Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Widział ktos kiedys GT tego typa dee? Typ chyba wyszedł z założenia że jak będzie smuty walił w CW to ktoś pomysli że ma jakiekolwiek pojęcie xDDDDDD

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 942,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

W po prologu się pogubicie w tej grze. Zresztą grę dokończyłem wczoraj wypoczęty na spokojnie. Tamto to było po prostu już efekt zmęcznia i pisanie w emocjach. 

Wy teortycy gamingu od początku generacji tylko teorie jakie to gry nie będą na xśmieciu, a na razie tylko akcent.

Opublikowano

Prawdziwy zwycięzca generacji wśród klaperskich. Można się rozejść

YouTube-Logo-Old-vs-New.gif

Opublikowano

Mam XSX i nawet mi przez myśl nie przeszło żeby kupić Playszmate 4,5 bez gier bo i po chuj.

A niebieskie fanboje jak Whiskas,Spermatello, izony i inne Liście też już dawno pokupowały XSX. To chyba ostateczne potwierdzenie dominacji konsoli od Pana Spencera. Nawet niebieski najbardziej zatwardziały fanboj wie, że jak chce mieć prawdziwego next gena, to musi mieć XSX.

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano
1 minutę temu, PIOTR8642 napisał:

Mam XSX i nawet mi przez myśl nie przeszło żeby kupić Playszmate 4,5 bez gier bo i po chuj.

A niebieskie fanboje jak Whiskas,Spermatello, izony i inne Liście też już dawno pokupowały XSX. To chyba ostateczne potwierdzenie dominacji konsoli od Pana Spencera. Nawet niebieski najbardziej zatwardziały fanboj wie, że jak chce mieć prawdziwego next gena, to musi mieć XSX.

I wiesz czym się różnimy posiadając oba next geny? Tym że ogramy i giery z Xa i z PS5 i ty nazywasz nas fanbojami? Zostaniesz z jedną konsolą przez nienawiść do drugiej skazując się jednocześnie (świadomie) na brak możliwości przejścia niektórych hitów

Opublikowano

@Whiskerw poprzedniej generacji zostało mi PS4pro i XOX. Pierwsza była do exów, druga do multiplatform w lepszej jakości i gamepassa. W tej generacji nie ma już sensu kupować Playszmaty 4,5 bo exów jest tyle co kot napłakał. Wszystko ogram na PS4pro.

A z XSX dalej mam gamepassa i gry w najlepszej nextgenowej jakości. 

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano
1 godzinę temu, dee napisał:

xDDD

Kolejny po lisciu i izonku teoretyk gamingu konczący gry na YT. Co za zaskoczenie. Typowe w niebieskim cyrku pełnym uposledzonych motorycznie i intelektualnie biedaków :reggie:

Dee w co tam grasz z Pioterkiem na kolanach? Wszyscy wiedza, ze w NIC :shieeet:

Opublikowano

Uwaga izonik zaraz wymieni liste exów only for PS5 które właśnie ogrywa :nosacz3:

Opublikowano

Izotonik udziela się w temacie Halo, nie wiedziałem że to wyszło na plejstejszyn :yao:

Opublikowano
3 godziny temu, PIOTR8642 napisał:

@Whiskerw poprzedniej generacji zostało mi PS4pro i XOX. Pierwsza była do exów, druga do multiplatform w lepszej jakości i gamepassa. W tej generacji nie ma już sensu kupować Playszmaty 4,5 bo exów jest tyle co kot napłakał. Wszystko ogram na PS4pro.

A z XSX dalej mam gamepassa i gry w najlepszej nextgenowej jakości. 

Piotrek znowu zmasakrował klapów :)

Plejśmiecira 4.5 bez gier na UJ to komu? Gier nie ma, multiplatformy w gównie rozmazanym w slajdach, 350zł za crapy na jeden wieczór....

Przejebane być niebieskiem frajerem przywiązanym do martwego szrota :kaz:

Opublikowano
39 minut temu, Daddy napisał:

Przejebane być niebieskiem (...) przywiązanym do martwego szrota :kaz:

Daddy ostro o userze paolo po zakupie sonki:banderas:

Opublikowano

Najgorsze na Plejszmaciurze 4,5 jest praktycznie kompletny brak ciekawych perspektyw na dobre gry. Jak nie czekasz na Rudego Tłuściocha 2, a serię o Pracowniku Lasów Państwowych traktujesz z obojętnością to już w ogóle daje się to odczuć:frog:

Opublikowano
33 minuty temu, Czezare napisał:

Najgorsze na Plejszmaciurze 4,5 jest praktycznie kompletny brak ciekawych perspektyw na dobre gry.

XDDDD

Opublikowano
1 godzinę temu, PIOTR8642 napisał:

Uwaga izonik zaraz wymieni liste exów only for PS5 które właśnie ogrywa :nosacz3:

Pioterek tylko jak wrzucisz screeny exow, które ograłes na XSX od premiery :)

Opublikowano
3 godziny temu, dee napisał:

Izotonik udziela się w temacie Halo, nie wiedziałem że to wyszło na plejstejszyn :yao:

Udzieliłem i kolejny raz przekonałem się o patologicznym fanbojstwie botów. Pare słów prawdy na temat Halo 1 i 5 minusów pod rząd zarobione od użytkownika devilbot. Co za ludzie, już nawet subiektywnej opinii wystawić nie można..

Edytowane przez izon

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Musiałbyś grać w gry aby być w stanie wydać rzeczowy osąd, ale twoje profile wskazują że na takie "fanaberie" nie masz czasu. :)

No niestety zajawilem się na pare kolejnych sportów, wiec w tym roku przeszedłem jedynie 15 gier jak dotąd :(

Opublikowano
17 minut temu, izon napisał:

5 minusów pod rząd zarobione od użytkownika devilbot

A to akurat tak zwana osoba nintendo jest

Opublikowano
3 minuty temu, Bzduras napisał:

A to akurat tak zwana osoba nintendo jest

Fanatycy Nintendo widzę tak samo niebezpieczni jak zagorzali bociarze :asax:

5 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Wypowiedź z gatunku "ktokolwiek widział, ktokolwiek wie".

rozumiem, że ograne na swojej ulubionej platformie?

Pokaż ukrytą zawartość

YouTube – Wikipedia, wolna encyklopedia

Jak zawsze nie trafiłeś;) wystarczy sobie wejść w mój Gt, psn, steam i Nintendo id. Nie wspominam o gogu :) No ale totrzeba być graczem i ogarniać trochę więcej niż fifka na xboxie ;) 

Opublikowano
5 minut temu, izon napisał:

Jak zawsze nie trafiłeś;) wystarczy sobie wejść w mój Gt, psn, steam i Nintendo id. Nie wspominam o gogu :) No ale totrzeba być graczem i ogarniać trochę więcej niż fifka na xboxie ;) 

No właśnie na PSN, GT i Steamie nędza mocno. :/ No, ale pewnie grasz na Nintendo co mnie w ogóle nie dziwi, Switch to ulubiona zabawka januszy, Wii 2.0 :).

Opublikowano

Boty i kąkuter? Chyba że kupić ukraść xbox polska dochód ze sprzedaży gier. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.