Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
3 minuty temu, 20inchDT napisał:

Girsunie byly w tym roku? Mam wrazenie, ze gralem w to dawno temu.

Z grubsza pierwszy rok konsoli od 10 listopada. Tactics miało premierę na obu generacjach Xboksa tego samego dnia, na start XS.

3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Pierwszy rok konsol? Miażdżace zwycięstwo Microsoftu.

Raczej remis.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 932,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Opublikowano
21 minut temu, dee napisał:

Argument czytaj walenie konia na pada, cykanie fotek i rozsyłanie tego forumowiczom na pm? Czy możesz już wypyerdalać, oblechu?

Siad

Opublikowano

Chłopcy jest druga runda. Wiecie na co głosować. Jak chce wam się zakładać altery to zachęcam :rayos:

Zrzut ekranu 2021-12-06 192859.png

Opublikowano
4 hours ago, C1REX said:

Po co ludziom Ps5, kiedy te same gry są na PS4 i PC?

Dlatego 90% wojujących tutaj klapów nie kupiło ps5 i wciąż gra na ps4 fat

Opublikowano
54 minuty temu, Emet napisał:

I to jest właśnie kolejny przykład poziomu bota... i jeszcze propsowanie takiego zachowania. Xbox jak xbox... ale community ohydne :bad:

A kto pierwszy wyjechał z debilem? 

Na chuj zaczyna jak się bawić nie umie? 

Czego się spodziewał jedyne na co zasłużył to na taką ripostę.

Także Panie Emet kij ma dwa końce 

Opublikowano
1 godzinę temu, easye napisał:

Najlepszy wydawca, szkoda, że gier nie wydaje na swojej konsoli. :dynia:

No i tak nikt by nie kupił :xboxssie:

Opublikowano
8 godzin temu, PanKamil napisał:

W sumie dziwię się, że zielone politbiuro nie wkleiło deathloop jako topową grę na szrotboxa:pawel:

Aż zacytuję sam siebie z dzisiaj:dynia::dynia::dynia:

No beka z baby z radomia:pawel:

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano
53 minuty temu, Lord Protector napisał:

A kto pierwszy wyjechał z debilem? 

Na chuj zaczyna jak się bawić nie umie? 

No ale sobie na tego debila zapracowałeś tą ostatnią wrzutką trochę :reggie:

Nie lubię tego User Wars, z którego słynie LiŚciu, ale jak ktoś wrzuca grafikę, gdzie wyraźnie jest napisane XBOX Series S/X, a pod spodem multiplatforma i dwie gierki, których na XBOXach nie ma, to sam się wystawia na strzał (z LiŚcia):pawel:

Opublikowano
27 minut temu, devilbot napisał:

Co ty ćpiesz Paolo

Sama prawda. Jak zwierzak mam grać w cRPGi na konsoli? Czy może trzymać blachę w salonie? Każdy sprzęt ma swoje miejsce i zastosowanie, a to wszystko z jednym kontem/abonamentem.

Jakbym miał mieć tylko jeden ze sprzętów to.wiadomo, że konsola, ale PC pięknie ją dopełnia. :fsg:

Opublikowano
1 godzinę temu, SnoD napisał:

Najśmieszniejsze w tej grafice jest, to że wystarczyło wymienić po prostu gry MS, które faktycznie zostały przez niego wydane na Series X i S w tym czasie:

1. Gears Tactics - 82/100

2. Forza Horizon 5 - 92/100

3. Halo Infinite - 86/100

4. MFS - 90/100

Średnia 87.5/100.

Sony:

1. Suckboy - 79/100

2. Miles Morales - 85/100

3. Demon's Souls - 92/100

4. Returnal - 85/100

5. Ratchet - 88/100

Średnia 85.8/100.

Opublikowano
2 godziny temu, Lord Protector napisał:

20211206_182430.jpg

20211206_182431.jpg

Trochę się sam zaorałeś bo - Aof4 nie ma na xboxa, psychonauts i Deathloop to gry na PS5 a symulator latania to symulator wiec zostaje tylko forza i halo

Opublikowano

Zaorał się - to fakt, ale Ty następny.

