Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 927,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
14 minut temu, C1REX napisał:

Skąd ma mieć Xbox RT. 4 teraflopy to za mało na RT.

Za mało narzędzi, ONI czekajo na narzędzia! Może w 2024 będzie lepiej, może wyjdzie XSX Pro i choćby w 1/3 dorówna potędze PS5 które kosi na wszystkich frontach!

- 4k

- HDR,

- 3D Sound,

- haptics,

- RT,

- SSD,

- poziomowanie i ultra szybki Dash No i przede wszystkim społeczność liczona w milionach!

- MASA nowych gier

- NEXT GEN

A teraz XSX 

- Kurwa na baterie i retro granie (prawie jak wibrator)

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Narzędzia chuja dadzą. Trzeba by było oddzielnie remake zrobić gry z series S na series X.

Tak samo jak gry z ps4pro nie dostaną magicznie RayTracing na Ps5. Tylko rozdziałka i FPS.

Series S ma za mało mocy. Chyba, że w jakiejś biednej graficznie grze to wcisną jak Minecraft czy coś.

Opublikowano
1 minutę temu, C1REX napisał:

Narzędzia chuja dadzą. Trzeba by było oddzielnie remake zrobić gry z series S na series X.

Tak samo jak gry z ps4pro nie dostaną magicznie RayTracing na Ps5. Tylko rozdziałka i FPS.

Series S ma za mało mocy. Chyba, że w jakiejś biednej graficznie grze to wcisną jak Minecraft czy coś.

No ostatnio się jarali minecraftem, fortnite i jeszcze Peggle 2 że to next geny prosto od Spencera.

Opublikowano
Teraz, Whisker napisał:

No ostatnio się jarali minecraftem, fortnite i jeszcze Peggle 2 że to next geny prosto od Spencera.

Przy zaciągniętym kredycie to nie mają wyjścia, jak w chuj się tym teraz jarać. 

Opublikowano

Kurva, już myślałem że przez pomyłkę wszedłem na jakiś discordowy kanał pacjentów szpitala w  Choroszczy :obama:

A to tylko klaperskie bez konsol zabijają nieznośny ból istnienia xD

Opublikowano

Podobno dziś pokazali nowy gameplay GT7 na PS5, a ludzie w necie zastanawiają sie czemu graficznie to wygląda jak GT Sport na PS4pro. Ale beka, japrdle :yao: 

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano
57 minut temu, izon napisał:

Switch dalej be% tożsamości, norma.

ale każuale podjarka xdd

Opublikowano

Wycieranie sobie mordy Personą to już przesada :shotgun:

Żaden niebieski teoretyk gamingu nawet nie widział na oczy żadnej gry z tej serii :shieeet: Nawet na YT

Ograjcie chcoiaż piąteczkę matołki :reggie:

Opublikowano

dee patolski z nadzieją na dobre gry

glodny-pies-patrzy-na-kielbase_238489-79

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

Watch out, mamy tu BADASSA od eksów :shieeet:

Edytowane przez dee

Opublikowano
8 minut temu, dee napisał:

Wycieranie sobie mordy Personą to już przesada :shotgun:

Żaden niebieski teoretyk gamingu nawet nie widział na oczy żadnej gry z tej serii :shieeet: Nawet na YT

Ograjcie chcoiaż piąteczkę matołki :reggie:

Stary ale przestań już męczyć bułę bo oczy bolą od tego pierdolenia ;)

Opublikowano
28 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Switch dalej be% tożsamości, norma.

ale każuale podjarka xdd

Nie mam przekonania, czy np. w Fire Emblemy czy Xeno grają casuale. RE to też może być hit przypominam, ze Revelations na 3DS-a to do dnia dzisiejszego kapitalna pozycja.

Opublikowano

Casual mógłby się nieźle odbić od takiego Metroid Dread. Nie, że od razu jakiś mega trudny i "jak Dark Souls", ale klasyczna gra bez ułatwień może ludzi zaskoczyć.

Opublikowano

2022

• next genowy Xbox bez gier
  • PS5 bez next genowych gier do 2024
  • Switch z kolejną porcja zapychaczy, tym razem blast from the past z GBA

Dobrze, że jest wowik i konsole przenośne, bo by człowiek zdechł z growego głodu.

Opublikowano

Wojownicy wymiękają? 

Obraz bota wybierającego grę do zagrania z listy 9999in1 hitów.

tv-remote.gif

Opublikowano
Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

2022

• next genowy Xbox bez gier
  • PS5 bez next genowych gier do 2024
  • Switch z kolejną porcja zapychaczy, tym razem blast from the past z GBA

Dobrze, że jest wowik i konsole przenośne, bo by człowiek zdechł z growego głodu.

A asaxy i inne yetixy będą mówili że jest spoko bo można ograć gry z ps3/x360 w najlepszej jakości :/ Cóż za okropne dla hardkorowych zagrajmerów naszego pokroju

Opublikowano

Nie wiem jak ty pupcio, ale ja nie gram w gry z PS3/x360 w lepszej jakości...

Opublikowano

Przecież przez "asaxy" mam na myśli każdego bota na forum :/  jako jedyny pracownik microsoftu tutaj zasługujesz na objęcie dowództwa

Opublikowano

nigdy nie miałem do tego aspiracji i szczerze mówiąc średnio się do tego nadaję. Wolę odpowiadać tylko za siebie.

Opublikowano

Czyli xbox po odejściu DonSteryda dalej bez kapitana :nosacz2:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.