretyzujesz, ale jesteś wyjątkiem a nie regułą klapa-gracza. :lapka:

Swoją drogą dzisiaj miałem powrót do pada od One i poczułem... ulgę. Ten kontroler jest quasi-doskonały, bo do perfrkcji brakuje chyba tylko lepszych wibracji .

Opublikowano

Gdyby konsole byłyby Kratosem.

PS5

Screenshot_20211021-192728_Gallery.jpg

Xbox

Ouch.jpg

Edytowane przez triboy

Opublikowano

God of war na ps5

images?q=tbn:ANd9GcSQbIW27_6sRNKU6mrcNgt

Sad dad games :usmiech:

Opublikowano
2 godziny temu, 20inchDT napisał:

Wysmienite gry jak po wyjsciu na pc sa juz nikogo.

No beczka, klapy o swoich grach teraz w CW ''nikogo te gówna''  ''patrzcie na steam!''  

Klapy w temacie kratosika ''a ps4.5 dostanie dedykowaną wersje god of war jak PC? :newell:''

:kaz:

Opublikowano

Bendzie pacz 60fps bo zagralbym kolejne 800h

Opublikowano
10 godzin temu, Paolo de Vesir napisał:

Na PS5 ani Switchu nie ma RPGów.

Klapy myślą że horizon to rpg xD

Opublikowano

Panowie, nie wierze że FH5 tak wygląda. Po prostu nie wierze. To musi być jakiś bullshit, jakiś pic na wode, fotomontaż. Ktoś sobie robi beke i wstawia jakieś podrasowane graficznie do granic nieprzyzwoitości filmiki.

Przecież to wygląda tak fotorealistycznie że wszystkie racery od Sony na czele z GT7 wyglądają przy tym jak graficzne spierdoliny z epoki kamienia łupanego. I jeszcze ta gierka ma otwarty świat...o kurwa, no nie moge...ta roślinność, te refleksy na przedniej masce, zobaczcie to na tym filmiku z dżunglii...:banderas:

Jeśli to będzie tak wyglądać na XSX to ja nie ma pytań. Szczena na podłodze.

Opublikowano

Myślę, że zbliżające się wielkimi krokami PS5 Directors Cut rozwiąże problem braku mocy i powalczy z Zieloną Bestią jak równy z równym  :xboss:

Opublikowano

Jedna jaskółka wiosny nie czyni.

I tak jest w przypadku xboxa :)

Opublikowano

Najpierw MFS zgotował niebieskim robalom graficzną Hiroszime. Teraz FH5 zrobi im graficzne Nagasaki. A potem już nie będzie robali :asax:

Opublikowano

Karaluchów nic nie zabije, nawet atomówka. Niestety nie znikną, tylko będą w nocy podjadac gierki z xboxowej lodówki 

Opublikowano
1 godzinę temu, sajmon34 napisał:

Jedna jaskółka wiosny nie czyni.

I tak jest w przypadku xboxa :)

W tym przypadku jest to zerojedynkowe - albo masz najpiękniejszą grę na rynku albo jej nie masz, a XS taką właśnie posiada. :)

Powodzenia, może w następnej generacji się uda. 

Opublikowano

Już podobno można ściągać Godrizona 5 na dysk, a to znaczy że bombowiec od Microsoftu z atomówką na pokładzie już wystartował.

09.11.2021 zbliża sie nieubłaganymi krokami. Kolejna po MFS graficzna anihilacja niebieskiego robactwa. Zmówcie paciorek niebieskie robale, to jedyne co wam zostało :pawel:

Opublikowano

W języku klapów już = *also available on PC.

Opublikowano
3 minuty temu, Bzduras napisał:

W języku klapów już = *also available on PC.

Czyli to co na xboxie od dekady

Opublikowano

Tyle, że na Xboxie jest to ekosystem, a na sonce jest to chuj w dupy klapów bełkoczących coś o duszy, pieprzu konsolowym i własnym JA, którego słony nigdy nie odda :banderas:

Opublikowano

Widzę, ze Xbox dalej bez gier skoro kolejny dzień głównym tematem bociakow jest premiera retrosa z Sonki na PC:)

Jeszcze pare dni i wjeżdża Age Of Empire 4, gp na PC to mistrzostwo:obama:

Opublikowano
32 minuty temu, Bzduras napisał:

Tyle, że na Xboxie jest to ekosystem, a na sonce jest to chuj w dupy klapów bełkoczących coś o duszy, pieprzu konsolowym i własnym JA, którego słony nigdy nie odda :banderas:

Uważaj Bzduras narracja się zmienia! 

Opublikowano

Xbox? Najlepsza platforma, nieograniczona okowami sprzętowymi. :banderas:Jeden ekosystem, jeden profil, jedna miłość.

Oczywiście AOE4 wjeżdża Day1, na profilu Paolo de Vesir, z aktywnym abonamentem GamePassUltimate(Revolution). :banderas:

Opublikowano

Było: "reeee, wszystko z xboxa mam na laptopie z biedry, plejstejszon krul"

Wpadł jimbo z harnasiem i zrobił tak:

omae wa mou shindeiru no you - YouTube

:banderas:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.