Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Daddy jaki śmieciarz. Plusem nikt się nie jara. Gamepassem tym bardziej. Dobre gry cieciu malinowy a nie jakieś subskrypcje dla biedaków, kurwa:daddy:

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 931,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
3 minuty temu, LiŚciu napisał:

Daddy jaki śmieciarz. Plusem nikt się nie jara. Gamepassem tym bardziej. Dobre gry cieciu malinowy a nie jakieś subskrypcje dla biedaków, kurwa:daddy:

sony-fanboy.gif

Opublikowano
38 minut temu, Daddy napisał:

PS Plus na luty

• EA Sports UFC 4 | PS4
  • Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep | PS4
  • Planet Coaster: Console Edition | PS5

40zł Ryan nie ma listości dla klapów  :kaz:

A jakie gry do Xbox Live dodali?

Opublikowano

A pamiętacie jak u klaperskich było ostro walone jak sony rzuciło do plusa Destruction AllStars :reggie:

To juz rok od tej żenady, a klaperskich wciąż mi żal :shieeet:

Opublikowano

Odpowiem sam na swoje pytanie.

Oto lista hitów dodanych w styczniu do X Live. 

These-Are-The-Free-Xbox-Games-With-Gold-

Opublikowano

Każda z tych gier z oferty GwG będzie ciekawsza niż DLC do H:ZD :xboss:

Opublikowano

U daddiego dzisiaj straszny ból dupy o nowe hity na Sonke. Nie bój żaby - Spencer ci rzuci gierkę z komórek do gamepassa.

Opublikowano
21 minut temu, Czoperrr napisał:

To ktoś jeszcze płaci za PS+? Ja przestałem po przejściu z PS3 na PS4.

Ja płacę. 

Np. do co-op w zajebistym Nioh2 o podtytule "Nie dla psa kiełbasa".

Opublikowano

Nie gadajcie że NIOH nigdy nie wyszedł na Xboxa!!!!!

taki sztos? Za trudny byłby dla zielonych???

Opublikowano
10 godzin temu, C1REX napisał:

Starcraft i Warcraft RTS to niemal martwy gatunek i nie widzę szans na zmianę.

Akurat MS bardzo dobrze radzi sobie na tym polu i AoE II i IV są regularnie w TOP100 najpopularniejszych gier na Steam. Są na tyle popularne, że Remastery I i II cały czas dostają aktualizacje z nowymi kampaniami i frakcjami, a sprzedaż liczy się w milionach.

Nowe części Starcraft i Warcraft dostępne na Steam, to byłaby bomba.

Opublikowano
7 minut temu, SnoD napisał:

...

Być może. Ja widzę tylko, że taki Warcraft, StarCraft i Red Alert umarły. Kiedyś takich gier było sporo i były popularne, a dziś to mega nisza. Jeden popularny tytuł nie robi całego gatunku. Tak jak przy Flight Simulator.

Ale zobaczymy. Może Spencer coś wyczaruje. Mi się StarCraft bardzo podobał i bym chętnie zagrał w nową część. 

Opublikowano

Tak jasne cirex. Kiedy ostatnio grales w jakas strategie? Tylko mi nie pisz, ze teraz nie robia dobrych i kiedys to bylo.

Opublikowano

No klapki, to który tam kupił tego uncharteda na PS5? Pochwalcie sie :reggie:

Opublikowano
4 godziny temu, dee napisał:

DLC do H:ZD :xboss:

DLC Mission Pack za 70$ a różnic BRAK! Miejscami to wygląda nawet gorzej niż 5 letnia wersja :rofl: 

Opublikowano

Botom zostaje już tylko czepianie się detali megahitów, których nie dostaną, bo wybrali trzeciorzędną konsolę xbox. To jak lizanie lodów przez szybkę i mówienie: "Ale one jakieś takie niezbyt muszą być".

A prawda jest taka, że Microsoft kupuje studia, a Sony i Nintendo kupują graczy ;)

Opublikowano
1 godzinę temu, Mendrek napisał:

Sony i Nintendo kupują graczy

Poważne nadużycie semantyczne biorąc pod uwagę kierunek i ilość przepływu pieniędzy:reggie:

Sony rucha klaperskich i jeszcze żąda za to kasy:mevek:

Opublikowano

https://www.ppe.pl/news/295447/halo-infinite-to-najwieksza-premiera-w-historii-halo-znamy-dokladny-wynik-strzelanki-i-forzy-horizon-5.html

Halo Infinity - 20mln ludzi zagrało. FH5 - 18mln ludzi zagrało. A na Playdziwce 4,5 w te pseudo exiki garstka ludzi zagrała. Nie ma większych teoretyków gamingu niż to niebieskie robactwo, grające jak sie okazuje tylko na youtubie :kaz:

Opublikowano

Co nie zmienia faktu że niebieskie retardy sa dalej jedynie obsranymi teoretykami gamingu.

Opublikowano
56 minut temu, PIOTR8642 napisał:

https://www.ppe.pl/news/295447/halo-infinite-to-najwieksza-premiera-w-historii-halo-znamy-dokladny-wynik-strzelanki-i-forzy-horizon-5.html

Halo Infinity - 20mln ludzi zagrało. FH5 - 18mln ludzi zagrało. A na Playdziwce 4,5 w te pseudo exiki garstka ludzi zagrała. Nie ma większych teoretyków gamingu niż to niebieskie robactwo, grające jak sie okazuje tylko na youtubie :kaz:

To że 20 mln ludzi nieświadomie skosztowało zepsutego mięsa nie znaczy, że są fanami danej potrawy :) W ramach kompromisu możemy przemianować Xboxa z RetroBoxa na MediumBoxa - platforma z przeciętnymi grami dla przeciętnego gracza. Niech wrzucają do tego rakowiska jeszcze Fifkę na premierę i będzie spokój..

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.