Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 930,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Taki płacz o psi patrol w lepszej grafice :/

Opublikowano
3 godziny temu, Donatello1991 napisał:

Screenshot_20211215-122258_Chrome.jpg

I już się nie sraj o jakąś kene  bo czasem chce sobie na luzie grę przejść.

Te daty z lipca to tak dla beki w Photoshopie wklejone?

Opublikowano

https://www.ppe.pl/news/164320/horizon-forbidden-west-wyglada-i-dziala-oszalamiajaco-na-ps4-guerrilla-games-pokazalo-pierwsze-materialy.html

Jeśli tak będzie faktycznie to xszczur XS ma wyzwanie pokonać graficznie hfw do końca swojego nędznego życia bo o wersji na ps5 nie ma mowy. Ps5 graficznie jest generację do przodu od xsx.

Opublikowano
12 minut temu, SnoD napisał:

Te daty z lipca to tak dla beki w Photoshopie wklejone?

Wygląda na GIMP raczej. Skillsy grafika u jutubello jeszcze gorsze niż skillsy gracza. Dlaczego niebieskie robale są tak beznadziejni w każdej, ale to absolutnie każdej sytuacji :notbad:

Opublikowano
34 minuty temu, Donatello1991 napisał:

https://www.ppe.pl/news/164320/horizon-forbidden-west-wyglada-i-dziala-oszalamiajaco-na-ps4-guerrilla-games-pokazalo-pierwsze-materialy.html

Jeśli tak będzie faktycznie to xszczur XS ma wyzwanie pokonać graficznie hfw do końca swojego nędznego życia bo o wersji na ps5 nie ma mowy. Ps5 graficznie jest generację do przodu od xsx.

Wiedziałem że PS 4 zayebie tego szrota XsX. PS5 - niedoścignione. Pogódżcie się przegrywy, paweł się pogodził i wreszcie szczęśliwy. 

Opublikowano
1 godzinę temu, gekon napisał:

Wczoraj sprawdziłem Age of Emires nowe i całkiem dobra gierka. Potem zrobiłem kilka wyścigów w najlepszej ścigałce dziesięciolecia - Forzy Horizon, a przed snem pograłem w Halo Infinity. Jutro wyłazi FF 7 Remejk, w tym czasie skasowałem z dysku gównianego Days Gone, który mnie znudził po 2 godzinach gry i szykuję miejsce na  Unczardet i Gow, który wyjdzie za kilka tygodni. Nie mówię już o typowo pctowych sztosach

A to wszystko na sprzęcie do pracy, który i tak mam w domu od lat. Cudownie być blacharzem w tych czasach 

A przepraszam, zapomniałem dodać, że jeszcze Gołst Ciszymy będzie spoczko na PC w najlepszej możliwej jakości 

Czyli jednak PS5 nie ma nic i niko...

chyba, że jesteś skalperem

Opublikowano
1 godzinę temu, Donatello1991 napisał:

Jaja okazuje się, że XSX dzielnie walczy z...PS4. Totalne upodlenie Xszczura.

Opublikowano

Tłumacząc z języka klaperskiej propagandy na polski: H:FW wygląda na plejsmieciarze5 niewiele lepiej niż na PS4. Czyli potwierdzają sie przecieki, że plejśmieciara5 nie daje rady i szykuje się potężny DOWNGORAD :obama:

Zero zaskoczenia, przecież to było wiadomo od dawna :reggie:

Opublikowano
Godzinę temu, dee napisał:

DOWNGORAD :obama:

Downgorad to jakas kraina z której pochodzą Xboty?

Opublikowano

Widać, że nie znasz POTĘŻNEGO LORE forumka, ehhh Panowie coraz więcej amatorów się pchać do zabawy.

Opublikowano

Jeden walnał babola w wyrazie, drugi zrobił z tego festyn i poszło. Poteżne lore. 

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

Zrzucam bomby prawdy. Uwaga:

- PS4 ma zaledwie 1.84 teraflopa.

- PS4 pro ma aż 2.3x więcej, czyli 4.2 terafranka, ale tylko 10% lepszą grafikę. 

- Ps5 ma około 2.5x więcej od ps4pro i jak widać kolejne 10% lepszą grafę. 

Wierzymy w generację.

:dynia::dynia::dynia:

Opublikowano

Może wymienię swoje PS4 FAT na PS4 Pro to ogram te wszystkie next genowe produkcje i konsola nie będzie taks szpetna jak PS5.

Opublikowano
11 minut temu, Czoperrr napisał:

Może wymienię swoje PS4 FAT na PS4 Pro to ogram te wszystkie next genowe produkcje i konsola nie będzie taks szpetna jak PS5.

Jak to zrobisz (kupisz PS4 Pro) to możesz spokojnie wyjebać XxX bo PS4 Pro wypada lepiej :) dokup tylko SSD i masz bestie. PS5 z kolei to za jakiś czas sobie kupisz jak ogarniesz. 

Opublikowano

A odpalacie to kurestwo to jeszcze słuch uszkodzicie  :pawel:

Opublikowano

No grałem dwa dni temu w Uncharted Lost Legacy i odrzutowiec mocno, ale wystarczy kilka dni i się człowiek przyzwyczai.

Opublikowano
Godzinę temu, Czoperrr napisał:

No grałem dwa dni temu w Uncharted Lost Legacy i odrzutowiec mocno, ale wystarczy kilka dni i się człowiek przyzwyczai.

Fajowsko ze grasz w exy na Sonce gdy „tyle dobra na xboxie” 

Opublikowano
9 minutes ago, LiŚciu said:

Fajowsko ze grasz w exy na Sonce gdy „tyle dobra na xboxie” 

To ostatnia gra jaka mi została do ogrania na PS4 i będę mógł spokojnie wyrzucić ją na śmietnik.

Opublikowano

Mam SSD w swoim ps4pro. 

Rozumiem, że to jak Ps5 slim teraz? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.