Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Taki płacz o psi patrol w lepszej grafice :/

Opublikowano
3 godziny temu, Donatello1991 napisał:

Screenshot_20211215-122258_Chrome.jpg

I już się nie sraj o jakąś kene  bo czasem chce sobie na luzie grę przejść.

Te daty z lipca to tak dla beki w Photoshopie wklejone?

Opublikowano

https://www.ppe.pl/news/164320/horizon-forbidden-west-wyglada-i-dziala-oszalamiajaco-na-ps4-guerrilla-games-pokazalo-pierwsze-materialy.html

Jeśli tak będzie faktycznie to xszczur XS ma wyzwanie pokonać graficznie hfw do końca swojego nędznego życia bo o wersji na ps5 nie ma mowy. Ps5 graficznie jest generację do przodu od xsx.

Opublikowano
12 minut temu, SnoD napisał:

Te daty z lipca to tak dla beki w Photoshopie wklejone?

Wygląda na GIMP raczej. Skillsy grafika u jutubello jeszcze gorsze niż skillsy gracza. Dlaczego niebieskie robale są tak beznadziejni w każdej, ale to absolutnie każdej sytuacji :notbad:

Opublikowano
34 minuty temu, Donatello1991 napisał:

https://www.ppe.pl/news/164320/horizon-forbidden-west-wyglada-i-dziala-oszalamiajaco-na-ps4-guerrilla-games-pokazalo-pierwsze-materialy.html

Jeśli tak będzie faktycznie to xszczur XS ma wyzwanie pokonać graficznie hfw do końca swojego nędznego życia bo o wersji na ps5 nie ma mowy. Ps5 graficznie jest generację do przodu od xsx.

Wiedziałem że PS 4 zayebie tego szrota XsX. PS5 - niedoścignione. Pogódżcie się przegrywy, paweł się pogodził i wreszcie szczęśliwy. 

Opublikowano
1 godzinę temu, gekon napisał:

Wczoraj sprawdziłem Age of Emires nowe i całkiem dobra gierka. Potem zrobiłem kilka wyścigów w najlepszej ścigałce dziesięciolecia - Forzy Horizon, a przed snem pograłem w Halo Infinity. Jutro wyłazi FF 7 Remejk, w tym czasie skasowałem z dysku gównianego Days Gone, który mnie znudził po 2 godzinach gry i szykuję miejsce na  Unczardet i Gow, który wyjdzie za kilka tygodni. Nie mówię już o typowo pctowych sztosach

A to wszystko na sprzęcie do pracy, który i tak mam w domu od lat. Cudownie być blacharzem w tych czasach 

A przepraszam, zapomniałem dodać, że jeszcze Gołst Ciszymy będzie spoczko na PC w najlepszej możliwej jakości 

Czyli jednak PS5 nie ma nic i niko...

chyba, że jesteś skalperem

Opublikowano
1 godzinę temu, Donatello1991 napisał:

Jaja okazuje się, że XSX dzielnie walczy z...PS4. Totalne upodlenie Xszczura.

Opublikowano

Tłumacząc z języka klaperskiej propagandy na polski: H:FW wygląda na plejsmieciarze5 niewiele lepiej niż na PS4. Czyli potwierdzają sie przecieki, że plejśmieciara5 nie daje rady i szykuje się potężny DOWNGORAD :obama:

Zero zaskoczenia, przecież to było wiadomo od dawna :reggie:

Opublikowano
Godzinę temu, dee napisał:

DOWNGORAD :obama:

Downgorad to jakas kraina z której pochodzą Xboty?

Opublikowano

Widać, że nie znasz POTĘŻNEGO LORE forumka, ehhh Panowie coraz więcej amatorów się pchać do zabawy.

Opublikowano

Jeden walnał babola w wyrazie, drugi zrobił z tego festyn i poszło. Poteżne lore. 

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

Zrzucam bomby prawdy. Uwaga:

- PS4 ma zaledwie 1.84 teraflopa.

- PS4 pro ma aż 2.3x więcej, czyli 4.2 terafranka, ale tylko 10% lepszą grafikę. 

- Ps5 ma około 2.5x więcej od ps4pro i jak widać kolejne 10% lepszą grafę. 

Wierzymy w generację.

:dynia::dynia::dynia:

Opublikowano

Może wymienię swoje PS4 FAT na PS4 Pro to ogram te wszystkie next genowe produkcje i konsola nie będzie taks szpetna jak PS5.

Opublikowano
11 minut temu, Czoperrr napisał:

Może wymienię swoje PS4 FAT na PS4 Pro to ogram te wszystkie next genowe produkcje i konsola nie będzie taks szpetna jak PS5.

Jak to zrobisz (kupisz PS4 Pro) to możesz spokojnie wyjebać XxX bo PS4 Pro wypada lepiej :) dokup tylko SSD i masz bestie. PS5 z kolei to za jakiś czas sobie kupisz jak ogarniesz. 

Opublikowano

A odpalacie to kurestwo to jeszcze słuch uszkodzicie  :pawel:

Opublikowano

No grałem dwa dni temu w Uncharted Lost Legacy i odrzutowiec mocno, ale wystarczy kilka dni i się człowiek przyzwyczai.

Opublikowano
Godzinę temu, Czoperrr napisał:

No grałem dwa dni temu w Uncharted Lost Legacy i odrzutowiec mocno, ale wystarczy kilka dni i się człowiek przyzwyczai.

Fajowsko ze grasz w exy na Sonce gdy „tyle dobra na xboxie” 

Opublikowano
9 minutes ago, LiŚciu said:

Fajowsko ze grasz w exy na Sonce gdy „tyle dobra na xboxie” 

To ostatnia gra jaka mi została do ogrania na PS4 i będę mógł spokojnie wyrzucić ją na śmietnik.

Opublikowano

Mam SSD w swoim ps4pro. 

Rozumiem, że to jak Ps5 slim teraz? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.