Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Po co gry, byle się alkohol lał

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 930,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Przecież shadow fail był tak chujowy że nawet jak nie było gier to ledwo to skończyłem xD Multi było okej ale klapy niestety gra Ja tylko w Coda, bfa, fifke i forcika

Opublikowano

Kurde ale bym sobie pograł w jakiegoś fajnego nowego Killzone ale niestety Sony zabiło markę. :( Mercenary z Vity to był cymesik. 

Opublikowano

Sony generalnie zrobiło się bardzo aroganckie i mało przyjazne developerom w czasach PS4. 

Podobno PS4 jest zdecydowanie najmniej przyjazną platformą dla niezależnych developerów. Dlaczego takie bzdury robią? Nie chcą uczyć się na błędach konkurencji? MS też straciło kilka developerów jak Bungie, bo MS chciało skupić się tylko i wyłącznie na największych hitach pod koniec życia x360.

Opublikowano
6 minutes ago, Donatello1991 said:

Co wychodzi w styczniu lutym i marcu na XSX? 

na ps5 wyjdzie w tym czasie coś więcej oprócz Horizona? Słabo jak na tyle miesięcy posuchy.

Opublikowano
1 minute ago, Czoperrr said:

na ps5 wyjdzie w tym czasie coś więcej oprócz Horizona? Słabo jak na tyle miesięcy posuchy.

Horizon wychodzi na PS4 głównie. 

Opublikowano

Sifu wlatuje też na PCta, zresztą niektórzy dostali wczesny dostęp żeby to streamować

Sifu.JPG

Spoiler

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano
6 minutes ago, Donatello1991 said:

Sifu i gt7 jeszcze. Aha więc na xsmiecia tylko pif paf bezpłciowe. Kolejne po Sralo.

GT7 wychodzi w marcu? Pewnie z połową zawartości. Sifu :pawel:

Edytowane przez Czoperrr

Opublikowano

Spoko indyk, ale na playstation nie lubia indykow. Widać BUDŻET w animacjach

Opublikowano

Gra na PS4, indyczek i żart generacji w postaci wyglądającego jak na PS3 Crap Turismo ileśtam. Kocham klaperskich za to, jak dostarczają czystej, świeżej beki zielonym koryfeuszem gamingu :reggie:

Niebieska ladacznica bez gier tonie, niebieskie szczury juz uciekły na pokład Zielonej Bestii.

Opublikowano
1 minute ago, Czoperrr said:

GT7 wychodzi w marcu? Pewnie z połową zawartości. Sifu :pawel:

Będziesz miał pełny dostęp do sklepu z płatną zawartością. Coś jak free to play, ale za grę też się płaci. 

Nowoczesne podejście do gier, gdzie normalnie kartą płacisz za samochody, a nie jak debil robisz kolejne okrążenia dla wirtualnej kasy, by dokupować samochody. 

Opublikowano

image.png.dc6de3be9d934886b7fdb2e44b515397.png

taką minę będą mieć pewnie gracze podczas grania w sifu 

Opublikowano

Teraz widzę, że Sifu tak samo jak GT7 i nowy Horizon wychodzi na PS4, fajnie, że moja konsola jest ciągle wspierana i nie muszę kupować nastęcy :)

Opublikowano

Syfu eks to trzeba się jarać. Może jakiś rodzyn znowu napisze, że lepsze niz gow.

Opublikowano
1 minutę temu, Czoperrr napisał:

Teraz widzę, że Sifu tak samo jak GT7 i nowy Horizon wychodzi na PS4, fajnie, że moja konsola jest ciągle wspierana i nie muszę kupować nastęcy :)

Szczerze mówic niewiele tracisz, może loadingi, czasem 60 klatek, ale PS5 raczej PS4PRO V2.0. Prawdziwie next-genowe doświadczenia tylko na XBoxie. :) 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.