Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Kuhwa jak ograsz wsiąkniesz to wspomnisz moje słowa. Jedyna gra w tym roku która zasłuży na Goty. Już returnal wydymali, ale Aloyka się nie da.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 933,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
13 minut temu, 20inchDT napisał:

Starfield goty. Gra generacji tak samo jak Skyrim

Boty odkryły Skyrima po wrzuceniu do gamepassa, lepiej późno niż wcale :shieeet:

W Elden Ring zagra w 30 fpsach może 2% użytkowników śmiećboxa bo przecież to nie jest gra za złotówkę!

Edytowane przez izon

Opublikowano
8 minut temu, Donatello1991 napisał:

Kuhwa jak ograsz wsiąkniesz to wspomnisz moje słowa. Jedyna gra w tym roku która zasłuży na Goty. Już returnal wydymali, ale Aloyka się nie da.

Jakie wydymali? Returnal mocne 8/10, ale gdzie temu do GOTY?

edit: o jezusie, co za technologiczny śmieć xddd Na rynku jest jeden next-gen XSX, zapamiętajcie to sobie.

image.png.e99f29503ddfbb727cc4a773731f0d62.png

Opublikowano

Znowu życie wyjaśniło kalperskie pomioty bez popity :banderas: 

Opublikowano
57 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

edit: o jezusie, co za technologiczny śmieć xddd Na rynku jest jeden next-gen XSX, zapamiętajcie to sobie.

Tekst z Eurogamera.

"PlayStation 5 radzi sobie zazwyczaj lepiej niż Series X, choć w obu przypadkach nie jest idealnie. "

Ja sie pytam czy wy kuhwa pokończyliście chociaż podstawówki, że czytać nie potraficie??

Banda zielonych głąbów.

Opublikowano
1 minutę temu, Jakim napisał:

Tekst z Eurogamera.

"PlayStation 5 radzi sobie zazwyczaj lepiej niż Series X, choć w obu przypadkach nie jest idealnie. "

Ja sie pytam czy wy kuhwa pokończyliście chociaż podstawówki, że czytać nie potraficie??

Banda zielonych głąbów.

Sprzed 1.02, teraz ŚmiećStation gorsza wersja PS5 niż PS4. To już jest szmaciarstwo zwykłe. :/ 

Opublikowano
Cytat

Tekst z Eurogamera.

"PlayStation 5 radzi sobie zazwyczaj lepiej niż Series X, choć w obu przypadkach nie jest idealnie. "

Przeczytaj całą analizę nieuku, a jak nie dajesz rady to

20170506_092331pm.jpg

:reggie:

Edytowane przez dee

Opublikowano
9 minut temu, dee napisał:

Przeczytaj całą analizę nieuku, a jak nie dajesz rady to

20170506_092331pm.jpg

:reggie:

..."Zacznijmy od konsol. Wyniki notowane podczas sieciowych testów w ubiegłym roku na PlayStation 5 i Xbox Series X nie uległy większym zmianom. Obie konsole oferują dwa tryby: płynności i jakości. Jednak po zainstalowaniu wspomnianej łatki oglądamy przedział 45 - 60 klatek na sekundę w tym pierwszym oraz 30 - 60 FPS w trybie jakości. Twórcy nie zdecydowali się na wbudowanie ograniczenia, choćby w celu stabilizacji tej drugiej opcji na poziomie 30 FPS. Efektem jest wysoce zmienna płynność, zwłaszcza w trybie jakości, gdzie rzadko oglądamy 60 FPS.

PlayStation 5 radzi sobie zazwyczaj lepiej niż Series X, choć w obu przypadkach nie jest idealnie. Najważniejszy wniosek jest taki, że żadna z konsol nie oferuje 60 FPS na premierę, choć można zastosować pewne kroki, by poprawić sytuację. Na sprzęcie Microsoftu wydatnie pomaga zmienna częstotliwość odświeżania (VRR), o ile posiadamy odpowiedni ekran. Nie jest to więc opcja dla wszystkich, ale pozwala zredukować zacinanie, gdy w trybie płynności konsola działa w przedziale 45 - 60 FPS. Podobnie jest na Series S. Ta platforma w trybie płynności generuje około 40-60 FPS, ale częściej w okolicach tej niższej wartości niż Series X."

