Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
11 minutes ago, Donatello1991 said:

Ratchet 

Nie mam takiej opcji :frog:

Screenshot-2021-12-08-14-28-32-790-com-a

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 931,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Taka prawdziwa reklama game passa. Stylistyka filmu utrzymana w klimacie RETRO. Większośc gier z ery RETRO. Z filmu bije mocne RETRO. Polecam RETROmaniakom. 

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

A widzieliście reklamę tegorocznej biblioteki gier na sonke 5?

Hehe

Opublikowano

God of War Master Race Edition. 

Po co komu PS5? Żeby grać w gorsze wersje gier?

1 minute ago, Paolo de Vesir said:

2z5 gier od MSu, 3z5 gier w GamePassie. 

DOMINACJA

4z5 gier dostępnych na Xbox. :fsg:

Opublikowano

Jak tytuł gry roku dostanie Forza "DLC" Horizon Generyczne Gunwo 5 to będą takie jaja jak brak złotej piłki dla Lewego:szopenhauer:

Opublikowano
7 minutes ago, izon said:

Jak tytuł gry roku dostanie Forza "DLC" Horizon Generyczne Gunwo 5 to będą takie jaja jak brak złotej piłki dla Lewego:szopenhauer:

Nie wierzę w to. Moim zdaniem szanse ma tylko Halo i Metroid, z czego Halo jest zdecydowanym faworytem. Dobre multi + port na PC znacznie zwiększa szanse i oddane głosy.

Opublikowano
8 minut temu, izon napisał:

Generyczne xD To jak nazwiesz tą japońską wyścigową skamielinę Gran Turismo?

Forza ma kilka minusów ale mówienie, że jest generyczna to typowe pyerdolenie klapa bez pojęcia który chce się do czegoś przyczepić.

Opublikowano
6 minutes ago, Donatello1991 said:

I cyk sralo nie działa. Fail premiera xd

Za dużo milionów graczy na raz chciało zagrać ?

Opublikowano

Yebqc taka premierę jak 90 % chętnych dziś nie zagra za bystry plan ms na brak preoload. Fail roku.

Edytowane przez Donatello1991

Opublikowano

Klaperskie na kolanach, błagają o możliwość zagrania w Halo :obama:

ANIHILACJA sekty niebieskich niewolników marki i ladacznicy bez gier :shieeet:

Opublikowano
1 godzinę temu, dee napisał:

Klaperskie na kolanach, błagają o możliwość zagrania w Halo :obama:

ANIHILACJA sekty niebieskich niewolników marki i ladacznicy bez gier :shieeet:

Szybciej skończę Infinite niż większość botów więc nie fikaj.

Ja mam inne pytanie, odbyła się premiera Halo i jest fajnie a teraz co? Zęby w ścianę? Czy retro znowu zaraz po przejściu Halo? 

Kolejne pytanie ile botów się odbije na otwartym i tak znienawidzonym świecie jako rzekomo Sony funduje i znienawidzonym odbijaniu posterunków z gier ubi

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Ja pierdoooooooooole, pograłem godzinkę w Halo i przykro patrzeć na to że klapy nigdy nie dostały i nigdy nie dostaną fpsa z takim dobrym gameplayem. Kuuuurwa, nie dla psa kiełbasa. 

Opublikowano
13 minutes ago, Whisker said:

Kolejne pytanie ile botów się odbije na otwartym i tak znienawidzonym świecie jako rzekomo Sony funduje i znienawidzonym odbijaniu posterunków z gier ubi

Open world to nie problem. Problem to samograj, gdzie zamiast loadingów jedziesz na koniu do następnej misji przez 10 minut i gra Ci wkręca, że grasz. 

Halo i Elden Ring to nie samograje. 

Opublikowano
43 minuty temu, Whisker napisał:

Szybciej skończę Infinite niż większość botów

Zluzuj dupsko Whisker. To Zielone Krolestwo, tu nie trzeba grać na wyscigi. Tu nie trzeba ganiać z grą do paczkomatu, żeby odzyskać kasę na ratę w Bocianie. W Zielonym Królestwie sztosy od MS nie uciekną, możesz grać na luzaczku i dla przyjemności. Tak, to jest aż tak niewiarygodnie proste :xboss:

Opublikowano

Tak proste że jak kupisz xsmiecia XS i grę halo w pudełku, bo nie masz internetu a chcesz w kampanie bograc to duża zbita. Drugi steam na xsmieciu.

Opublikowano

Kurwa, kupowanie pudełek? 2005 rok dzwonił xD

Opublikowano

NIE DLA PSA KIEŁBASA 

FGC7A8QXsAE9Dw3?format=jpg&name=medium

Klapy od roku

przejedzenie-u-psa-objawy.jpeg

Opublikowano
Tak proste że jak kupisz xsmiecia XS i grę halo w pudełku, bo nie masz internetu a chcesz w kampanie bograc to duża zbita. Drugi steam na xsmieciu.
Popatrz to tak jak z PS5 Digital i update Uncharted. Beka po chuyu.
Opublikowano

Ale bez kitu w pudełku Halo nie ma gry? Czyli co jest? 

Myślałem, że takie akcje to tylko czerwoni potrafią. 

Opublikowano

Król fpsów zasiadł na tronie. Świetna kampania, genialny design poziomów w next genowej oprawie w 4K/60 z ultra teksturami, genialny dzwięk :banderas:

Microsoft zaorał po prostu zaorał tych niebieskich robali do gołej ziemi. Wracam, grać dalej.

gUCV1i.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.