Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Kuhwa jak ograsz wsiąkniesz to wspomnisz moje słowa. Jedyna gra w tym roku która zasłuży na Goty. Już returnal wydymali, ale Aloyka się nie da.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
13 minut temu, 20inchDT napisał:

Starfield goty. Gra generacji tak samo jak Skyrim

Boty odkryły Skyrima po wrzuceniu do gamepassa, lepiej późno niż wcale :shieeet:

W Elden Ring zagra w 30 fpsach może 2% użytkowników śmiećboxa bo przecież to nie jest gra za złotówkę!

Edytowane przez izon

Opublikowano
8 minut temu, Donatello1991 napisał:

Kuhwa jak ograsz wsiąkniesz to wspomnisz moje słowa. Jedyna gra w tym roku która zasłuży na Goty. Już returnal wydymali, ale Aloyka się nie da.

Jakie wydymali? Returnal mocne 8/10, ale gdzie temu do GOTY?

edit: o jezusie, co za technologiczny śmieć xddd Na rynku jest jeden next-gen XSX, zapamiętajcie to sobie.

image.png.e99f29503ddfbb727cc4a773731f0d62.png

Opublikowano

Znowu życie wyjaśniło kalperskie pomioty bez popity :banderas: 

Opublikowano
57 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

edit: o jezusie, co za technologiczny śmieć xddd Na rynku jest jeden next-gen XSX, zapamiętajcie to sobie.

Tekst z Eurogamera.

"PlayStation 5 radzi sobie zazwyczaj lepiej niż Series X, choć w obu przypadkach nie jest idealnie. "

Ja sie pytam czy wy kuhwa pokończyliście chociaż podstawówki, że czytać nie potraficie??

Banda zielonych głąbów.

Opublikowano
1 minutę temu, Jakim napisał:

Tekst z Eurogamera.

"PlayStation 5 radzi sobie zazwyczaj lepiej niż Series X, choć w obu przypadkach nie jest idealnie. "

Ja sie pytam czy wy kuhwa pokończyliście chociaż podstawówki, że czytać nie potraficie??

Banda zielonych głąbów.

Sprzed 1.02, teraz ŚmiećStation gorsza wersja PS5 niż PS4. To już jest szmaciarstwo zwykłe. :/ 

Opublikowano
Cytat

Tekst z Eurogamera.

"PlayStation 5 radzi sobie zazwyczaj lepiej niż Series X, choć w obu przypadkach nie jest idealnie. "

Przeczytaj całą analizę nieuku, a jak nie dajesz rady to

20170506_092331pm.jpg

:reggie:

Edytowane przez dee

Opublikowano
9 minut temu, dee napisał:

Przeczytaj całą analizę nieuku, a jak nie dajesz rady to

20170506_092331pm.jpg

:reggie:

..."Zacznijmy od konsol. Wyniki notowane podczas sieciowych testów w ubiegłym roku na PlayStation 5 i Xbox Series X nie uległy większym zmianom. Obie konsole oferują dwa tryby: płynności i jakości. Jednak po zainstalowaniu wspomnianej łatki oglądamy przedział 45 - 60 klatek na sekundę w tym pierwszym oraz 30 - 60 FPS w trybie jakości. Twórcy nie zdecydowali się na wbudowanie ograniczenia, choćby w celu stabilizacji tej drugiej opcji na poziomie 30 FPS. Efektem jest wysoce zmienna płynność, zwłaszcza w trybie jakości, gdzie rzadko oglądamy 60 FPS.

PlayStation 5 radzi sobie zazwyczaj lepiej niż Series X, choć w obu przypadkach nie jest idealnie. Najważniejszy wniosek jest taki, że żadna z konsol nie oferuje 60 FPS na premierę, choć można zastosować pewne kroki, by poprawić sytuację. Na sprzęcie Microsoftu wydatnie pomaga zmienna częstotliwość odświeżania (VRR), o ile posiadamy odpowiedni ekran. Nie jest to więc opcja dla wszystkich, ale pozwala zredukować zacinanie, gdy w trybie płynności konsola działa w przedziale 45 - 60 FPS. Podobnie jest na Series S. Ta platforma w trybie płynności generuje około 40-60 FPS, ale częściej w okolicach tej niższej wartości niż Series X."

