Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Bolało bo jest prawda. 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 941 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

To bolało, ale to nie moja wina, że na wszystko poza Returnalem Xbox ma po prostu lepszą alternatywę + gatunki na wyłączność jak gry taktyczne, klasyczne Zeldy, symulatory czy gry wyścigowe. :dunno:

Jakie Zeldy, ja widzę zieloniaki nie mogą dojść do siebie po wczorajszej prezentacji..

Opublikowano
6 minut temu, izon napisał:

Jakie Zeldy, ja widzę zieloniaki nie mogą dojść do siebie po wczorajszej prezentacji..

Death's Door:lapka: Ilośc gatunków w których Nintendo jest nie do pokonania zmniejsza się w zastraszającym tempie. Dobrze, niech zdychają za ich politykę. :) 

Opublikowano
15 minut temu, LiŚciu napisał:

Widać ze Paweł to yebane bezguście growe. 

Odezwał się typ, który nie skończył żadnego exa na P$5, a którymi twardo wojuje.

Opublikowano
4 godziny temu, Daddy napisał:

FAZuRLZUcAUO3vd?format=jpg&name=large

FAZuRx-VgAAI1D3?format=jpg&name=large

E73-8ERWUBcvdS2?format=jpg&name=medium

E73-7twXoAAh1Ah?format=jpg&name=medium

E_b1oXqWUAQra6N?format=png&name=900x900

Przejebane być takim niebieskim frajerem ze śmieciem4.5 bez gier, bez grafiki, bez przyszłości, Ryan sra wam na mordy niebieskie robale a wy że terravita  :)

Wiedziałem że Daddy jest debilem ale porównywać gry kurwa z Ps4 do najnowszych gier z konsoli nowej generacji to kurwa już jest jakaś wyższa szkoła absurdu XD
Nie zmieniaj się, proszę. 

Opublikowano
13 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Death's Door:lapka:

Wspalania produkcja. Wiedzialem ze nie sqmaja o co chodzi z tą Zelda. A takie gejmery z nich podobno 

Opublikowano
12 minut temu, standby napisał:

Wiedziałem że Daddy jest debilem ale porównywać gry kurwa z Ps4 do najnowszych gier z konsoli nowej generacji to kurwa już jest jakaś wyższa szkoła absurdu XD

Tak, tak, bo wcale nie są to spatchowane pod PS5 wersje tych gier XDDDD

Opublikowano
21 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Tak, tak, bo wcale nie są to spatchowane pod PS5 wersje tych gier XDDDD

Spatchowane XD. Paweł, poczytaj coś zanim się zbłaznisz znowu. 

Inna sprawa ze teraz żebraki boty będą leciały tylko na smiecpassie bo Spencer zabrał im zakupy w Brazylii. 

A kasa mogła isc na zrobienie Halo:Infinity jakie byłoby w stanie konkurować z grami na ps4. A tak to kurwa beka znowu. 

Opublikowano

To screeny z wersji TLOU2 i GoT z wersji na PS5, więc śmieciara znów rozjebana. :banderas: Módl się żeby MS wspierał poprzednią generacją jak najdłużej, bo w przeciwnym wypadku XSX dostawi PS5 na mile jak swojego czasu premiera PS2 podcięła skrzydła DC. Karma to suka, była beka z 12 terafanków, aż przyszły i was ROZ YE BA ŁY :obama: Chociaż nie tak bardzo jak ceny gier na PS5. Jakbym dostał takie gówno jak Ratchet za 3.5 bomby to bym się załamał jak mnie w chuja zrobiono XDDDD Gra z PS2 z grafiką jak z PS4 w cenie gry z PS5. XDDDD Double Fine pokazało zaś, że MS ma znów najlepszych w branży - Psychonauts 2 GOTY i z pewnością najlepszy platformer ostatnich lat.

Opublikowano

Nie ma TLOU 2 w wersji na ps5.

Opublikowano

I nędzna wiedza w tym zakresie Twojej osoby. :lapka:

Opublikowano

Wczoraj obejrzałem sobie to nowe Halo w 4K na swoim oledzie 65 calowym matko jedyna jakie to piękne, żal patrzeć na te screeny z dupy, które wrzuca Yeti i reszta tej niebieskiej hołoty i to jest właśnie prowokacja to co te karakany tu czynią. 

Edytowane przez Lord Protector

Opublikowano

Nawet jak gram w DOOM na Switchu to lepiej niż Halo :D 

2B3766BE-9073-4E06-8904-9D6277AA65E1.jpeg

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
9 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

dorosły chłop i gra na Switchu XDDDDD może jeszcze Raczecik się podobał dla bobaska, co? :)))

Ja gram na wszystkim, Jam jest ultimate gejmer :xboss:

a że Switch to co? A właśnie nie chce ktoś kupić? Bo mam na handel z grami. Chciałem kupić wersje Oled

EB00D84A-F5BD-4929-816A-4BB2CD9B76F4.jpeg

Opublikowano
16 minut temu, Lord Protector napisał:

Wczoraj obejrzałem sobie to nowe Halo w 4K na swoim oledzie 65 calowym matko jedyna jakie to piękne, żal patrzeć na te screeny z dupy, które wrzuca Yeti i reszta tej niebieskiej hołoty i to jest właśnie prowokacja to co te karakany tu czynią. 

Soul przykro mi ale nawet na 100 calowym OLEDZIE w 8K to dalej nie będzie piękne. 

Opublikowano
Godzinę temu, Jakim napisał:

Soul przykro mi ale nawet na 100 calowym OLEDZIE w 8K to dalej nie będzie piękne. 

Na moim 4K i 65 calowym jest, może mam jakiś zepsuty model? :/ 

Tu możesz tylko popatrzeć

20211026_100341.thumb.jpg.5a27ee15737b7d9a49805c475db3b0e1.jpg.ef87f7054ff4333a15f80266ad827a1d.jpg 

a tu możesz i popatrzeć i iść tam gdzie dusza zapragnie.

20211025_160020.thumb.jpg.d8fa19e651679c78f9d945e5d399d44e.jpg.44eaea0deaed2801cb74082b5926e08d.jpg

Taka tam subtelna różnica :) 

Edytowane przez Lord Protector

Opublikowano

Pytanie kto by chciał tam jeszcze chodzić?

Opublikowano
35 minut temu, Jakim napisał:

Pytanie kto by chciał tam jeszcze chodzić?

Myślę że przynajmniej jakieś miliony ludzi którzy zagrają ;) rozumiem że nie podoba ci się Halo Infinite, ale pora ruszyć dalej i odpuścić. Na pewno na sonke, zaraz wyjdzie jakiś FP,S który, tym razem na pewno, okaże się Halo killerem

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.