Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 929 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Forzunie nawet meksykańską widziałem kulego, fajnie wygląda ale nie wyznacza S T A N D A R D Ó W chociaż może wyznacza skoro wygląda lepiej niż pewna gra o brum brum na zamkniętych torach :)

Opublikowano

Nom horizon 2 ładniutki. Fajnie, że dodali linkę z Halo infinite.

Opublikowano
3 minuty temu, Pupcio napisał:

Forzunie nawet meksykańską widziałem kulego, fajnie wygląda ale nie wyznacza S T A N D A R D Ó W chociaż może wyznacza skoro wygląda lepiej niż pewna gra o brum brum na zamkniętych torach :)

Nie wiem czy meksykańska jest tak ładna jak czwóreczka 4K/60. :)

Nawet na Xboxie One S wygląda OBŁĘDNIE i zdecydowanie lepiej niż ten pierdolony DriveClub.

Opublikowano
2 godziny temu, 20inchDT napisał:

Nom horizon 2 ładniutki. Fajnie, że dodali linkę z Halo infinite.

Ta na której MC się powiesił jak zobaczył co MS zrobił z jego gra?

Opublikowano
3 godziny temu, Paolo de Vesir napisał:

Kolego, to dlatego, że nie miałeś chyba sposobności zobaczyc tych kozaków graficznych na Xboxie - Rise of Tomb Raider, Gears Hivebusters, Forza Horizon 4 rozjebują nawet dzisiaj.

Ja miałem sposobność i bez przesady a poza tym mamy już ponad rok next geny i co? Jajco, DL2 w 1080p i tyle

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
12 minut temu, Whisker napisał:

Ja miałem sposobność i bez przesady a poza tym mamy już ponad rok next geny i co? Jajco, DL2 w 1080p i tyle

Patrzac jakimi gownami potrafisz się zachwycać nie dziwi mnie, że wymienione przeze mnie gry nie zrobiły na tobie wrażenia. :)

Opublikowano

Proszę nie używać liczby mnogiej przy słowie "nextgeny". Nextgen jest tylko jeden, XSX. Plejśmieciara5 to tylko namiastka udająca nextgena.

Opublikowano
3 minuty temu, dee napisał:

Proszę nie używać liczby mnogiej przy słowie "nextgeny". Nextgen jest tylko jeden, XSX. Plejśmieciara5 to tylko namiastka udająca nextgena.

A jednak od premiery większe pokazy graficzne zrobiła na publice niż symulator lotu, halo czy przyjmijmy że ładny Meksyk 

12 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Patrzac jakimi gownami potrafisz się zachwycać nie dziwi mnie, że wymienione przeze mnie gry nie zrobiły na tobie wrażenia. :)

Ja już tak dawno skończyłem RISE Tomb raider że dla mnie to już retro. Hive w kilku momentach tylko pokazuje grafikę a Horizon 4 to nie jest poziom obecnych next genów 

Opublikowano

Przełomowy dualbezsens i Days gone dobra gra to moje 2 ulubione trollingi niebieskich karakanów

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Niezłe wyparcie od gościa który twierdzi, że DualSense to next gen, a GTSport 2 olśniewa grafiką. :)

Żadna konsola ani PC nie posiadają obecnie tak zaawansowanych ficzerów w grach jakie oferuje DS. To są akurat fakty a że Ty tego nie widzisz bo nie chcesz to już druga sprawa

Opublikowano

Dosyć że grają bez grafiki to jeszcze wyłączają wibracje żeby na dłużej akumulatorki starczyły xD 

Opublikowano
5 minut temu, Szymek napisał:

Dosyć że grają bez grafiki to jeszcze wyłączają wibracje żeby na dłużej akumulatorki starczyły xD 

Przypominam- kiedy pad xboxa komunikuje słaby poziom baterii AUTOMATYCZNIE wyłącza wibracje. Kiedy Sony komunikuje niski poziom WSZYSTKIE funkcje są zachowane.

45 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Hahahaha, masakra jak człowiek potrafi jarać się byle gównem jak ma logo PS :dynia:

paaa trigger stawia o p o r 

NEXT GEN XDDDDDD

Nie kapuje, gdyby pad od Xboxa był lepszy to bym och chwalił, nie ma tu znaczenia marka czy logo, wyjebane mam na to i zawsze miałem ale jak widzę i czuje coś lepszego to nie będę jak fanboj bronił byle gówna z jakiejś zasady 

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Dla mnie samo wykonanie to mała sztuka, te przyciski o jednolitym kolorze, przetłoczenia, załamania, ktoś to robił z finezją. Niektórym podoba się zbita bryła jak na Xie i Ok ale jak spoglądasz na oba pady to tylko jedno krzyczy - to jest next gen, przyszłość

Opublikowano
Teraz, Whisker napisał:

Przypominam- kiedy pad xboxa komunikuje słaby poziom baterii AUTOMATYCZNIE wyłącza wibracje. Kiedy Sony komunikuje miał poziom WSZYSTKIE funkcje są zachowane.

Nie wiem...mam bestie która wytrzymuje 40h. Nie wiem co to słaby poziom baterii. 

Na sonce również padziki wytrzymuje długo. U mnie przez miesiąc nie był jeszcze ładowany xD

Opublikowano
29 minut temu, Donatello1991 napisał:

Czaicie grać w DL2 beż wibracji na xpizdzie? LOL. 

Najlepsze jak używasz broni z ładunkiem elektrycznym, dopieścili funkcje i odczucia na Dual Sense

1 minutę temu, Szymek napisał:

Nie wiem...mam bestie która wytrzymuje 40h. Nie wiem co to słaby poziom baterii. 

Na sonce również padziki wytrzymuje długo. U mnie przez miesiąc nie był jeszcze ładowany xD

Ja po każdej sesji odkładam na ładowarkę i z głowy, tak jak telefon, to normalne. Zawsze jest naładowany i nie wiem ile musiałbym jednorazowo siedzieć żeby go dobić do zera. Na XSX od maja wymieniłem kilka kompletów baterii i nie przeszkadza mi to ale troche wstyd przed rodziną bo mam uczucie jakbym w zabawce wymieniał :/ 

Opublikowano

Microsoft CEO argues that buying Activision Blizzard will help him build the metaverse

:)

Opublikowano

Chyba już się starzeje, bo trochę nie ogarniam na czym polega ten hajp na metaverse i dlaczego każdy CEO o tym gada

Opublikowano

Też się zastanawiałem. To chodzi o tego nowego Facebooka w VR, czy w innym znaczeniu tego słowa używają? 

Opublikowano

Metaverse w rozumieniu Nadelli to po prostu ich platforma do gier.

Metaverse w rozumieniu Cukierberga to zakładanie hełmu VR do rozmowy z awatarami ulepionymi z wirtualnej plasteliny.

Edytowane przez SnoD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.