Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Nie pokaże bo wtedy upadnie mit klapów zagrajmerów  :)

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 930,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

41 procent jedynego z dwóch exow. Taki obraz klapa.

Opublikowano

41% vs 0% botów teoretyków. Jeszcze szczekają o grze :dynia:

Opublikowano
2 godziny temu, Pupcio napisał:

Jak nie miałeś xboxa one to masz całe 2 gry do nadrobienia :nosacz3:

U mnie jednak wyszło troszkę więcej tych zayebisty produkcji. 

A przecież taki RDR w boskim 4k to kładzie na łopatki większość eksikow pisanych od linijki. Jakie tu jest El Dorado na Sexiku to nie ma pytań 

Opublikowano

Mam różne podejścia do każdej gry. Jak mam ochotę to gram na easy jak mam ochotę to rzucam padem w returnal. Bot jak ma na coś ochotę to idzie spać i może się przyśni. 

Opublikowano

Donatello w porównaniu z botami to świadomy gracz multiplatformowy z dwiema konsolami który potrafi wypunktować wady i zalety jednej i drugiej. Niestety oczywiście xszrot jest śmieciem to już wina ms a nie Dona:dunno: Boty jak zwykle przywiązane na smyczy do jednej platformy nie znają swiata poza zielonym kurwidołkiem zatopionym w gnojówce :shieeet: Tylko Paolo może zaznać zielonego smrodu i niebieskiego nieba:xboss:

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano
2 minuty temu, PanKamil napisał:

Donatello w porównaniu z botami to świadomy gracz multiplatformowy z dwiema konsolami który potrafi wypunktować wady i zalety jednej i drugiej. Niestety oczywiście xszrot jest śmieciem to już wina ms a nie Dona:dunno: Boty jak zwykle przywiązane na smyczy do jednej platformy nie znają swiata poza zielonym kurwidołkiem zatopionym w gnojówce :shieeet: Tylko Paolo może zaznać zielonego smrodu i niebieskiego nieba:xboss:

Po Paolo widzę,że już mało mu brakuje do niebieskiego smerfa. Brakuje jednego bodźca. Ale,albo my tego bodźca odkryjemy i zafundujemy, albo w końcu Sony, bo kupił sercem ps5. Tylko jeszcze rozumu brakuje.

Opublikowano

Silent hills i remaster mgs już nadciąga! :nosacz3: A nie, jednak zapowiada się tylko kolejny rok od linijki z chuya wartymi sequelami chuya wartych marek sonki  :)

Opublikowano

Mądre klaperskie nabyły Zieloną Bestię i mają wywalone, zamknęły mordy i grają na xboksie ile wlezie.

Tylko głupie klaperskie bez Xboksa czekają na jakieś mityczne eksy na sonkę, czas oczekiwania zabijając ujadaniem i shitpostingiem w CW :shieeet:

Opublikowano

Zieloni jednoplatformowi janusze gejmingu co playstation widzieli na YouTube jak zwykle szczekają najglosniej:pawel:  biedny los tych amatorów co są graczami tylko w swoich chorych snach napędzanych ostrymi psychotropami w choroszczy:notbad:

Opublikowano

Chyba trzech klapów w tym temacie kupiło dwie konsole tylko po to, by mieć bekę z Xboksa.

Jednak zamiast radości jest trzask dup. Reality zajebało z plaskacza na przebudzenie i przerwanie snu o dominacji jak za PS2 i PS4.  Zamiast chwalenia swego sprzętu zostaje tylko czepianie się konkurencji. No ból jest. 

Series X jest o wiele silniejszy od x360 i bez problemu "Red ring of death". Sony nie ma konsol do sprzedania :yao:

PlayStation 5

R.I.P. 

[*]

Opublikowano

Uderz w stół, nożyce sie odezwą?

Jeszcze kurva jak :shieeet:

Może jakaś forumowa zbiórka na xboksy dla kamilka, liścia i jutubello?:asax:

Opublikowano
32 minuty temu, dee napisał:

Może jakaś forumowa zbiórka na xboksy dla kamilka, liścia i jutubello?

A może zrzutka na nowa budę dla parkingowego bo od zimna mu już kompletnie odyebalo, cieciowi jednemu. 

Inna sprawa ze jest mocno spodziewany przypływ zielonych na Sonke bo darmoszka > 4 pln. 

70D5ECD5-7C12-4F7D-8BD5-6DAE488A2BD1.jpeg

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano
2 minutes ago, Czoperrr said:

Gier multiplayer na Playstation nie ma więc spokojnie można grać na piratach bez obawy o bana.

Od jakiegoś czasu można też normalnie na legalu grać na piratach na PC. Na razie tylko w kilka gier, ale niedługo ma być więcej na PlayStationPC. 

Szkoda Sony. Fajną marką kiedyś byli. 

Opublikowano

Wczoraj sprawdziłem Age of Emires nowe i całkiem dobra gierka. Potem zrobiłem kilka wyścigów w najlepszej ścigałce dziesięciolecia - Forzy Horizon, a przed snem pograłem w Halo Infinity. Jutro wyłazi FF 7 Remejk, w tym czasie skasowałem z dysku gównianego Days Gone, który mnie znudził po 2 godzinach gry i szykuję miejsce na  Unczardet i Gow, który wyjdzie za kilka tygodni. Nie mówię już o typowo pctowych sztosach

A to wszystko na sprzęcie do pracy, który i tak mam w domu od lat. Cudownie być blacharzem w tych czasach 

Opublikowano

PC? Wspaniałe miejsce do grania. Ale my tu napierdalamy zrogowaciała kurwe Xboxa wiec….:)

Opublikowano
44 minuty temu, gekon napisał:

Wczoraj sprawdziłem Age of Emires nowe i całkiem dobra gierka. Potem zrobiłem kilka wyścigów w najlepszej ścigałce dziesięciolecia - Forzy Horizon, a przed snem pograłem w Halo Infinity. Jutro wyłazi FF 7 Remejk, w tym czasie skasowałem z dysku gównianego Days Gone, który mnie znudził po 2 godzinach gry i szykuję miejsce na  Unczardet i Gow, który wyjdzie za kilka tygodni. Nie mówię już o typowo pctowych sztosach

A to wszystko na sprzęcie do pracy, który i tak mam w domu od lat. Cudownie być blacharzem w tych czasach 

Pacjenci w chorszczy też mowia, że cudownie wziąć poranne tabletki.

Opublikowano

Donek ty lepiej doceń, że Paolo ciebie broni w temacie sreny. Nie wybrałeś hard? Nie możesz ocenić NICZEGO, nawet fabuły czy grafiki. WYPJERDELEJ KAŻUALU.

Spoiler

Trzeba było napisać 9/10 to by się nie dojebali

Edytowane przez 20inchDT

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.