Dalej jest o jakiejś durnej metodzie na stabilne 60 fps z wersji na ps4 i o pc, ktore nikogo.

Tępe zielone luje.

Opublikowano
Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

Radość niebieskich frajerów trwała krócej niż zjedzenie pączka a nie było jeszcze premiery :banderas: Do tego VRR :banderas:

Kolejna po Dying Light 2 i Cyberpunk najlepsza wersja na XSX, cwelstation 4.5 bez gier rozjebane jak gówno w polu, to już tradycja :) 

FMU62z1XwAU5zvO?format=jpg&name=large

Opublikowano

Własnie VRR - narzędzie pozwalające delikatnie zmazać obraz upadłej technicznie konsoli. Jak Sonka bez VRR działa lepiej niż Xkurewka to co będzie wyjebią VRR w Sonce - pogrom jak od kilkunastu lat. Inna sprawa że przeciętny bot z CW nie skorzysta z VRR bo biedhaki nayebali gamepassa na 4 lata do przodu i nadal lecą na TV Full HD marki Sencor. 

Opublikowano

A czaicie, żeby cieszyć się grafiką 4k to trzeba mieć TV który to obsługuje:obama: 

Dlatego niebieskie małpy nakurviaja w 30fps i 1080p i są zadowolone :shieeet:

Opublikowano
18 minut temu, Jakim napisał:

Tekst z Eurogamera.

Banda zielonych głąbów.

Pogodzę was, wszystkie wersje chodzą beznadziejnie.

Z analiz DF wynika że PS5 wypada płynniej w sekcjach chodzonych i cutscenkach

A wersja na XSX ma lepszy framerate w czasie jazdy koniem.

Sytuacja jest na tyle zła że DF poleca na PS5 grać w wersję z PS4, bo wtedy grai nie szarpie, a w przypadku Xboxa poleca mieć odbiornik z VRR. 

trudno więc powiedzieć że jakakolwiek wersja działała lepiej.

Opublikowano
5 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Wersja XSX next gen, a na SmiecStation 4.5 dalej średniowiecze.

kurcze, nie wiem po co kupiłem PS5 - CHCIALEM NEXT GENA a dostałem jakieś PS4PRO 2.0 :/

Kupiłeś PS5 bo twój rudy umysł miał chwilowy przebłysk intelektu. Mówię chwilowy, bo wróciłeś do CW i nadal walczysz za xboxa:nosacz2:

Opublikowano

Lepsza oferta, lepsza przyszłość i faktyczny next gen - tylko Xbox.

PS5 kupiłem naiwnie licząc, że PSV i PS3 były tylko potknięciami Sony i się jakoś z tego otrząsną, a tak się otrząsnęli, że brak konkurencji w generacji poprzedniej zaowocował najgorszym stanie PS studios w historii. :nosacz2:

Opublikowano

Pogodzę was, wersja XSX działa płynnie. Prawie tak płynnie jak zawartość nogawek klapków od godziny 12:00 dnia bieżącego.

Opublikowano
Cytat

Sytuacja jest na tyle zła że DF poleca na PS5 grać w wersję z PS4

Na pro jest wyższa rozdzielczość i płynność niż w wersji dla ps5  :yao:

No ale 10 na 10 wszędzie a gra technicznie i wizualnie (nie liczyć designu) leży i kwiczy 

Opublikowano
16 minut temu, Daddy napisał:

Na pro jest wyższa rozdzielczość i płynność niż w wersji dla ps5  :yao:

No ale 10 na 10 wszędzie a gra technicznie i wizualnie (nie liczyć designu) leży i kwiczy 

A ile "p" jest na X one and half X?

Opublikowano

playstation to się wyjebało i rozwaliło głupi ryj

Opublikowano
45 minut temu, 20inchDT napisał:

playstation to się wyjebało i rozwaliło głupi ryj

Niech żyje psp i precz z komuną

Opublikowano

Ignorowałem ostatnio cw i w ogóle zapomniałem o takich odpadach jak borizon. Cieszę się, że macie tak niskie wymagania i byle jaki ubisofciak zaspokaja wasze potrzeby.

Opublikowano

Widać, że Mopsiarz i Izeronek nakurviaja w necie posty wychwalające Putina po 50 kopiejek za 100 znaków bo tutaj tak mordy pozamykali :shieeet:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.