Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Kolejna odsłona plucia na puste łby niebieskich niewolników marki :shieeet:

265342104_10226936635224884_6824653370752143584_n.thumb.jpg.9bbbdb73e858d93a86244a87ae83f5ec.jpg

Difficult decision xDDD

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

O kurwa, czegos takiego to jeszcze nie slyszalem. SKINY MOZLIWE TYLKO NA PS5 Xdddd

Opublikowano

Do dzisiaj mnie rozdupca, ze oni zrobili remaster do 2 letniej gry xd

Opublikowano
1 godzinę temu, 20inchDT napisał:

Pewnie dlatego, ze graja i sie dobrze bawia. Nie tak jak ty jak jestes znudzony grami na sonke i wolisz robic ss telewizora.

No

655CCED1-D8C4-4F3C-AA31-A832D01603A4.jpeg

Nie mogę się zdecydować między 60 a 120fps

58 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Święta z Xboxem - The Gunk, Halo Infinite, Forza Godrizon 5 i cudowne wrzutki do GamePassa.

Święta z PS - płacz, patologia, nowe stroje do Spidermana z 2018 (ale tylko na PS5).

Tutaj się z Tobą zgodzę, tym razem zielone święta ale to tylko miesiąc a później? Znowu rok niebieski?

Opublikowano

4k/60 w singlu tylko. 

@Whisker jaka masz jasność ustawioną w TV przy HDR? 

Opublikowano
8 minut temu, Whisker napisał:

Tutaj się z Tobą zgodzę, tym razem zielone święta ale to tylko miesiąc a później? Znowu rok niebieski?

Tylko miesiąc? Do najbliższego exa na Sonkę masz 3 miesiące, w dodatku to sequel do najbardziej rozpowrzechnionego gatunku na PlayStation. Potem jeszcze GT7. Tylko, że w tym samym czasie na Xboxie też będzie racer, sequel potężnej marki FPS, Scorn, Redfall oraz królewski RPG od Bethesdy. A mówimy tylko o pewniakach. W dodatku multiplatformy z lepszych na PS5 stały się identyczne na obu konsolach, a za moment będą lepsze na Xboxie, bo różnicy w mocy nie oszukasz.

Na chwilę obecną rok znów zielony.

Opublikowano
3 minuty temu, Lord Protector napisał:

4k/60 w singlu tylko. 

@Whisker jaka masz jasność ustawioną w TV przy HDR? 

Jasność OLED - 100

Jasnosc obrazu - 50 

w singlu fakt tylko 60 ale multi ogrywałem tylko w 120 i tak zostawię bo pasuje idealnie

Cutscenki do poprawy bo 30fps i mleko na ekranie to nieporozumienie, bawiłem się w ustawieniach No ale nic nie wyciągnąłem a nie będę jasności zmniejszał bo detale uciekną.

Opublikowano

Halo w kampanii bardzo dobre. Pierwsza gra od premiery xboxa w którą warto zagrać. Tak to cały rok w śmietniku growym. 

Po roku posiadania XsX z Xaa za który przez ponad rok zapłaciłem 7 bomb i tylko JEDNA nowa, sensowna premiera to trochę więcej niż za gry na Sonke. 

Opublikowano
4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Tylko miesiąc? Do najbliższego exa na Sonkę masz 3 miesiące, w dodatku to sequel do najbardziej rozpowrzechnionego gatunku na PlayStation. Potem jeszcze Forza. Tylko, że w tym samym czasie na Xboxie też będzie racer, sequel potężnej marki FPS, Scorn, Redfall oraz królewski RPG od Bethesdy. A mówimy tylko o pewniakach. Na chwilę obecną rok znów zielony.

Obecnie na PS5 czekam na dwie gry - Ragnarok i Horizon 2, dodatkowo pewnie wleci GT7, resta na razie mnie nie interesuje. Z pobocznych plague tale 2 i scorn. A reszta kiedyś tam wyjdzie

Opublikowano
2 minuty temu, LiŚciu napisał:

Po roku posiadania XsX z Xaa za który przez ponad rok zapłaciłem 7 bomb i tylko JEDNA nowa, sensowna premiera to trochę więcej niż za gry na Sonke. 

Liczby nie kłamią, na Xboxie masz najlepsze gry na wyłączność, a najlepsze multiplatformy są w gamepassie. 

albo nie znasz się na grach albo pierdolisz aby pierdolić

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

albo nie znasz się na grach albo pierdolisz aby pierdolić

Ok wowiarzu xd

Opublikowano
1 minutę temu, LiŚciu napisał:

Halo w kampanii bardzo dobre. Pierwsza gra od premiery xboxa w którą warto zagrać. Tak to cały rok w śmietniku growym. 

No gdybym mial wcześniejsze konsole i ograł wcześniej znane serie i szlagiery to teraz XSX  tylko dwie gry Forza i Halo gdzie faktycznie to nowe gry i jakby nie patrzeć next gen. Na szczęście wykorzystałem pierwsza moja konsole od MS na ogranie masy tytulow w tym całych serii Halo i Gears, przy okazji The Medium i jakiejś popierdolki z GPU

Opublikowano
1 minutę temu, Whisker napisał:

Obecnie na PS5 czekam na dwie gry - Ragnarok i Horizon 2, dodatkowo pewnie wleci GT7, resta na razie mnie nie interesuje. Z pobocznych plague tale 2 i scorn. A reszta kiedyś tam wyjdzie

U mnie GoWik i Horizon 2 z umiarkowanym entuzjazjem, bo jednak znam te gry. Za to mocno czekam na mocno mnie intrygujące Stray oraz Ghostwire Tokyo, ale z Plejki to by było na tyle. Raczej spodziewam się kolejnego roku nadrabiania zaległości z generacji ósmej. 

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

U mnie GoWik i Horizon 2 z umiarkowanym entuzjazjem, bo jednak znam te gry. Za to mocno czekam na mocno mnie intrygujące Stray oraz Ghostwire Tokyo, ale z Plejki to by było na tyle. Raczej spodziewam się kolejnego roku nadrabiania zaległości z generacji ósmej. 

Nadrabianie będzie jak w końcu wyjdzie W3 i Cyber na next geny. Niby mam w wiesku 100% razem z DLC ale kiedy to było, z chęcią się wróci a na cybera mam ciagle ochotę ale przez tą jakość już zdecydowałem ze poczekam. No i Dying Light 2 sztos!

Opublikowano
Teraz, Whisker napisał:

No gdybym mial wcześniejsze konsole i ograł wcześniej znane serie i szlagiery to teraz XSX  tylko dwie gry Forza i Halo gdzie faktycznie to nowe gry i jakby nie patrzeć next gen. Na szczęście wykorzystałem pierwsza moja konsole od MS na ogranie masy tytulow w tym całych serii Halo i Gears, przy okazji The Medium i jakiejś popierdolki z GPU

Natomiast po roku posiada GPU mogę śmiało stwierdzić że to bez sensu temat. Lepiej sobie wykupowac na jakieś premiery na miesiąc - dwa. Większozśc gier w GPU to albo ograne tytuły jeszcze na 7 generacji allbo gry które za fryty wpadają w Epicu, GoG czy Steam. 

Game Pass? E K O N O M I C Z N I E     N I E    U Z A S A D N I O N E

Opublikowano

Czyli teraz PC jest ponownie argumentem?

To na chuj PS5, kiedy na PC wychodzą te same gry w lepszej wersji? Do tego taniej + jest GamePass i free gierki ze steam, GOG, Epic, Origin, Amazon prime itd.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.