Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
Godzinę temu, Whisker napisał:

O kurwa różnica generacji! To serio Killzone? Przecież to wyglada jak życie!

A zrobiłem kilka screenów jeszcze, jakie to jest upodlenie

Chyba jak Twoje życie - migotanie obrazu i gówno rozmazane - efekty wieloletniego niszczenia narządu wzroku tanim alkoholem z Biedronki.

Tak, to właśnie jest "upodlenie" :reggie:

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 936,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Czy w Cwalo jest jakiś progres po nabijaniu leveli czy ukrytem jest to za paywallem? :dynia: Nie wierzę, że Spermer byłby tak bezczelny aby pobierać miesiac w miesiac hajs od frajerów i jeszcze kazać sobie dopłacać od 40 do 100 zł aby POCZUĆ JAKIŚ PROGRES:dynia: Nie wierzę jak zostali złapani za jaja zieloni i jeszcze piszczą z radością.

Opublikowano

Co wychodzi na Xśmiecia w następnym roku? Ale tylko na niego i nie żaden czasowy ex. Czekam. NIC, Dziękuję za uwagę.

Sony Playstation 5 2022 początek: Horizon FW, Sifu, GT7. 

2 minuty temu, PanKamil napisał:

Czy w Cwalo jest jakiś progres po nabijaniu leveli czy ukrytem jest to za paywallem? :dynia: Nie wierzę, że Spermer byłby tak bezczelny aby pobierać miesiac w miesiac hajs od frajerów i jeszcze kazać sobie dopłacać od 40 do 100 zł aby POCZUĆ JAKIŚ PROGRES:dynia: Nie wierzę jak zostali złapani za jaja zieloni i jeszcze piszczą z radością.

No właśnie czytałem na ten temat XD Niezła BEKA

Opublikowano
W dniu 17.11.2021 o 07:57, MaZZeo napisał:
3 bomby racz nam dać klapie bzzzzzzzz 

I wy kurwa macie czelność wyliczać że płacimy za gry 3 bomby gdy sami jak debile się rzuciliście na stare gry i je kupujecie na potęge czy to pudła czy cyfry bo retro konsola podbiła 30 klatek +. XD

Opublikowano
2 minuty temu, LiŚciu napisał:

płacimy za gry 3 bomby

Ty najwięcej płacisz xD 

Chyba za YouTube Premium :reggie:

Opublikowano
1 minutę temu, dee napisał:

Ty najwięcej płacisz xD 

Chyba za YouTube Premium :reggie:

Buda bezbeku

Opublikowano
5 minut temu, Donatello1991 napisał:

Sony Playstation 5 2022 początek: Horizon FW, Sifu, GT7. 

W sensie początek 2022 jeszcze słabszy niż druga połowa 2021? Myślałem, że Sony już gorzej nie potrafi.

Nic w 2024 może coś się ruszy w temacie.  

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

ależ swędzi 

No chyba nie mnie swędzi xDDDD

image.png.8c74839d2ac333e21eec4113a3d94aba.png

Opublikowano

Przypomnieć Ci, komu pomagałem kupić kilka "starych gówien"? Ode mnie minus dostałeś za hipokryzję.

Opublikowano

Niebieskie frajery srają ogniem o minusiki w CW? To jeszcze większa kompromitacja niż zgon plejśmieciary5 po roku.

Pewnie już zgłoszone do administracji z prośbą o ANULOWANIE :shieeet:

Opublikowano
3 minuty temu, Bzduras napisał:

Przypomnieć Ci, komu pomagałem kupić kilka "starych gówien"? Ode mnie minus dostałeś za hipokryzję.

Kupowanie co jakiś czas na promocji starą gre do kolekcji a szał pizdy, wykupowanie nakladów gier sprzed 2 generacji to jednak jest różnica. Jeśli jej nie widzisz bzdurasie to już nie wiem jak ci wytłumaczyć. 

No ale sami przynajmniej potwierdzacie że to retrokonsola. 

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

Ty to chyba ogólnie mało wiesz. Kupowanie gierki, bo można sobie w nią zagrać? Uuuuu antyplejstejszynizm, powinniśmy czekać na dyrektors kut za dodatkową opłatą.

#liściulivesmatter

Opublikowano
8 minut temu, Bzduras napisał:

Ty to chyba ogólnie mało wiesz. Kupowanie gierki, bo można sobie w nią zagrać? Uuuuu antyplejstejszynizm, powinniśmy czekać na dyrektors kut za dodatkową opłatą.

#liściulivesmatter

Ale yebanie że wydajemy na gre 350 PLN bo można sobie w nią zagrać? Uuuuuuu!!!

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

Boty jakie zdziwione, że trzeba płacić pieniądze za SUPER JAKOŚĆ GIER OD STUDIÓW SONY. 

Poczekajcie, Sraczbox i Majszczur wejdą w nową generację za 5 lat to zobaczycie, że to nie matrix, a rzeczywistość ludzi bogatych i dostojnych. No, ale znając Szczurmera to za 5 lat dopiero doczyta drzewa w FH5, a nie co to są SUPER GRY NG.

Opublikowano

Stream The Point You Missed (prod. Sega Music) by The Sweatpant Rapper |  Listen online for free on SoundCloud

Nie pierwszy, nie ostatni raz. Tak słabego CW jeszcze chyba nie było.

Opublikowano
Teraz, Bzduras napisał:

Tak słabego CW jeszcze chyba nie było.

Zamykamy? :Coolface:

Opublikowano
1 minutę temu, Figuś napisał:

Zamykamy? :Coolface:

Krzyś... namówiłeś!

Opublikowano

Witam

Opublikowano
18 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Najgorsza godzina mojego życia.

Opublikowano
  • Autor
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

uporzechniać

:notsure:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.