Co to znaczy, że  "symulator" - nadal gra z 90 na metacritic i żadne pijackie pierdolenie tego nie zmieni.

Opublikowano
35 minut temu, Wredny napisał:

No ale sobie na tego debila zapracowałeś tą ostatnią wrzutką trochę :reggie:

Nie lubię tego User Wars, z którego słynie LiŚciu, ale jak ktoś wrzuca grafikę, gdzie wyraźnie jest napisane XBOX Series S/X, a pod spodem multiplatforma i dwie gierki, których na XBOXach nie ma, to sam się wystawia na strzał (z LiŚcia):pawel:

Gdzie tam jest napisane Xbox Series S/X? Bo ja widzę tylko logo Xboxa.

Grafika jest poprawna, czy to się tu podoba to czy nie, takie gry jak Psychonauts 2 czy Deathloop to gry które powstały za hajs Spencera. 

Ten drugi tytuł ominęła co prawda na razie ominął amerykańską konsole, ale jest to wina umowy na czasowa wyłączność podpisanej przez Sony. Gdy ta wygaśnie gra normalnie pojawi się w ekosystemie Xboxa i game Passie 

No ale nawet jeśli odejmiemy gry Bethesdy to trzeba uczciwie przyznać że Xbox ma za sobą bardzo dobry rok.

Ale CW to stan umysłu i rządzi się swoimi prawami i tutaj nie można się dobrze bawić przy portach gier z Pc (MFS), grach które wyszły na PlayStation (Psychonauts 2), pecetowych grach (Age od Empires 4), starych IP (Halo) czy grach typu brum brum (Forza Horizon 5) więc wg tej logiki wychodzi na to że znowu na Xboxa nie ma gier i nie ma w co grać.

Opublikowano

@ASX naprawde nie widzisz napisu "xbox series x s year one"?

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

A fakt,

rzeczywiście w takim razie ta grafika to niezły tryhard i fałszywa propaganda i niestety nie mogę jej obronić.

Opublikowano

Trochę śmiechowo, że boty walczą jakimś spreparowanym obrazkiem, mającym mało wspólnego z rzeczywistością. 

5 gier do 3. Z czego dwie wyszły niedawno. Czekaliście cały rok na cokolwiek i wmawiacie sobie, że Xbox wygrał rok...

Opublikowano

Ta grafika jest warta tego tematu więc naprawdę nie rozumiem oburzenia osób, które wrzucają tu takie same jakie nie gorsze grafiki :pawel: nawet nie będę wymieniał kogo mam na myśli 

Opublikowano
36 minut temu, triboy napisał:

Czekaliście cały rok na cokolwiek i wmawiacie sobie, że Xbox wygrał rok...

Nie wiem czy wygrał, ale jeśli nie jesteś zaślepiony to sam przyznasz że po posusze w pierwszej połowie roku, Xbox Game Studios ma naprawdę bardzo mocną drugą połowę.

MFS, Psychonauts 2, Godrizon 5 i Halo Infinite ( i już nawet nie liczę Age of Empires chociaż to tez gra XGS, bo wiem że większość tutaj nie gra na PC), to naprawdę bardzo mocny zestaw świetnie ocenianych i przyjetych gier i serio nie mam pojęcia, który wydawca miałby w tym roku z nimi konkurować.

Opublikowano
1 godzinę temu, ASX napisał:

Nie wiem czy wygrał, ale jeśli nie jesteś zaślepiony to sam przyznasz że po posusze w pierwszej połowie roku, Xbox Game Studios ma naprawdę bardzo mocną drugą połowę.

MFS, Psychonauts 2, Godrizon 5 i Halo Infinite ( i już nawet nie liczę Age of Empires chociaż to tez gra XGS, bo wiem że większość tutaj nie gra na PC), to naprawdę bardzo mocny zestaw świetnie ocenianych i przyjetych gier i serio nie mam pojęcia, który wydawca miałby w tym roku z nimi konkurować.

To fakt, końcówka po stronie Xboxa. Ale to bardziej Sony przegrało tę  końcówkę niż X ją wygrał. 

Psycho2 jest na PS, więc jak tym walczyć? Niebiescy dostali też Kenę, której boty nie zauważają :dunno:

Edytowane przez triboy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.