Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

No sprawdzi się te Sralo, żeby sobie przypomnieć jak wyglądał początek zeszłej generacji, bo i tak w lutym na odrutkę wleci Super Hiper Nextgenowy Horizon 2 NA Nadkonsole PS5.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 941,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Piękny zielony listopad się szykuje. Nawet największe klapy będą grały na Xboxie :banderas:

Opublikowano
2 minuty temu, MYSZa7 napisał:

Piękny zielony listopad się szykuje. Nawet największe klapy będą grały na Xboxie :banderas:

Pierwsza gra next od roku, wynik chujowy w porównaniu do NEXT GRN PS5 strasznie No ale w końcu jedna gra wleci :)

3 minuty temu, MYSZa7 napisał:

Stosunek jeden miesiąc do 12 to trochę jak 14:1 :xboxssie:

Opublikowano

Od premiery PS5 nie widziałem, żeby jakikolwiek bot kupował konsolę specjalnie pod jedną grę jak w przypadku Forzy i Xboxa. Nie widziałem też żadnego bota, żeby płacił za wcześniejszy dostęp do exa na Sonkę, co innego w drugą stronę.

Co tu dużo mówić, magia Xboxa.

Opublikowano
13 minut temu, MYSZa7 napisał:

Norma, PS5 jako czekadełko, a od połowy roku Xbox jako danie główne. :banderas:

1 minutę temu, MYSZa7 napisał:

Od premiery PS5 nie widziałem, żeby jakikolwiek bot kupował konsolę specjalnie pod jedną grę jak w przypadku Forzy i Xboxa. Nie widziałem też żadnego bota, żeby płacił za wcześniejszy dostęp do exa na Sonkę, co innego w drugą stronę.

Nic dodać, nic ująć. Dominacja jak za czasów X360.

Opublikowano

Kurwa, żaden ex na plejsrakę nie wzbudził takiego zainteresowania u obu stron jak Forza.

To jest jebany pogrom.

Opublikowano
13 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

10:27, whisker już napierdolony do nieprzytomności.

Wymień choćby jedną z pokazem next gen. Nie ma! Symulatora lotu nie liczymy 

12 minut temu, MYSZa7 napisał:

Ja dostałem XSX za darmo razem z GPU do telewizora, jakby dawali skrzynkę wódki to byłaby skrzynka wódki a nie XSX. 

Opublikowano
14 minut temu, MYSZa7 napisał:

Kurwa, żaden ex na plejsrakę nie wzbudził takiego zainteresowania u obu stron jak Forza.

To jest jebany pogrom.

Dziwisz się? Do cyrku tez chodzą tłumy.

71EEA9D3-BDAD-4006-BEE0-19869DD79715.webp

Opublikowano
3 minuty temu, LiŚciu napisał:

Dziwisz się? Do cyrku tez chodzą tłumy.

71EEA9D3-BDAD-4006-BEE0-19869DD79715.webp

ale będą rozjeżdżane z moimi ziomkami klapami :banderas:

Opublikowano
12 minut temu, Lord Protector napisał:

Czemu się nie liczy?

Nie ma znaczka sony na pudełku to się nie liczy, od wczoraj w cw jesteś?

Opublikowano

Do cyrku od lat nikt nie chodzi, tłumy to były 30 lat temu...

@Bzduras

No tak racja więc skoro jesteśmy w CW to Ratchet też się nie liczy :)

Opublikowano

Boty jutro o 23 będą już zawału dostawać i rączki się będą trzęsły, bo od kilku lat nie mieli takiego uczucia. Uczucia nadchodzącego niszczatora. U nas to normalka, więc już przyzwyczailiśmy się, ale wy uważajcie na serce.

Opublikowano

Jak wiadomo, klaperskie to w całości margines społeczny i patologia więc nic dziwnego, że myśl o używaniu mydła u jutubella budzi szok  i przerażenie xD

Opublikowano

Ms wysyła jasny sygnał. Umyć doopy bo ten gwałt na marce Sralo będzie niezwykle bolesny:cool:

Opublikowano

Szykuje się prysznic ze Spencerem. Trzymajcie się tam bociaki. XD

1EA1EA0D-0F17-46A7-BEEA-7E7A34F13ECC.jpeg

Opublikowano
23 minuty temu, LiŚciu napisał:

Szykuje się prysznic ze Spencerem. Trzymajcie się tam bociaki. XD

1EA1EA0D-0F17-46A7-BEEA-7E7A34F13ECC.jpeg

fIX

1EA1EA0D-0F17-46A7-BEEA-7E7A34F13ECC.thumb.jpeg.24e9652224628584f28d2426dc92e297.jpg

Opublikowano
7 godzin temu, MYSZa7 napisał:

Kupić konsole dla dlc brum brum? A Tfu!

Opublikowano
8 minut temu, 20inchDT napisał:

Mi wystarczy podstawka. Contentu i tak zawsze jest bardzo duzo, a potem jeszcze dodają wiecej w roznych title update. Samochody tez mi sa niepotrzebne. Ważne, żeby byl pomaranczowy i szybki :shieeet:

XDDDDDDDDDDDD

Jakie inwalidztwo. Za poldarmo zajebac jak internet od sasiada pierwsi, ale zeby cos doplacic to juz ciezko. Dlcki w horizonie to sol gamingu ale im podstawka styknie

Potem przybiegaja i pierdola w co to oni nie grali, gdzie nie byli i czego nie widzieli XDDDDD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.