Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 932,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
1 godzinę temu, Czoperrr napisał:

Tak sobie myślę, że sercem jestem z plejką

Też tak myślałem dopóki nie kupiłem małża. 

Opublikowano

No cóż, widać każdy bot podświadomie marzy o nadstacji 5 i muszą się wzajemnie wspierać, że wcale nie jest im potrzebne:dynia: zostawcie tą zieloną szmate aż wam do końca nie odyebie :obama:

Opublikowano

Spokojnie, boty i tak nie zagrają bo tego sztosa nie będzie w gunwopassie:pawel:

Opublikowano

Kto z botów wstrzymuje płacenie za GamePass na pół roku z okazji premiery Elden Ring? 

Nie no. Tutaj można zakopać topory, zapalić fajkę, napić się wspólnie piwka i celebrować święto gejmingu. 

Tylko switchowców jebać, bo nie mają tego dzieła. Zwierzęta.

Opublikowano
7 minut temu, C1REX napisał:

Kto z botów wstrzymuje płacenie za GamePass na pół roku z okazji premiery Elden Ring? 

No no. Tutaj można zakopać topory, zapalić fajkę, napić się wspólnie piwka i celebrować święto gejmingu. 

pol roku? lol. maks dwa tygodnie i na allegro.

Opublikowano

Jutro premiera tegorocznego goty, zapraszamy wszystkich graczy do wspólnej zabawy. Niebieskie kocmołuchy uprasza się o poczekanie 13 godzin.

Opublikowano

13 godzin dezynfekcji karaluchów, potem możecie wejść na salony i pytać zielonych koneserów o porady na start.

Opublikowano

Hahahhahaa Mesjasz na X-Śmieciarze w 40 klatkach chodzi xdddddddd na chuj to powstało ayyyyyy lmaooooo

Opublikowano

Rozi ty lepiej patrz na tvka żeby nie wjechać mamutem w budynki które wyskakują metr przed alojką :)

Opublikowano
47 minut temu, C1REX napisał:

Nie no. Tutaj można zakopać topory, zapalić fajkę, napić się wspólnie piwka i celebrować święto gejmingu. 

Już w piątek będzie grzane przy Elden Ring co to jest za sztos, uwielbiam From Software!

Opublikowano

I jeszcze Ghostrunner w plusie ! 

Włócznia aloy w pupska zielonych czarnuchów! Ten rok jest #Sony

Edytowane przez Donatello1991

Opublikowano
3 minuty temu, Whisker napisał:

Już w piątek będzie grzane przy Elden Ring co to jest za sztos, uwielbiam From Software!

A skończy się jak zawsze, czyli milion pijackich postów w CW zamiast grania :shieeet:

Edytowane przez dee

Opublikowano

serio będziesz grał na ps4.5 whiski? Nie psuj sobie doznań z gry która ma 97% na sonce ta produkcja nie może rozwinąć skrzydeł

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.