Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Żałuję że kupiłem sraczboxasx. Okazuje się on kompletnie mi zbędny. Każdy szanujący się gracz, który jest na bieżąco z grami je czeka z wywieszonym jęzorem aż coś skapnie do GP. FH5 zawód. Sralo zawód. Nie będę czekał na te bezduszne gry od ms i ich pseudoekip.  Idzie do szafy na nieskończona ilość paciorków. 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 999 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Wykorzystuje 2 tf na indyki, a pozostale na kopanie bitcoina. Super maszyna

Opublikowano

Na retroboxie gra już tylko zatwardziały elektorat z forum, paru niebieskich zamiast emulatora i to by było na tyle..

https://www.psxextreme.info/uploads/monthly_2021_12/IMG_20211219_143734.jpg.8057b68cfe368e42f591393f48f9064e.jpg

Opublikowano

Dobry rok mieli w czasach x360.

Opublikowano

No będzie będzie. Glitchmistrz od tvgry i quaza to będą rodzynki. Zbiór kompilacji z bugami na YouTube. Itp itd. 

Tym razem będzie " Todd... znowu to zrobiłeś ".

Edytowane przez Donatello1991

Opublikowano

Spoko, mozesz sobie ogladac glitche na yt, a ja bede sie cieszyl przygoda na 100h+ :xboss:

Opublikowano

Czlowieku, Fallout 76 skonczylem z przyjemnoscia i to zanim kupili bethesde i gra trafila do gp, wiec nie zwalicie na to, ze zaczalem sie jarac bo eks. Bugi mi nie straszne. Godd Howard dawaj starfielda w żyły.

Opublikowano
6 minut temu, 20inchDT napisał:

Spoko, mozesz sobie ogladac glitche na yt, a ja bede sie cieszyl przygoda na 100h+ :xboss:

Z tego co forum mówi to gierkowanie na jutubku to twoja działka. 

Hellblade 2 na sonce? Kto by kurwa chciał samograja press A to dzida? Tylko poyeby. Przestań grinch cytowac poyebów. 

Starfield? Chmurka, laptop ze sklepu społem i można i się przejdzie ((chyba że bugi nie pozwolą).

Opublikowano
4 minuty temu, LiŚciu napisał:

Z tego co forum mówi to gierkowanie na jutubku to twoja działka. 

Forum to może mnie pocałować w moją owłosioną dupę, czyli tam gdzie jest fabuła death sranding :kojima:

Opublikowano

Fabuła DS? Za trudna do zrozumienia dla botów tak jak za trudne jest Returnal. Takie gunki są robione pod skilla botów co by po prologu nie odpadli.

Opublikowano
2 godziny temu, C1REX napisał:

Ta lista wygląda jak z dupy. 

Wygląda jak #xboxnikogo :dunno:

Opublikowano

Howlongtobeat :pawel:

Ulubiona strona klapów, bo trzeba sprawdzic jak długo można zwlekać z wrzuceniem gry do paczkomatu.

Edytowane przez 20inchDT

Opublikowano

Dwa ostatnie klaperskie oceniają rzeczywistość równie dobrze co Adolf Hitler godzinę przed samobójem. Tak klapki, ostateczne zwycięstwo nadejdzie. Jak wam wolontariusze Szlachetnej Paczki w końcu podarują Xboksa :shieeet:

Opublikowano

Na playszmacie 4,5 nie ma w co grać i tak mija kolejny tydzień, kolejny miesiąc a klapy dalej czekajom :wallbash:

Opublikowano

Jak nie ma? Jak odpalisz sobię Kenę na ultra-giga-ultimate-hardzie to z faktycznej 8h przygody zrobi się 25h umierania gameplayu. Z niecałe 2 miesiące Horizon FW na 1000h, a na Xboxie co? Znów 10 premier potencjalnych GOTY na max. 20h każda? TO SIĘ NIE KALKULUJE!!

Z resztą, nieważne na czym gracie, najważniejsze to aby nie wspierać owczego pędu, największej bańki konsolowej w historii - Switcha, gdzie najnowszy "hit" na ten rok to ledwo zipiące Shin Megami Tensei V z 85 na MC (realnie 65). xdddd NO ALE LUZIK NAJWAŻNIEJSZE, ŻE 8 LETNIE ALIEN ISOLATION NA SWITCHU DZIAŁA LEPIEJ NIŻ NA POPRZEDNIEJ GENERACJI XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdd

Opublikowano

Piękne święta, byleby whiskey się lało, gier jest więc jest w co grać :) 

F3407E92-C9AC-4347-8353-90AF177ABEBD.jpeg

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

To jest niesamowite, jak ten średniak dobrze wygląda na statycznych ujęciach, a w grze więcej zębów niż w ManEater :pawel:

Opublikowano

Klapy z tego czekania po raz tysieczny przechodzą stare crapy jak Killzone. To chyba najlepszy dowód na to że playszmata 4,5 nie ma gier. 

Edytowane przez PIOTR8642

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.