Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Jazda autem, strzelanie, to nowy wymiar na PS5 w CP, nacieszyć się nie mogę, do rana pęknie kilka zadań 

Cudownie być graczem a jednocześnie układać boty po katach :D 

Flawless Victory

Edytowane przez Whisker

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 931,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Oj boty śpią, nikt nie pisze, smutny widok, nikt nie gra ale uwierzcie w 2026 coś tam wyjdzie 

Night City dziś jesteś moje!

2 godziny temu, SnoD napisał:

W tych Bezbekach będzie trzeba stworzyć nową kategorię: "Niepełnosprytny". Dopiero luty, a kolega Whisker pewnie zająłby pierwsze trzy miejsca.

Ciebie też mam wyjaśnić?

ps. A do rana i kolejnego dnia grania już tak blisko (tylko siłownie zaliczyć, zwiedzić kilka miejsc i przypilnować i znowu wolne :) )

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
Godzinę temu, Whisker napisał:

Oj boty śpią, nikt nie pisze, smutny widok, nikt nie gra ale uwierzcie w 2026 coś tam wyjdzie 

Night City dziś jesteś moje!

Ciebie też mam wyjaśnić?

ps. A do rana i kolejnego dnia grania już tak blisko (tylko siłownie zaliczyć, zwiedzić kilka miejsc i przypilnować i znowu wolne :) )

To niezły exclusive ten Cyberpunk. 

Opublikowano
4 godziny temu, Hubert249 napisał:

To niezły exclusive ten Cyberpunk. 

Ekskluzywnie dla PadlinaStation w edycji "Ghost Town"

Opublikowano

Najlepsza wersja, GRAMY OD RANA na PS5 ale ta haptyka działa i te triggery i dźwięk 3D na to czekałem!! DZIĘKUJE CDP! 

hahahha jak się spuszczają, a dalej SOUL / Lord Per rectum ma nie zaczętą prawie Forze i THE GUNK, co za UPODLENIE, mówiłem ze plują na nich i te inne ulungi bez XSX I PS5 hahaaha

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

dźwięk 3d to teraz też jakiś ekskluzywny ficzer plejki? W tym tempie, zaraz się okażę się, że grafika 3d jest tylko na konsoli Sony.

Opublikowano
1 minutę temu, ASX napisał:

dźwięk 3d to teraz też jakiś ekskluzywny ficzer plejki? W tym tempie, zaraz się okażę się, że grafika 3d jest tylko na konsoli Sony.

Tak to się nazywa TEMPEST ENGINE i faktycznie lepsze niż Dolby atmos i cokolwiek innego, imersja 100% i to słychać 

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Night City od rana? A czemu nie, sprawy pozalatwiane, firmy pod kontrolą, kasa wpadła wiec??? Jedziemy cały dzien w CYBER, to będzie piękny dzień a co na Xa? A pizda

19FE9AE2-0C00-4BC8-BF5A-326B0FC84BFE.jpeg

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

nAjLePsZa WeRsJa Ps5

What Does Copium Mean in Twitch Chat and Where Did It Originate?

Opublikowano

Nie wierze serio kurwa nie wierze. LORD PROsektorium takie staty. Największy obrońca i Guru na forum XBOXA, biją go na każdym kroku w każdym gatunku :/ aż się przykro robi

48F74686-60CE-40A8-AA73-C5757C180377.jpeg

3 minuty temu, Donatello1991 napisał:

Ostatnio czytałem o 3 krotnym przebiciu, ale 2 tez wystarczy. Fani xboxa przegrywają z weekendowymi graczami z PSa, którzy jak wpadną na serwery to klękajcie narody.

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Soul Ty grasz w ogóle? Ej serio najbardziej mnie zabolał ten Resident :/ świetna gra a tu prawie 0.

19F37372-DA1B-4E9B-AB29-993973CA4921.jpeg

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
19 minut temu, Donatello1991 napisał:

17 Vs 12.5

gdyby MS nie miał problemów z dostępnością konsol to wynik byłby jeszcze bliższy :) 

Opublikowano

Nintendo wciąż na etapie sprzedawania ROMów z Wii za pełną cenę. Napisałbym "najlepsza konsola retro", ale "konsola" jest mocno na wyrost w tym przypadku. Switch to raczej taki modny gadżet, drugie Wii - dla dziewczyn, dla chłopców, dla starców i kierowców, dla żon i dla matek, ale nie dla obcujących z padem.

Opublikowano

to nawet sonka poszła po rozum do głowy i nie uwaliła store'a na PS3

Opublikowano
10 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Znając życie Nintendo wyda teraz leniwe porty z 3DSa na Switcha, a te czerwone zwierzaki to kupią. :) 

I fagi znowu będą latały po całym forumku wklejając wyniki sprzedażowe starych szrotów, które yanusze z azji wykręcili swoimi portfelami kupując marki zamiast gier

tfu spit-funny.gif

Edytowane przez oFi

Opublikowano
15 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Znając życie Nintendo wyda teraz leniwe porty z 3DSa na Switcha, a te czerwone zwierzaki to kupią. :) 

Gry z wii i wiiu się kończą, gamecube też na długo nie starczy to muszą działać. Przecież nie zaczną tworzyć nowych gier xDD

Opublikowano
1 godzinę temu, Whisker napisał:

Soul Ty grasz w ogóle? Ej serio najbardziej mnie zabolał ten Resident :/ świetna gra a tu prawie 0.

19F37372-DA1B-4E9B-AB29-993973CA4921.jpeg

Niektórzy po prostu grają mając absolutną wyje*kę na achievementy ( które notabene mają zerowe przełożenie na to ile godzin poświęciłeś grze):reggie:

Opublikowano

Jak masz jedno osiągnięcie to jednak mają trochę przełożenie na godziny :pawel: 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.