Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
11 minut temu, Whisker napisał:

Ty dalej nie rozumiesz :/ to wyjaśnię jeszcze raz, jakby Ex z Ps wychodził tego samego dnia to faktycznie po co mieć konsole, przysłowiowy chuj w dupe bo na PC wyglada lepiej ale tak nie jest, gra dawno ograna wiec na pc niech leci. Na Xa wychodzi w tym samym czasie co PC i zobacz jak jesteś jebany ;) 

A jak już exy zaczna wychodzić tego samego dnia na PC i PS5, to co wtedy powiesz? W końcu nie ma lepszego sposobu na jak to napisałeś "przejmowanie rynku PC" niż premiery exów w ten sam dzień co i na konsoli. Bo chyba nie myślisz że Sony przejmuje sie takim niebieskim fanbojkiem jak ty, który pociesza sie myślą "że on już dawno exa ograł i dlatego może on lądować na PC". To tylko kwestia czasu, gdy Sony zacznie wydawać exy jednoczesnie na obu platformach. A wtedy czeka cie kolejny fikołek i wyparcie. 

Edytowane przez PIOTR8642

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 941,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Bo widzisz Wesker, czas to pojęcie bardzo względne w tej branży, w ciągu kilku lat klapy są bombardowane hitami, a boty "kiedyś-będzie".

Opublikowano

Dla wielu ludzi nie ma to aż tak wielkiego znaczenia, że gra na PC wychodzi później. 

Dla wielu nie będzie sensu kupować konsoli, skoro na PC i tak ta gra wyjdzie, tylko w lepszej wersji i za pół ceny. 

Backlogi i tak większość graczy ma potężne, więc jak  już ma się w coś zagrać, to w najlepszej możliwej wersji. 

Sony samo tworzy paradoks, że jak się chce doświadczyć ich produkcji w najlepszej wersji, to nie na konsoli Sony i nie na TV Sony. :dafuq:

Opublikowano

Nigdy hity AAA nie wyjdą w ten sam dzien na PS5 i PC i zapiszcie sobie te słowa. Sony bardzo dobrze to rozgrywa od tego ma ludzi. Nie strzeli fanom w kolana jak to robi XbX gdzie faktycznie gry tego samego dnia w LEPSZEJ jakości ładują na PC. Tak walczycie o duszę a widać po której stronie ona jest po prostu

Opublikowano

Dodaj do tego, ze w „ekosystemie” to PC jest priorytetowy poprzez pctowe exclusivy. W łańcuchu pokarmowym enebiarze są najmniej łakomym kaskiem i nawet Microsoft o nich nie zabiega. Ja wiem, ze usluga

za 4 złote to wybawienie dla dee i innych, którzy w końcu w teorii mogą pograć za kieszonkowe ale Microsoft

ma was w dupie :(

Opublikowano

Każda konsola ma swój target. To że xbox wybrał plebs to już inna sprawa. :)

Opublikowano

Xszrot ma kiepski gust. Zdarza się. Jak puściłem znajomym zwiastun Forzy Horizon 5 to się pytali czy to też będzie na xśmieciu. Ja powiedziałem, że na PS5 nie będzie tylko na Xszrocie to w szoku byli, bo takie hiciory to tylko na Plejstejszyn i że niemożliwe że na xszczura to będzie. Coś w tym jest.

Opublikowano

Czy to prawda, ze jak posiada sie gre z plusa to nie mozna jej kupic na wlasnosc? :rayos:

Opublikowano

Xbox LATAMI pracował na opinie śmiecia bez gier i ciężko to zmienić wypuszczając nowa generacje bez gier. Obiektywnie jest lepiej niż zaraz po premierze ale pierwsze wrażenie robi się tylko raz. Osobiście znam  zatwardziałych xboxowcow, którzy xsmieciax sprzedali „bo po co mi next gen bez gier”.

Opublikowano
33 minuty temu, izon napisał:

Osobiście znam  zatwardziałych xboxowcow, którzy xsmieciax sprzedali

Cytat

Do objawów pozytywnych (wytwórczych) schizofrenii należą przede wszystkim urojenia i omamy oraz tzw. pseudohalucynacje.

Urojenia to zaburzenia myślenia zniekształcające albo kreujące rzeczywistość. Chory widzi rzeczy lub wydarzenia, które w rzeczywistości nie istnieją, albo nieadekwatnie odbiera i przeżywa rzeczywistość. Jego przekonania są bardzo mocne, nikt nie jest w stanie mu wyjaśnić (rodzina, lekarz), że się myli. Pacjent wierzy, że są one prawdziwe, a osoby, które starają się mu „wmówić, że jest inaczej”, włącza w swój świat urojeń i traktuje jak wrogów. W przebiegu schizofrenii mogą wystąpić m.in. urojenia ksobne, prześladowcze, urojenia odsłonięcia oraz oddziaływania.

Opublikowano
Godzinę temu, izon napisał:

Dodaj do tego, ze w „ekosystemie” to PC jest priorytetowy poprzez pctowe exclusivy. W łańcuchu pokarmowym enebiarze są najmniej łakomym kaskiem i nawet Microsoft o nich nie zabiega. Ja wiem, ze usluga

za 4 złote to wybawienie dla dee i innych, którzy w końcu w teorii mogą pograć za kieszonkowe ale Microsoft

ma was w dupie :(

Z tym że oni nie grają i tu jest kolejny problem teoretyków z Choroszczy. Poukrywane profile, ja bym się nie zdziwił jak oni nawet Xboxa nie maja a abonament opłacili na kilka lat do przodu

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Po prostu uwielbiamy głupi ryj wyjaśnionego bota o poranku:)

Opublikowano

Tak, tak. Zaraz się rozkręci. :)

Opublikowano

Och, MS zdecydowanie na krawędzi upadku xD

Schowek01.jpg.dd8506c06413dab7f2a66d5e42fe6abd.jpg

Liść, dlaczego używasz liczby mnogiej pisząc o swoich urojeniach? Kolejny schizofrenik. Masakra, co ta sonka robi z psychika klaperskich :reggie:

Opublikowano
7 minut temu, LiŚciu napisał:

Tak, tak. Zaraz się rozkręci. :)

Już się rozkręciło - w ekosystemie strategie, platformówki, gry taktyczne, FPSy, symulatory, przygodówki, racery, horror. To wszystko w XGP, day1.

Najlepsi devi.

Najlepsze gry.

Najlepszy ekosystem.

:banderas:

Opublikowano
35 minut temu, dee napisał:

Dee wspieramy mocno ale czy nie złamałeś właśnie tajemnicy lekarskiej wrzucając tutaj swoją diagnozę z Choroszczy? Trzymaj się byku, mam nadzieje, ze masz dostęp chociaż do crtka i dają ci pograć w kangurka kao!

34 minuty temu, Whisker napisał:

Z tym że oni nie grają i tu jest kolejny problem teoretyków z Choroszczy. Poukrywane profile, ja bym się nie zdziwił jak oni nawet Xboxa nie maja a abonament opłacili na kilka lat do przodu

Nie grają bo nie maja jak, czytaj powyżej :)

Opublikowano

Wszystko się zgadza. Sifu ze strony Sory będzie co niemiara jeśli chodzi o gry.

Opublikowano

12 minutes? Fajna, świeza gra. Nie prowadzi za rączkę, wiec boty odpuściły po 1 minucie :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.