Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Powtórzmy sobie jeszcze raz - propaganda sukcesu Sony to kłamstwo. PS1 i PS2 rzeczywiście były dobrymi konsolami, potem jeszcze szczęście nowicjusza przy PSP (chociaż i tak sromotny wpierdol od DSa). PS3 to już zadyszka Sony, pasmo niepowodzeń i przegrana generacja względem X360 (1.5 miliona w tę czy tamtę nic nie znaczy). PSV umarło przed narodzinami, a PS4 miało szczęście tylko dlatego, że podłożył się konkurent, ale generacja dziewiąta to potężny plaskacz na te świńskie niebieskie ryje, że żyliście do tej pory w bańce, a konkurencja rucha Was jak chce. Koniec jechania na marce, nostalgii i obietnicach, zostaliście rozjebani.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 933,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
27 minut temu, Jakim napisał:

GOW2

Horizon 2

Obie miały być już w tym roku a GoWa reklamowali jakby powstawał tylko na ps5. Gran Turismo nikogo więc celowo pomijam 

27 minut temu, Jakim napisał:

FFXVI

Forspoken

GhostWire Tokyo

To pewnie będzie miało obsuwę. Możecie robić screeny :lapka:

Edytowane przez Szymek

Opublikowano

Ja bym zagrał w gowa, może poprawili bolączki pierwszej części 7/10 reszte ogra się na xboxie w najlepszej jakości i to za darmoszke. Dzięki za beta testy za 3 i pół bomby niebiescy frajerzy xDD

Opublikowano

Jak to zrobisz wezyr to Cię wyrzucę ze znajomych na plejstejszon, nie chce mieć takich zwierząt wśród eznajomych  :)

Opublikowano
37 minut temu, Jakim napisał:

@Paolo de Vesir Pierwszy polecisz po Horizona.

Bez ciśnienia, ale GoWa sprawdzę z przyjemnością. :lapka: 

33 minuty temu, Pupcio napisał:

Jak to zrobisz wezyr to Cię wyrzucę ze znajomych na plejstejszon, nie chce mieć takich zwierząt wśród eznajomych  :)

Si' senor! Będę się pilnował.

Opublikowano
Cytat

Mortal Shell z PS Plus bez wersji PS5? Gracze zarzucają Sony "brak szacunku" i "chciwość"

Cytat

Godfall bez kampanii fabularnej a Mortal Shell bez możliwości ulepszenia gry do wersji na PS5. Grudniowy PS Plus nie wygląda dobrze przede wszystkim dla posiadaczy nowej konsoli Sony.

Jeśli Mortal Shell to wersja z ps4 to :dynia:  Sorry nauczone wieloletnim doświadczeniem że niebieskie pokraki służą tylko do yebania :kaz:

Opublikowano

Nie rozumiem, przecież jest coś takiego jak "smart delivery". Więc jaki problem ma sony, by podobne rozwiązanie zastosować? :kojima:

Opublikowano

serio trochę teraz czuje się wyjebany, już kij z tym crapem GodFall ale nie dac kampanii? A Mortal Shell z PS4? Skurwysyństwo i tyle. Akurat Mortal Shell kończę na XSX ale chciałem przeskoczyć na nadkonsole a tu PS4 No chujnia. Karniak dla Sony

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Ktoś jeszcze opłaca to gówniane PS Plus? Kiedy trzeba to doceniam i chwalę jedynego next-gena na rynku, ale ta usługa to żart podobny do abonamentu Nintendo.

Opublikowano

Dopiero teraz zrozumiałem, dlaczego tylko w ps store jest Mortal Shell Enhanced Edition. 

W życiu by mi do głowy nie przyszło, że PS4 i PS5 ma zupełnie oddzielną wersję w tej samej cenie i trzeba sobie wybrać. 

To jakby na PC trzeba było grę jeszcze raz kupić po zmianie GPU. 

No niezły mindfick. 

Mam grę na PC i mega mi się nie podoba, a jestem fanem gatunku. Wolę drugi raz platynować DarkSouls2 na PC. 

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

a co ma PS+ do Xboxa Series?

Mężczyźni ponoć o seksie myślą 16h/dobę.

Klaperskie myślą o Zielonej Bestii 24h/dobę

Opublikowano

Podobno każdy normalny gracz się cieszy z silnej konkurencji na rynku.

IMG-20211202-173025.jpg

Opublikowano

Smieciojady jak się doyebaly do ps plusa. Wiecie nieudaczniki ze niebiescy władcy życia takie coś jak ps plus traktują jako dodatek do głównego dania jakim jest nadkonsola5? 

Ale widzę ze w zielonym kurwidole tematy darmowych gier ze śmietnika to „sikelafą” dla każdego przegrywa. Gardzę.

#upadek

Opublikowano
33 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

a co ma PS+ do Xboxa Series?

Nic i jako posiadacz jedynego next gena na rynku dobrze o tym wiesz:)

Opublikowano

Nie dziwię się, że traktujecie to jako dodatek skoro dostajecie w nim takie śmieci, a wasze dania główne i lepiej to my dostajemy w rewolucyjnym GodPassie. Trzeba być niezłym frajerem aby płacić Sony day1 za te przepłacone śmieci. 

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

Nie dziwię się, że traktujecie to jako dodatek skoro wasze dania główne i lepiej to my dostajemy w rewolucyjnym GodPassie. Trzeba być niezłym frajerem aby płacić Sony day1 za te przepłacone śmieci. 

7 bomb rocznie za jedno brum brum i grę mem? No kurwa godpass jak nic. Jprdl

Opublikowano
1 minutę temu, LiŚciu napisał:

7 bomb rocznie za jedno brum brum i grę mem? No kurwa godpass jak nic. Jprdl

Najlepsze multiplatformy, najlepsza jakość, indyczyna i AAA, blockbustery i nisza - pełny przekrój gatunkowy i na premierę gry od najlepszego 1st party na rynku. REWOLUCJA, ale to nie dla niebieskiego plebsu.

Opublikowano

Serio, tak widzę ostatnich dwóch klaperskich bez xboksa próbujących odszczekiwać się zielonym koneserom gamingu

comment_1638432340ZqGCqYGowNipCnhdrGXcSi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.