Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Beka z klapów yebanych? Stare, znałem

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 933,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Gdyby ta szmaciura sony nie oszukała mnie z telewizornią, to też bym grał jak Pan z vrr. Japońscy śmiecie.

Opublikowano
13 godzin temu, dee napisał:

Widać, że Mopsiarz i Izeronek nakurviaja w necie posty wychwalające Putina po 50 kopiejek za 100 znaków bo tutaj tak mordy pozamykali :shieeet:

Kolejny raz pokazałeś jakim jesteś prymitywem

Opublikowano
47 minut temu, izon napisał:

Kolejny raz pokazałeś jakim jesteś prymitywem

Napisał typ wyzywający ludziom matki w tym temacie. Do budy, onuco.

Opublikowano

deebil nawet raz mordy nie potrafi zamknąć:shieeet: specjalista od wyzywania matek.

Opublikowano
3 minuty temu, dee napisał:

Napisał typ wyzywający ludziom matki w tym temacie. Do budy, onuco.

To się leczy, to ty jako jedyny w tym temacie pozwalasz sobie na takie wybiegi..jesteś prymitywem, do tego nienormalnym.

1 minutę temu, PanKamil napisał:

deebil nawet raz mordy nie potrafi zamknąć:shieeet: specjalista od wyzywania matek.

żenująca jednostka, skąd się takie typy biorą?

Opublikowano

Rycz, mała rycz. Płacz, maleńka, płacz :kaz:

Opublikowano

A w sumie, del. To nie temat do takich rozkmin chyba...

Opublikowano

Podobno wielu ludziom w Elden Ring na x pudle nie działa multi. :yao:

bbky63oa09k81.png?width=640&crop=smart&a

Opublikowano

Masz zapłon, jakoś wczoraj naprawili...

Opublikowano

Nie mam Xboksa. Dopiero się dowiedziałem, że w grze od premiery multi nie działał poprawnie. 

Opublikowano

Od czwartku ani razu nie miałem problemu z multi. Kłamliwa propaganda? Oczywiście, że z ust klaperskich, historia już się do tego przyzwyczaiła.

Opublikowano

XSX dzięki VRR jako jedyny next gen oferuje płynniutką rozgrywke w Elden Ring. A na playdziwce 4,5 dalej męczarnia z dropami, zacinkami, stutteringiem. Co za niebieskie zasrane przegrywy :pawel: 

Opublikowano

A pamiętacie jeszcze taką konsole jak Xbox?

Opublikowano

Konsolowi jaskiniowcy nadal kupują pudełka? Stare, znałem

Opublikowano

W tym artykule podają, że na PC sprzedano 3% pudełek. Wersja na PC to samo pudełko bez płyty przecież :yao:

Opublikowano

Boże jaki ten xsmiec to gunwo. Musisz wymieniać tv aby nie było dropu klatek:pawel:  To ścierwo nie wyrabia i zaraz się okaże, że to wina tv :dynia: pogarda dla zielonego szmaciska.

Opublikowano

Nie to co na PadlinaStation - dropi to dropi, na chuj drążyć temat. 20fps? Oj tam oj tam, za PSX było 10 klatek i fajnie się grało

Opublikowano

Serio jeszcze gracie na ps4.5??? Przecież ten sprzęt był przestarzały nawet w dniu swojej premery, nie chcę wiedzieć jak wyglądają gry w 2022 na ten półprodukt :pechowiec:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.