Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Panowie przypominam, ze lisciu to batlefildowiec. 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

VR podłączane kablem do konsoli jak pies przy budzie na łańcuchu :kojima:

Oculus Quest 2 jest królem VR, a ten wynalazek od Sony skończy jak Vita  i okulary 3D od Sony :shieeet:

Opublikowano

Jedyne VR jakie boty kojarzą, to Very Rare game release :yao:

Opublikowano

A co w niebieskim cyrku? Strategiczne partnerstwo Sony z Providentem? :kaz:

Opublikowano
2 godziny temu, dee napisał:

VR podłączane kablem do konsoli jak pies przy budzie na łańcuchu :kojima:

Oculus Quest 2 jest królem VR, a ten wynalazek od Sony skończy jak Vita  i okulary 3D od Sony :shieeet:

Oculust Quest 2 dla botów to taki sam krol jak XSX.  Fajnie nim powojowac ale już kupic niekoniecznie :)

Opublikowano
15 minut temu, creatinfreak napisał:

A słyszeli, że rainbow6 extraction day one w gp? Albo, że na Xboxie będzie ubi+ ?

Ale co tam klapy zapłacą 3,5 bomby za gierkę i mają ps+ collection. :notbad:

No będzie ale nie w gamepassie. Płacić dodatkowo za ubisyf? Szanujmy się.

Opublikowano
5 minut temu, izon napisał:

No będzie ale nie w gamepassie. Płacić dodatkowo za ubisyf? Szanujmy się.

Raz na rok/dwa kupić i ograć sobie assassyna czy fc za 60zł vs pierdolić się w pudełka? No to ja zapłacę to abo.

Opublikowano
6 minut temu, creatinfreak napisał:

Raz na rok/dwa kupić i ograć sobie assassyna czy fc za 60zł vs pierdolić się w pudełka? No to ja zapłacę to abo.

No jak ktoś gra w te gry to jasne, ja uwielbiałem AC 1 i 2 ale to co jest teraz to dla mnie ściek..

Edytowane przez izon

Opublikowano
W dniu 4.01.2022 o 18:19, dee napisał:

Trochę faktów:

Temat Halo:I 113 stron 

FH5: 91 stron 

A to gry z premierą odpowiednio miesiąc i 2 miesiące temu 

A tzw hity na Sonkę?

Ratchet: 33 strony. Mimo blisko roku na rynku 

KOMPROMITACJA. Te guvna na Sonkę nie interesują nikogo, nawet czołowe klaperskie w temacie tych gier nie ograły :shieeet:

Tylko jedyna nextgenowa konsola na rynku XSX rozpala graczy.

Plejśmieciara5 dobra dla teoretyków gamingu nie grających w gry i działkowiczów, którzy Plejśmieciarą5 odstraszają krety 

Bolesny upadek Sony, przecież niegdyś szanowanej marki :sapek:

zgadza się z IQ listerina     :kaz:

FIW2rlHWQAkgm_V?format=jpg&name=large

Ubi+ na Xboxach, raj gierkowy klapów a cwelstation 4.5 bez gier co tam? Dalej czekanie do 2025 i łatanie autostrady?  :kaz:

Opublikowano

Daddy wita UBI+ z otwartymi ramionami:

image.thumb.png.1e5886af4a338761021e91c5beedb170.png

Opublikowano

lisciu i donek jako fantycy ubi cieszą się

Opublikowano

Dla Nadgraczy na Nadkonsoli Spencera to tylko miły dodatek, obok kolejnych sztosów i GOTY od MS w 2022 :)

Klapy sprzedałyby duszę za ubi+ już wyją te kundle pod stołem z michą  ;) 

Opublikowano

12 godzin temu, Daddy napisał:

sztosów i GOTY od MS w 2022 :)

Z cyklu ktokolwiek widział, ktokolwiek wie ;)

Edytowane przez izon

Opublikowano
26 minut temu, creatinfreak napisał:

Kupię czy w abo gram to czuję różnice tylko w portfelu. Gra jest taka sama, radość z gry taka sama, konsola też tylko rodzaj dystrybucji inny. 

to racjonalne podejście, ale u donatello chyba dochodzą jeszcze kwestie ideologiczne.

Gra na xboxie, korzysta z abo, ale się nie cieszy 

Opublikowano

Masakra, odpalam PS5 i już w nic mi sie nie chcę grać, bo wszystko co najlepsze dawno ograne, a na następny rok wyjdą może z 2 gry warte uwagi.

Odpalam XOS i jak widzę listę gier w GamePassie (i ich jakość, bo to nie są zapychacze z Plusa czy PSNow) to aż człowiekowi chce się grać. Czemu nie gram? Bo mamy 2021 i nie przystoi męczyć pewnych rzeczy w jakości pamiętającej 2013.

Nie żałuję kupna PS5, ale żałuję, że sprzedałem PS4PRO w 2019 czego następstwem jest właśnie małż pod TV. ;/ Gdyby nie ta niezrozumiała dla mnie z perspektywy czasu decyzja dzisiaj zagrywałbym się na jedynym next-genie na rynku, z rewolucyjnym gamepassem i grami w 4K/60. Boli. :/ 

Opublikowano

I bardzo dobrze, że m$ wsysa to ubigówno. Taka oczyszczalnia ścieków. Gdzieś trzeba się wysrać i gdzieś to gówno trzeba trzymać. I po to jest kibelBox.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.