Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 940,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Ostatnia walka klaperskich w tym temacie, skojarzenia z III Rzeszą w 1945 roku jak najbardziej zasadne :shieeet:

VOLKSSTURM-340x340.jpg

Opublikowano
37 minut temu, Donatello1991 napisał:

Loadingi jak za czasów zeszłej generacji w tej FH5. 

Loadingi i czekanie zanim sie gra uruchomi to ty masz na Playszmacie 4,5 bez gier. Na najpotężniejszej konsoli świata jest quick resume.

Opublikowano

Ja perdole, nieudolna próba ray tracingu na xsmieciu :dynia: 

20211106_130750.jpg

Opublikowano

Panowie polecicie jakiś pokrowiec dla PS5? W najbliższych kilku miesiąca raczej jej nie odpale, a szkoda, żeby się kurzyła.

Opublikowano

KOSZ-SMIETNIK-POJEMNIK-NA-SMIECI-120L-OD

Prosżę, mam nadzieję że pomogłem. :lapka: 

Opublikowano

Zauważyliście, że jak na Xa wychodzą bomby to ludzie i klapy w to grają zamiast udzielać się s CW, a jak wychodzą "system sellery" to klapy i tak spędzają czas głównie w wojnach? :shieeet:

Masakra, nikt nie gra, bo nikt nie chce tych gówien kupować, returnal może dobije do miliona do końca generacji, soulsy poszły w milionie bo nic innego nie było. Housemarque? Blue Point? Szkoda, że tak dobre studia muszą marnować się pod nieudolnym zarządem. :/

Opublikowano

Od pamiętnego tegorocznego E3 wszyscy wyłożyli laske na Playszmate 4,5 bez gier z Gównobojami za 3 i pół bomby i płatnymi aktualizacjami.

Microsoft za to rozpoczął blitzkrieg i robi taki meksyk swoimi sztosami w gamepassie za grosze, że nawet niebieskie robaki w większości stali sie szczęśliwymi posiadaczami XSX. Taka prawda.

Opublikowano

System sellery na ps5 to pudełko za 379zł na weekend, które trzeba szybko zaliczyć i u żyda wymienić.

Po takim stresującym i pracowitym weekendzie można na spokojnie się odprężyć i napierdalać na forum, jak to fanbojów xboksa zaorali. Że ten weekend był warty nowej konsoli+oleda+grę+soundbara.

A returnal i soulsy się nie sprzedają aż tak super, bo ciężko w weekend zaliczyć. Za duży stres, który potem łiskaczem trzeba zapijać.

Największy plus ps5?

Oszczędność OLEDa, którego mało się używa. 

Edytowane przez C1REX

Opublikowano
34 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

a jak wychodzą "system sellery" to klapy i tak spędzają czas głównie w wojnach?

Należy uściślić, że ujadają głównie niebieskie kundle bez Xboksów :xboss:

Opublikowano
7 minut temu, dee napisał:

Należy uściślić, że ujadają głównie kundle bez Xboksów :xboss:

dee szczerze o sobie 

Opublikowano

Ja perdole, po zobaczeniu jak wygląda dlc do kurwizona 3 mam jedno pytanie. CZY FAIL SPERMER ZAMIERZA WYDAC PRZYNAJMNIEJ JEDNA NEXTGENOWA GRE NA XSMIECIA? WYSTARCZY CHOCBY JEDNA:pechowiec:

20211106_150803.jpg

20211106_150752.jpg

20211106_150758.jpg

20211106_150809.jpg

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano

Zagwiżdż, a niebieskie kundle bez xboksów się odezwą :reggie:

Opublikowano

Kamilek zaraz pokaże odpowiednik Godrizona 5 na playszmacie 4,5. No kamilku dajesz dajesz, szybko trzep youtuba :yao:

Opublikowano
1 minute ago, Paolo de Vesir said:

Też bym tak piszczał jakbym nie mógł ograć najlepszego racera w historii. ŚmiećTurismo? DriveCrap? KTO KUTRWA PAMIĘTA O TYCH GNIOTACH XDDD

Nawet Sony chyba zapomniało. 

Opublikowano
25 minut temu, PanKamil napisał:

Ja perdole, po zobaczeniu jak wygląda dlc do kurwizona 3 mam jedno pytanie. CZY FAIL SPERMER ZAMIERZA WYDAC PRZYNAJMNIEJ JEDNA NEXTGENOWA GRE NA XSMIECIA? WYSTARCZY CHOCBY JEDNA:pechowiec:

20211106_150803.jpg

20211106_150752.jpg

20211106_150758.jpg

20211106_150809.jpg

XSX VS PS4

1BD2ACA4-3F2C-4EAF-8E10-F5B14551E422.jpeg

Te tekstury to nie doczytały się prawda?

599840A3-91C4-4503-A5EC-AA3A3CB8100A.jpeg

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Chciałem zapytać yebanego teoretyka dee jak tam rozgrywki w FH5? 

Chociaż słyszalem że po tym jak klienci parkingu na którym cieciuje, zobaczyli że ogląda gameplaye z cwalo na YT to przestali parkować. 

Opublikowano

XD dobre, dobre szukać słabych tekstur w najpiękniejszej grze obok Microsoft Flight Simulator, to trzeba być klapem i cierpieć na niedożywienie growe. 

Whisker przestań się już kompromitować i nie wklejaj idiotycznych, podkręconych grafik z GT7.  Wyjdzie to porownamy crossgenowego open worlda do torowego pseudo sima. 

Opublikowano

Ekipa UWAGA FPE dotarła do nagrania, które pokazuje łyszkera na minutę przed wrzuceniem posta na forum. Ze względu na treści pojawiające się w materiale jest on zalecany wyłącznie dorosłym widzom o mocnych nerwach.

Opublikowano
7 minut temu, Hubert249 napisał:

XD dobre, dobre szukać słabych tekstur w najpiękniejszej grze obok Microsoft Flight Simulator, to trzeba być klapem i cierpieć na niedożywienie growe. 

Whisker przestań się już kompromitować i nie wklejaj idiotycznych, podkręconych grafik z GT7.  Wyjdzie to porownamy crossgenowego open worlda do torowego pseudo sima. 

To grafika z driveclub z takiego samego trybu photo jak w forzie powyżej 

Opublikowano
17 minut temu, Whisker napisał:

To grafika z driveclub z takiego samego trybu photo jak w forzie powyżej 

To tu masz z gameplaya z PS4pro w 4K :yao:

HSNqIY9.jpg

Opublikowano

a tu Need for Speed na VITĘ powtarzam PS MORTEM o mocy mikrofalówki 

need-for-speed-most-wanted-vita-01.jpg

W deszczu który maskuje niedoskonałości graficzne może i robi wrażenie, ale sama w sobie gra jest zwyczajnie przeciętna graficznie. Poziom niżej niż Godrizon 2, a trójka i kolejne części nawet nie odstawiają one ODPIERDALAJĄ na mile tego gniota od Evolutions.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.