Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Kolejna odsłona plucia na puste łby niebieskich niewolników marki :shieeet:

265342104_10226936635224884_6824653370752143584_n.thumb.jpg.9bbbdb73e858d93a86244a87ae83f5ec.jpg

Difficult decision xDDD

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 931,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

O kurwa, czegos takiego to jeszcze nie slyszalem. SKINY MOZLIWE TYLKO NA PS5 Xdddd

Opublikowano

Do dzisiaj mnie rozdupca, ze oni zrobili remaster do 2 letniej gry xd

Opublikowano
1 godzinę temu, 20inchDT napisał:

Pewnie dlatego, ze graja i sie dobrze bawia. Nie tak jak ty jak jestes znudzony grami na sonke i wolisz robic ss telewizora.

No

655CCED1-D8C4-4F3C-AA31-A832D01603A4.jpeg

Nie mogę się zdecydować między 60 a 120fps

58 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Święta z Xboxem - The Gunk, Halo Infinite, Forza Godrizon 5 i cudowne wrzutki do GamePassa.

Święta z PS - płacz, patologia, nowe stroje do Spidermana z 2018 (ale tylko na PS5).

Tutaj się z Tobą zgodzę, tym razem zielone święta ale to tylko miesiąc a później? Znowu rok niebieski?

Opublikowano

4k/60 w singlu tylko. 

@Whisker jaka masz jasność ustawioną w TV przy HDR? 

Opublikowano
8 minut temu, Whisker napisał:

Tutaj się z Tobą zgodzę, tym razem zielone święta ale to tylko miesiąc a później? Znowu rok niebieski?

Tylko miesiąc? Do najbliższego exa na Sonkę masz 3 miesiące, w dodatku to sequel do najbardziej rozpowrzechnionego gatunku na PlayStation. Potem jeszcze GT7. Tylko, że w tym samym czasie na Xboxie też będzie racer, sequel potężnej marki FPS, Scorn, Redfall oraz królewski RPG od Bethesdy. A mówimy tylko o pewniakach. W dodatku multiplatformy z lepszych na PS5 stały się identyczne na obu konsolach, a za moment będą lepsze na Xboxie, bo różnicy w mocy nie oszukasz.

Na chwilę obecną rok znów zielony.

Opublikowano
3 minuty temu, Lord Protector napisał:

4k/60 w singlu tylko. 

@Whisker jaka masz jasność ustawioną w TV przy HDR? 

Jasność OLED - 100

Jasnosc obrazu - 50 

w singlu fakt tylko 60 ale multi ogrywałem tylko w 120 i tak zostawię bo pasuje idealnie

Cutscenki do poprawy bo 30fps i mleko na ekranie to nieporozumienie, bawiłem się w ustawieniach No ale nic nie wyciągnąłem a nie będę jasności zmniejszał bo detale uciekną.

Opublikowano

Halo w kampanii bardzo dobre. Pierwsza gra od premiery xboxa w którą warto zagrać. Tak to cały rok w śmietniku growym. 

Po roku posiadania XsX z Xaa za który przez ponad rok zapłaciłem 7 bomb i tylko JEDNA nowa, sensowna premiera to trochę więcej niż za gry na Sonke. 

Opublikowano
4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Tylko miesiąc? Do najbliższego exa na Sonkę masz 3 miesiące, w dodatku to sequel do najbardziej rozpowrzechnionego gatunku na PlayStation. Potem jeszcze Forza. Tylko, że w tym samym czasie na Xboxie też będzie racer, sequel potężnej marki FPS, Scorn, Redfall oraz królewski RPG od Bethesdy. A mówimy tylko o pewniakach. Na chwilę obecną rok znów zielony.

Obecnie na PS5 czekam na dwie gry - Ragnarok i Horizon 2, dodatkowo pewnie wleci GT7, resta na razie mnie nie interesuje. Z pobocznych plague tale 2 i scorn. A reszta kiedyś tam wyjdzie

Opublikowano
2 minuty temu, LiŚciu napisał:

Po roku posiadania XsX z Xaa za który przez ponad rok zapłaciłem 7 bomb i tylko JEDNA nowa, sensowna premiera to trochę więcej niż za gry na Sonke. 

Liczby nie kłamią, na Xboxie masz najlepsze gry na wyłączność, a najlepsze multiplatformy są w gamepassie. 

albo nie znasz się na grach albo pierdolisz aby pierdolić

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

albo nie znasz się na grach albo pierdolisz aby pierdolić

Ok wowiarzu xd

Opublikowano
1 minutę temu, LiŚciu napisał:

Halo w kampanii bardzo dobre. Pierwsza gra od premiery xboxa w którą warto zagrać. Tak to cały rok w śmietniku growym. 

No gdybym mial wcześniejsze konsole i ograł wcześniej znane serie i szlagiery to teraz XSX  tylko dwie gry Forza i Halo gdzie faktycznie to nowe gry i jakby nie patrzeć next gen. Na szczęście wykorzystałem pierwsza moja konsole od MS na ogranie masy tytulow w tym całych serii Halo i Gears, przy okazji The Medium i jakiejś popierdolki z GPU

Opublikowano
1 minutę temu, Whisker napisał:

Obecnie na PS5 czekam na dwie gry - Ragnarok i Horizon 2, dodatkowo pewnie wleci GT7, resta na razie mnie nie interesuje. Z pobocznych plague tale 2 i scorn. A reszta kiedyś tam wyjdzie

U mnie GoWik i Horizon 2 z umiarkowanym entuzjazjem, bo jednak znam te gry. Za to mocno czekam na mocno mnie intrygujące Stray oraz Ghostwire Tokyo, ale z Plejki to by było na tyle. Raczej spodziewam się kolejnego roku nadrabiania zaległości z generacji ósmej. 

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

U mnie GoWik i Horizon 2 z umiarkowanym entuzjazjem, bo jednak znam te gry. Za to mocno czekam na mocno mnie intrygujące Stray oraz Ghostwire Tokyo, ale z Plejki to by było na tyle. Raczej spodziewam się kolejnego roku nadrabiania zaległości z generacji ósmej. 

Nadrabianie będzie jak w końcu wyjdzie W3 i Cyber na next geny. Niby mam w wiesku 100% razem z DLC ale kiedy to było, z chęcią się wróci a na cybera mam ciagle ochotę ale przez tą jakość już zdecydowałem ze poczekam. No i Dying Light 2 sztos!

Opublikowano
Teraz, Whisker napisał:

No gdybym mial wcześniejsze konsole i ograł wcześniej znane serie i szlagiery to teraz XSX  tylko dwie gry Forza i Halo gdzie faktycznie to nowe gry i jakby nie patrzeć next gen. Na szczęście wykorzystałem pierwsza moja konsole od MS na ogranie masy tytulow w tym całych serii Halo i Gears, przy okazji The Medium i jakiejś popierdolki z GPU

Natomiast po roku posiada GPU mogę śmiało stwierdzić że to bez sensu temat. Lepiej sobie wykupowac na jakieś premiery na miesiąc - dwa. Większozśc gier w GPU to albo ograne tytuły jeszcze na 7 generacji allbo gry które za fryty wpadają w Epicu, GoG czy Steam. 

Game Pass? E K O N O M I C Z N I E     N I E    U Z A S A D N I O N E

Opublikowano

Czyli teraz PC jest ponownie argumentem?

To na chuj PS5, kiedy na PC wychodzą te same gry w lepszej wersji? Do tego taniej + jest GamePass i free gierki ze steam, GOG, Epic, Origin, Amazon prime itd.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.