Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 928,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Bots lives matter 

Spoiler

Żartowałem :pawel:

Opublikowano
51 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

już ztjm mendrek, koneserze gówien na 6/10

Nie no, ale wy boty to jesteście udani, jak gang Olsena.

ASX robi plebiscyt na bezbeka roku, myśląc że znajdzie się tam jakiś klap, po czym wygrywa tytuł bezbeka roku.

Wezyr robi GOTY 2021 mając nadzieję, że może wygra Halo czy Forza i będzie celebra w obozie zielonych, po czym wygrywa Returnal.

Co raz bardziej wierzę, że pracujecie dla Microsoftu, bo wasze działania promocyjne są jak wyniki Xboxa w starciu z PlayStation/Switch ;)

Opublikowano
19 minut temu, Mendrek napisał:

Wezyr robi GOTY 2021 mając nadzieję, że może wygra Halo czy Forza i będzie celebra w obozie zielonych, po czym wygrywa Returnal.

Najwięcej punktów miały gry MSu, dla mnie to wystarczy. Widać, że nawet rzekomo najlepszy lineup PS w historii nie podołał z Halo od partaczy z 343i i DLC do Horizona. :) Jeśli to nie jest orka to módlcie się, żeby MS zbankrutował w 2022, bo litości już nie będzie. 

Opublikowano

Mendrek nakurwiający posty o konsoli której nie ma i grach w które nie grał to wzorzec klapa AD 2022 :shieeet:

TEORETYCY, BAJKOPISARZE I KŁAMCY :reggie:

Opublikowano

Miały być nowe, potężne IP. Pisało się o nowych osłonach Killzona czy przywróceniu marki Resistance. Spekulowano o bardzo atrakcyjnych cenowo remajkach wspomnianych marek. 

A skończy się na ekskluzywnym czarnych Gjalahu za 10 dolcow xd

Edytowane przez Szymek

Opublikowano
34 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Najwięcej punktów miały gry MSu, dla mnie to wystarczy.

Napisz to w statusach żeby na klaperskim forum było widać XD. Yebane, zakompleksione zielone pokraki. Maczetami was. 

Opublikowano
6 minut temu, LiŚciu napisał:

Napisz to w statusach żeby na klaperskim forum było widać XD. Yebane, zakompleksione zielone pokraki. Maczetami was. 

Ojej, boli mnie, bo GOTY zdobyła dla mnie druga najlepsza gra jaką w tym roku ograłem. Już się nie pozbieram. :dynia: 

Opublikowano
3 godziny temu, 20inchDT napisał:

Jeszcze osoby bez playstation 5 na to głosowały, lol.

no właśnie ciekawe czy głosy takich osób były brane pod uwagę? 

Opublikowano

Pomyśleć, że najpopularniejsze IP na smiecboxa czyli cwalo stworzyło studio playstation :) do dzisiaj każdy wie, że pokraki z 343 nawet nie zbliżyły się do potęgi bungie i nigdy nawet nie będą blisko.

Opublikowano
20 minut temu, messer88 napisał:

no właśnie ciekawe czy głosy takich osób były brane pod uwagę? 

Nie były, tak jak i osoby które za GOTY wybierały gry nie spełniające warunków (czyli remastery, porty z innych sprzętów itd.).

@PanKamil no i Halo było też ostatnią dobrą grą od Bungie. To studio bez MSu jest niczym. :) 

Opublikowano
1 minutę temu, Czoperrr napisał:

Ale wiesz, że to jest gra, która wyszła na wszystko co tylko się da? Poza śmieciem switchem oczywiście :pawel:

No to chuyowo ten microsoft to rozgrywa skoro bez bazy nadgraczy playstation ich gry są martwe w porównaniu do destiny 2:pawel:

Opublikowano

XDDDDDDDDDDDDDDd

Cytat

Destiny 2 is estimated to have a player base of 38.8 million players. It is the second most popular MMO of all time, second only to World of Warcraft. It also boasts a respectable average of around 700 thousand daily users

Zwierzęta z Bungie nie mogą nawet zrównać się z WoWem który jest na rynku od 17 lat, ma płatny abonament i wyszedł jedynie na PC. :dynia: Niebiescy chcieli się odgrozić MSowi, a kupili podupadającego developera który od czasów Halo nie zrobił dobrej gry. Ja pierdolę, Sonowcy-Przegrywowcy.

Opublikowano

Tylko, że WoW nie jest częścią microsoftu(jeszcze) i nikt nie wie czy przypadkiem ta transakcja zostanie klepnięta:cool: wielu się zgadza, że ten deal pierdolnie, a nie dojdzie do skutku. Więc te marne crapy z xszrota mogą co najwyżej pomarzyć o takiej popularności:cool:

Opublikowano

Już tłumaczę

Wiele osób się zgadza === klapy na twitterze się modlą, żeby się nie powiodło

Opublikowano

WoW w GamePass wydaje się super pomysłem. Mam nadzieję, że wciągną tą grę do jednego abo i będzie wersja na konsolę. Może by wskrzesili już na w pół żywego króla gatunku.

Tzn. miałbym może taką opinię, ale CW i sram na Xboksa i WoWa, bo to dwa ścierwa siebie warte. 

Opublikowano

Ciebie już lord ciemności wytłumaczył, że grasz w chujowe klony soulsów, wiec nie bierzemy twojego zdania na poważnie.

Opublikowano

To będzie piękny plot twist jak MS będzie dojechany rezygnował z przejęcia acti/blizz:) Już nvidia spadła z rowerka za 40 mld $ teraz czas na te karaczany z microsoftu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.