Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Da sie jakos zapisac posty? Trzeba bedzie zacytowac panow gdzies w 2024

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 929,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
2 minuty temu, 20inchDT napisał:

Raczej później ;) 

Opublikowano
19 minut temu, 20inchDT napisał:

Rób printscreeny z wpisów, dorzuć jakiegoś watermarka solidnego i masz dowód :)

Opublikowano

Póki co można wasze posty powstawiać z ostatnich 48h kiedy jeszcze myśleliście, że Spermer po wyebaniu na ten dom zboczencow 70 mld nie będzie potrzebował bardziej playstation niż playstation coda:dynia:  Teraz jeszcze tylko zobaczy wyniki crapow od craphesdy i spermer sam przyleci jak akwizytor pod drzwi playstation prosić aby pozwoliły sprzedawać bethesdowe smieci na nadkonsoli 5:)

Opublikowano

Nie wydaje mi sie żeby Phill zrezygnowal z CODa na playstation. Szczerze, nawet bym mu to odradzał, bo niebieskie małpy są już tak wytresowane przez Sony do płacenia 3 i pól bomby za gre, że z miłą checią popatrze jak tyle wydają na CODa. Jednocześnie z przyjemnością ogram go w GP Ultimate za 4zł bo jak wiadomo zielona elita ma wszystko praktycznie za friko. Dzieki Phill, ty wariacie :banderas: 

Opublikowano

Przecież nawet jak jest te 25 mln gpuserów to dając tam nowego coda statystycznie zagra co 10 user. 

Można się śmiać, ale ms zniszczy te markę. 

Opublikowano

No i to jest plan! Zajebac cod i mozna robic inne gry.

Opublikowano

Wspaniały obraz tego czym jest Phil Spencer - kupił worek studiów za 70 mld USD a liże dupę Sony żeby przypadkiem nadgracze nie przestali grać w CoD-a.

"Może zagramy Phil a może nie - zobaczymy, jak nam starczy czasu pomiędzy sztosiwami na Sonke, odezwiemy się:ogor:"

Opublikowano

Coda im zabrali tylko fifka została.

#horrorliscia

Opublikowano

MS uczyni tę serie znów wielką i wtedy dla Króla kampania w XGP, a frajerów trzepać na pudełka na PS5, 3.5 bomby od łebka. Piękny będzie płacz „UuUuUuUU dlaczego tak drogo my tez chcemy XGP :nosacz2:„, a Phil na to:

43159A80-1E24-4C1F-ADCD-67422C8D5B4A.jpeg

Opublikowano

Ale na tym padzie od PlayStation to chyba i tak nikt na poważnie nie grał w fpsy.

Opublikowano

Nintendotfag @devilbot jest chyba słabym recenzentem sprzętu gamingowego. Trzeba mu powiedzieć że pada nie trzyma się anusem. 

Opublikowano

Skoro wszyscy liczą ile to straci ms nie wydając coda na ps. To moje pytanie brzmi ile straci sonka? Odpływ graczy średnio można założyć  5mln? Do tego brak hajsu za wydanie gry na ich sprzęcie ile to może być?

Edytowane przez benito82pl

Opublikowano
3 minutes ago, messer88 said:

a tak w ogóle to na forumku są jacyś codowcy?

Ludzie tutaj mają jeszcze resztki godności. Może Mendrek gra.

Opublikowano

Mam Black ops 3 i grywam w zombie. Liczy się?

No i nie rozumiem pierdolenia że mekką coda jest PlayStation przecież na Xboxie nadal masa ludzi gra w klasyczne czyli np Black ops 2 a na sonce jak wiadomo nie ma tych części.

Opublikowano
24 minuty temu, benito82pl napisał:

Skoro wszyscy liczą ile to straci ms nie wydając coda na ps. To moje pytanie brzmi ile straci sonka? Odpływ graczy średnio można założyć  5mln? Do tego brak hajsu za wydanie gry na ich sprzęcie ile to może być?

Wszyscy by na tym układzie stracili. Microsoft nie straciłby tylko na sprzedaży gry, ale też na ilości graczy i wartości/popularności marki COD. Strata graczy byłaby gorsza od tymczasowej straty finansowej.

Minecraft jest jeszcze popularniejszy i m$ nadal wydaje grę na pleja.

Opublikowano
33 minuty temu, messer88 napisał:

a tak w ogóle to na forumku są jacyś codowcy?

Ukończyłem wszystkie cody począwszy od starej jedynki ale tak samo medal of honor czy battlefieldy i co?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.