Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 933,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Było wrzucić filmik z nową Forza i doczytujacymi się teksturami było by jeszcze śmieszniej. 

Opublikowano

PlayStation 5? Fajny artefakt dla kolekcjonerów staroci :kojima:

Opublikowano

Ale musi ich boleć ten series s. Aż moje posty kasują z tematu o xboxie :obama:

Opublikowano

sukces series s:dynia: zielona kawaleria szatana ładne filmy potrafi sobie wkręcić odnośnie szrota o którego można się wuyebać idąc neonetem:kaz: ps5 juz rozyebalo dwa szroty deklasujac je o dwie długuści ale to dopiero początek panowania nadstation 5:banderas:

Opublikowano

Ból dupska kamilka wylewający się poza CW do działów tematycznych :obama:

Spencer zayebał klaperskich na amen, stracili resztki godności i rozumu :xboss:

Opublikowano

Nie zapominajmy, że zaraz Game Awardsy a tam Silent Hill, Metal Gear, Soul Reaver, Vagrant Story i wiele więcej :Coolface:

Opublikowano

Smieciojady się nagle uaktywniły xd

Juz nikt nie gra w brum brum i krasnale? Nic kurwa dziwnego zyeby 

Nara, idę nadal grać na nadkonsoli 5 …

Opublikowano

"sukces xbox series s" to chyba najsmieniejsza rzecz jaka mnie tu spotkała:obama: 

btw. Tak gram w dlc do kurwizona 3 i nie wiem jak mogli tak zyebac. Dosłownie ZERO klimatu. Meksyk to chyba najbardziej niedoyebany pomysl jaki mogli zrealizować. Kolejne crapiszcze od crapboxa idzie do odstrzału:smutas:

Opublikowano
1 minutę temu, devilbot napisał:

Powyżej żart.

"Liściu idzie grać"

Nie zesraj się i idz loooknij do solucji jak skakać 15 metrów nad ziemia w sralo XD 

Opublikowano

Sukces Series S to jest ZNACZNIE silniejszy cios w Sony, niż klapy sobie zdają z tego sprawę. 

Xbox powiększa player base. Zaraz będzie trzeba dostawiać serwery. Sony będzie przekładać premiery swoich exów o kolejne lata, aż dobiją do tych 50mln sprzedanych konsol. 

Opublikowano
20 minut temu, devilbot napisał:

Powyżej żart.

"Liściu idzie grać"

Nawet w multiplayera nakurvia

0004CQO7NKTI1M4O-C122-F4.jpg

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

no ale kolego, masz 3 konsole i nie grasz na żadnej, no nie wygląda to za dobrze :/ 

A skąd te wnioski graczu playstation?

Opublikowano
1 godzinę temu, devilbot napisał:

Ale musi ich boleć ten series s. Aż moje posty kasują z tematu o xboxie :obama:

Trzeba uważać jak się odpowiada na pytania kwadrata 

Opublikowano
17 minut temu, Donatello1991 napisał:

Wezyr się ślini w temacie ratcheta.  Nie zobaczy takiej grafy na xpindzie. 

Przecież to poziom cross-genowej Forzy i to dopiero jak odpalisz 4K/30, bo tryby 60 klatek to mocne 7/10.

Opublikowano

Wezyr w dziale Ratcheta nagle z retro przeniósł się do 2021 roku. Lepiej późno niż wcale, miłego grania i podziwiania:)

Edytowane przez izon

Opublikowano
3 godziny temu, Paolo de Vesir napisał:

Przecież to poziom cross-genowej Forzy i to dopiero jak odpalisz 4K/30, bo tryby 60 klatek to mocne 7/10.

Sprawdź wariant 40 klatkowy z 4k, zrywa jakość. Tak, ta gra prezentuje next genowy poziom kto grał ten wie i ile razy wrzucałem fotki z tej gry to były wyśmiewane a na żywo? Wyglada wykurwiscie i nikt tego nie zaprzeczy

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
57 minut temu, Whisker napisał:

Sprawdź wariant 40 klatkowy z 4k, zrywa jakość. Tak, ta gra prezentuje next genowy poziom kto grał ten wie i ile razy wrzucałem fotki z tej gry to były wyśmiewane a na żywo? Wyglada wykurwiscie i nikt tego nie zaprzeczy

Z największą przyjemnością, ale HDMI 2.0 sprawia, że tryb 120Hz odpala mi się w FHD i chociaż obraz jest wtedy naprawdę ostry (mam wrażenie, że ostrzejszy niż "wydajność" czy "wydajność RT") to jednak czuć niedosyt, bo nie wykorzystuję pełni potencjału tego ustawienia. No i nie ukrywam, że dopiero w połowie gry gdy przełączyłem się na 4K/30, wyłączyłem aberrację chromatyczną i ziarno ta gra nabrała rumieńców. W trybie 60 klatek gra wygląda bardzo ładnie. Tylko i aż tyle.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.