Dalej jest o jakiejś durnej metodzie na stabilne 60 fps z wersji na ps4 i o pc, ktore nikogo.

Tępe zielone luje.

Opublikowano
Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

Radość niebieskich frajerów trwała krócej niż zjedzenie pączka a nie było jeszcze premiery :banderas: Do tego VRR :banderas:

Kolejna po Dying Light 2 i Cyberpunk najlepsza wersja na XSX, cwelstation 4.5 bez gier rozjebane jak gówno w polu, to już tradycja :) 

FMU62z1XwAU5zvO?format=jpg&name=large

Opublikowano

Własnie VRR - narzędzie pozwalające delikatnie zmazać obraz upadłej technicznie konsoli. Jak Sonka bez VRR działa lepiej niż Xkurewka to co będzie wyjebią VRR w Sonce - pogrom jak od kilkunastu lat. Inna sprawa że przeciętny bot z CW nie skorzysta z VRR bo biedhaki nayebali gamepassa na 4 lata do przodu i nadal lecą na TV Full HD marki Sencor. 

Opublikowano

A czaicie, żeby cieszyć się grafiką 4k to trzeba mieć TV który to obsługuje:obama: 

Dlatego niebieskie małpy nakurviaja w 30fps i 1080p i są zadowolone :shieeet:

Opublikowano
18 minut temu, Jakim napisał:

Tekst z Eurogamera.

Banda zielonych głąbów.

Pogodzę was, wszystkie wersje chodzą beznadziejnie.

Z analiz DF wynika że PS5 wypada płynniej w sekcjach chodzonych i cutscenkach

A wersja na XSX ma lepszy framerate w czasie jazdy koniem.

Sytuacja jest na tyle zła że DF poleca na PS5 grać w wersję z PS4, bo wtedy grai nie szarpie, a w przypadku Xboxa poleca mieć odbiornik z VRR. 

trudno więc powiedzieć że jakakolwiek wersja działała lepiej.

Opublikowano
5 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Wersja XSX next gen, a na SmiecStation 4.5 dalej średniowiecze.

kurcze, nie wiem po co kupiłem PS5 - CHCIALEM NEXT GENA a dostałem jakieś PS4PRO 2.0 :/

Kupiłeś PS5 bo twój rudy umysł miał chwilowy przebłysk intelektu. Mówię chwilowy, bo wróciłeś do CW i nadal walczysz za xboxa:nosacz2:

Opublikowano

Lepsza oferta, lepsza przyszłość i faktyczny next gen - tylko Xbox.

PS5 kupiłem naiwnie licząc, że PSV i PS3 były tylko potknięciami Sony i się jakoś z tego otrząsną, a tak się otrząsnęli, że brak konkurencji w generacji poprzedniej zaowocował najgorszym stanie PS studios w historii. :nosacz2:

Opublikowano

Pogodzę was, wersja XSX działa płynnie. Prawie tak płynnie jak zawartość nogawek klapków od godziny 12:00 dnia bieżącego.

Opublikowano
Cytat

Sytuacja jest na tyle zła że DF poleca na PS5 grać w wersję z PS4

Na pro jest wyższa rozdzielczość i płynność niż w wersji dla ps5  :yao:

No ale 10 na 10 wszędzie a gra technicznie i wizualnie (nie liczyć designu) leży i kwiczy 

Opublikowano
16 minut temu, Daddy napisał:

Na pro jest wyższa rozdzielczość i płynność niż w wersji dla ps5  :yao:

No ale 10 na 10 wszędzie a gra technicznie i wizualnie (nie liczyć designu) leży i kwiczy 

A ile "p" jest na X one and half X?

Opublikowano

playstation to się wyjebało i rozwaliło głupi ryj

Opublikowano
45 minut temu, 20inchDT napisał:

playstation to się wyjebało i rozwaliło głupi ryj

Niech żyje psp i precz z komuną

Opublikowano

Ignorowałem ostatnio cw i w ogóle zapomniałem o takich odpadach jak borizon. Cieszę się, że macie tak niskie wymagania i byle jaki ubisofciak zaspokaja wasze potrzeby.

Opublikowano

Widać, że Mopsiarz i Izeronek nakurviaja w necie posty wychwalające Putina po 50 kopiejek za 100 znaków bo tutaj tak mordy pozamykali :shieeet:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.