Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 932,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

Liściu nie ma w co grać na Plejce i frustruje się, że ten jebany xbox dostarcza jednak najlepszej rozrywki.

Fruustracja? Nigdy w zyciu. Zresztą sam widzisz że cały czas gram na pleyce:ogor:c`nie?

Opublikowano
27 minut temu, LiŚciu napisał:

wyłączy z równania

A, więc to twój mechanizm radzenia sobie z rzeczywistością - "wystarczy wyłaczyć Xboxa z równania i wychodzi mi, że sunny najlepsze" :kaz:

Opublikowano
9 minut temu, Bzduras napisał:

A, więc to twój mechanizm radzenia sobie z rzeczywistością - "wystarczy wyłaczyć Xboxa z równania i wychodzi mi, że sunny najlepsze" :kaz:

Niestety nie zrozumiałeś. Znowu. 

Jak Sonka bedzie miała passa to argument za kupnem Xboxa przestanie istnieć. 

Opublikowano
Teraz, LiŚciu napisał:

Niestety nie zrozumiałeś. Znowu. 

Cytat

Najłatwiej.

Opublikowano
W dniu 3.12.2021 o 11:48, Donatello1991 napisał:

Dodatkowo ma swoje znane marki za które gracze się potna

Mówiłem że klapy to pojeby.

Pomyślcie pociąć się za rudą z Horizona (niesamowita postać, aż imię zapomniałem).

Opublikowano

Podsumowując, to Sony chce konkurować z GamePassem, ale nie chce dawać swoich exów na premierę. 

Czyli są dwie drogi. Albo będzie taniej, albo dadzą lepsze gry 3rd party. 

Znając życie, to będzie gorzej, drożej i gry z PSXa i PSP to będzie streaming. 

No nic. Niech się produkują i będą kreatywni. Muszą jakoś wyczarować dochody w sytuacji, kiedy na święta im się konsole skończyły. :obama:

Opublikowano
5 godzin temu, Donatello1991 napisał:

To szansa dla takich twórców jak od Returnala. Na xszmacie nie puscisz bo boty na prologu kwik. W abonamencie psgodpass odpalom niezdecydowani użytkownicy nadkonsol Sony. 

Wyparcie i fikołek i już jest cacy, to takie typowe dla klaperskich. Haaa tfu na was obesrane chorągiewki.

Opublikowano

1734142168_Zrzutekranu2021-12-04184156.thumb.png.4b4214ff302eb3b38817433e28f699e7.png

Co to się dzieje u Geoffa? Ludzie mają wyjebane na Rachel and clanck? Yeti chyba nie będzie postował wyników z twittera w tym roku :D

Opublikowano

Ludzie głosują na halo które nie miało premiery? 

Opublikowano

Nie grasz w gry to nie wiesz, ale najważniejszy składnik tej gry, czyli multiplayer jest dostępny od 15.11

Opublikowano

No bądźmy poważni. 

Wyraźnie przecież widać, że pół Halo wystarczy, by zaorać wszystko inne razem wzięte. 

Edytowane przez C1REX

Opublikowano

Jak Ratchet ma wygrać, jak sprzedano zaledwie lekko ponad JEDEN milion kopii przy blisko zerowej konkurencji na konsolę, której mało komu udało się kupić?

Poza tym, to jest mocno średnia gra, gorsza od poprzednich i tylko okraszona zajebistą grafiką. Metroid Dread na tej liście jest dowodem, że grafa to dużo za mało. 

Gdyby było inaczej, to by ludzie się brandzlowali przy GodFall.

Opublikowano

Większość klaperskich nawet nie ograła Ratcheta, a na Astrobota głosować się nie da :dunno:

Opublikowano
33 minuty temu, 20inchDT napisał:

Nie grasz w gry to nie wiesz, ale najważniejszy składnik tej gry, czyli multiplayer jest dostępny od 15.11

Zagrałem w to gowno wiec nie pierdol grinch. Skakanie 15 metrów dało jasno do zrozumienia z czym mamy do czynienia.  

Jeśli ludzie głosy oddają na grę na podstawie bety to niezła desperacja u zielonych. 

Opublikowano

Nikt nie powinien brać twojego zdania na poważnie. Twoje zagrałem to albo "włączyłem na 10 minut, z czego 5 w menu", albo kłamiesz i nie grałeś co jest normą u ciebie.

Edytowane przez 20inchDT

Opublikowano
5 minutes ago, LiŚciu said:

Zagrałem w to gowno wiec nie pierdol grinch. Skakanie 15 metrów dało jasno do zrozumienia z czym mamy do czynienia.  

Jeśli ludzie głosy oddają na grę na podstawie bety to niezła desperacja u zielonych. 

Zdefiniuj proszę "zagrałem".

Opublikowano

Jak pierdoli o skakaniu na 15 metrów to oczywiście nie grał

Opublikowano
1 minutę temu, 20inchDT napisał:

Nikt nie powinien brać twojego zdania na poważnie. Twoje zagrałem to albo "włączyłem na 10 minut, z czego 5 w menu", albo kłamiesz i nie grałeś co jest normą u ciebie.

Norma jest to ze ty kłamiesz ciagle ludzi na forum bo nigdy gs-a pokazałeś. A wiele razy proszono cię o to. Wielu ludzi z forum mam w znajomych na xboxie. Ty się czaisz wiec jesteś po prostu klamca który pewnie gra na jakimś starym pc w stare gry sprzed dekady a zgrywa pawiana. Ot cała prawda. 

Opublikowano

Nie fikaj z tym swoim 3480gs, bo porywasz się z motyką na słońce.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.