Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
33 minuty temu, Whisker napisał:

Ale przecież to prawda, podoba mi się 4k w XSX a miałem to już na PRO, czego nie rozumiesz?

A jak tak natywne 4K w grach na Ps5? Udało się dogonić Xbox one X?

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 940,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

My jeszcze trzeźwi, Whisker :reggie:

Opublikowano

Whisker w ekran startowy gra. 

Opublikowano
Whisker w ekran startowy gra. 
A to wszak nam botom zarzucano, że gramy w Menu START...
Opublikowano

Ja już przeszedłem 4h gry, wy dalej pewnie czekacie? To ja Wam opisze

1. Gra wyglada fajnie ale tylko w 60klatkach co trochę obcina jakość ale jest ok

2. Gra zaczyna się festiwalem, spuszczają Was Helikopterem i samo sedno jazdy

3. Offroad jest spoko, błoto rozbryzgujące się po autach

4. za darmo w GPU wiec grajcie a frajersy niech kupują pełne wersje my niebiescy gramy za darmo bo prawidziwe wyścigi wjadą w marcu z premierą GT7 to nie ulega kwestii

5. baterie w XSX wyjebali do zera muszę biec na Orlen

Opublikowano

Czyli jak to resoraki, fajny przerywnik od poważnego grania :)

Opublikowano
6 minut temu, izon napisał:

Czyli jak to resoraki, fajny przerywnik od poważnego grania :)

Arcade pełną gębą ale o symulatorze tu nie ma mowy! Zabawa przednia ale jednak symulator Racingu to to nie jest ;) 

Opublikowano

Whisker tak najebany i tak nie może się doczekać godrizona że już gra w myślach.

To są właśnie exy MS, każdy pragnie doznać nextgena :)

Opublikowano

Next gen = PS5

Aczkolwiek zagrywam! Opinia rano, obok wulkanu w Meksyku przejeżdżałem był efekt WoW ale efekt kartonu był, szkoda że to nie kolejny Pacific :/ 

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

@Whisker a kiedy pograsz w coś nowego na PS5, bo tak od dłuższego czasu tylko ten xbox i xbox:kaz:

Opublikowano

Po porannym bieganiu (kurde jak wieje) i powrocie do domu czas pograć - na pierwszy ogień leci Alan Wake Remaster oczywiście w wersji na PS5 ;) 

Ciekawe czy w tym roku PGA jest warte odwiedzin, chcecie relacje z Poznania? Bo będę przejazdem później 

Opublikowano
16 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Oczywiście, że na PS5, bo to najlepsza konsola do nadrabiana retro. :)

No niekoniecznie, odkąd mam XSX nadrobiłem taką bibliotekę retro, opiewającą na kilkanaście tytułów w tym cała seria Gears czy Halo

Opublikowano
54 minuty temu, Whisker napisał:

Po porannym bieganiu (kurde jak wieje) i powrocie do domu czas pograć - na pierwszy ogień leci Alan Wake Remaster oczywiście w wersji na PS5

Dobrze że na tym porównaniu PS5 vs 2012 PC podpisali wersje bo bym nie wiedział która jest która. 

To co tam jeszcze na tej Playszmacie 4,5 bez gier zamierzasz ogrywać oprócz starych kotletów nie różniących sie grafiką od wersji PC z 2012r ?

Zostało coś jeszcze do ogrania, jakiś exik only for PS5?  :obama:

Opublikowano

Nawet wydawcy wiedza kto jest lepszy. Gamepass - gta sa, psnow - gta3 i tylko wersja z pastgenow xddd

Opublikowano

PSnow to śmietnik, a XGP to przyszłościowa, rewolucyja usługa growa. Wydawcy doskonale o tym wiedzą i coraz częściej wrzucają swoje gry na premierę albo w bardzo niedługim czasie po niej.

PSNow to taki kubeł do którego wylewa się gry których nikt nie chce (TLOU2) czasem tylko na zachętę dając coś co poziomem odpowiada konkurencyjnej nadusłudze (RDR2).

Dlatego XGP dobija 30 milionów abonentów, a PSnow to chyba w ogóle nie wiem czy ma te 3mln. Bez litości dla niebieskiego ścierwa. :)

Opublikowano

Tak niezadowolony, że dzwiami i oknami odbijają się tam devi. :dynia: Przy premierze Halo Infinite i Godrizona 5 będą mieli.spokojnie przyrosty po kila milionów na kwartał.

Do końca generacji będzie wiecej abonentów XGP niż sprzedanych małżów.

Opublikowano

Jadąc do Poznania na PGA ogrywam Niera, powiem Wam że klimacik jest. 

a na Xie? No w aucie nie pograsz, za to PS ma jeszcze Vite a przypominam Microsoft nie ma żadnego handhelda i VR, taka uboga firma

F1735420-5829-46E8-88A6-B4D31DCED4A0.jpeg

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Gra z komórek dowodem na dominację elektrośmiecia 4.5. W szkołach powinni pokazywać posty łyskasa w ramach kampanii przeciw alkoholizmowi, bo mózg wyżarło srogo.

Opublikowano

Ale ma…. Cloud Gaming wiec No dobra pogram sobie w Psycho 2 ;) 

FC358BB2-2250-43E4-9C83-6650E2AD7C02.jpeg

5BB9F175-D504-4C47-9DA0-281949C89A6C.jpeg

Opublikowano
2 minuty temu, Whisker napisał:

a przypominam Microsoft nie ma żadnego handhelda i VR, taka uboga firma

M$ taki ubogi że aż pozwala grać w takie sztosy jak Godrizon 5 za 4zł w gamepassie. A Sony taka bogata firma że nawet swoich niebieskich robali wali w kakao płatnymi aktualizacjami, a za 7 godzinne gry o wiewiórce kasuje niebieskich retardów po trzy i pół bomby.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.