Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Co to, w Choroszczy były wypisy i najmocniej chore klaperskie znowu na wolności? Ochrona zdrowia psychicznego w Polsce to jest jakaś tragedia :sapek:

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 933,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
21 godzin temu, LiŚciu napisał:

A pamiętacie jeszcze taką konsole jak Xbox?

Ano pamiętamy. 

To ta  konsola, która wyprzedzała PS2 o generację:laugh:

Opublikowano
2 godziny temu, Bzduras napisał:

Konsolowi jaskiniowcy nadal kupują pudełka? Stare, znałem

Jak można nie mieć pudełka gry dekady 10/10???

Opublikowano

Normalnie, wystarczy nie żyć w średniowieczu i kupić ekologiczną, sterylną cyferkę.

Opublikowano

Nie chcesz pudełka z najgorszej jakości plastiku z okładką na której jest jakiś generyczny art???? Może przekona Cie kartka z tym  że dostaniesz padaczki jak za długo będziesz grał na plejkurewce??? #magiapudełek #pudełkowcy4life #3ipółbomby #tanioszka

Opublikowano

Cyferka? Gardzę jak ruskimi. A tfu!

Opublikowano

Nic dziwnego, jak wchodziły samochody to zacofańcy też mówili, że furmanka z osiołkiem lepsza i zaraz te blaszane potwory znikną z dróg :cool:

Opublikowano

Nie martw się izon będę opowiadał moim wnukom że w zagrajmerstwie istniało kiedyś plemie pudełkowców którzy płacili 3 bomby za plastikowe pudełką z bezwartościowym krążkiem. <stuka w puste łby klapów> Halo, jest tam coś w tych pustych głowach? Czy dalej myślicie że mamy czasy ps2 i płytek??

Opublikowano

Pierdolenie. Cyfra funkcjonuje już od wielu, wielu lat i historia pokazała ( vide ostatnio sytuacja z Nintendo albo MGSy), ze zawsze lepiej jest miec fizyczne wydanie.

Edytowane przez izon

Opublikowano

Nie no, mam nadzieje że pudełeczka nigdy nie umrą :lapka: Ale ja tam mam ból dupy że już nie ma instrukcji takich fajnych jak kiedyś więc niech się pyerdolą :cool:

Mogę dostawać takie pudełeczka jak stardew valley na znicza które wygrałem w potężnym losowaniu Kmiota. Sam S E K S I K

Opublikowano

Dlatego szacunek dla From Software i Namco Bandai za premierowe wydanie Elden Ring w pięknym opakowaniu z kilkoma gratisami w środku za cenę 100zł niższą niż gierki od sonki z samą płytą w środku.

Opublikowano

NO PRZECIEŻ JAK WYBUCHNIE WOJNA TO WAM ODETNĄ DOSTĘP DO GIER W CYFRZE, CZEGO TU NIE ROZUMIECIE :shieeet:

Opublikowano

Od 5 dni nie grałem. GS stoi w miejscu. Yebany psychol. Pierwsza gra jaka odpalam jest MW 2 misja NO rusian i telewizor obklejam twarzami Fiutina. Obiecuje. 

Spoiler

Oczywiście w ramach wstecznej na XSX :asax:

Spoiler

:(

Opublikowano
11 godzin temu, Whisker napisał:

Jak można nie mieć pudełka gry dekady 10/10???

Do której miesiąc po premierze będzie 40 Gb patchy? I preferowany sposób gry na PS5, to wersja z PS4 we wstecznej?

No można, a nawet trzeba.

Opublikowano

Po co zawracać sobie głowę jakąś rudą maciorą skoro pod ręką jest Eldenek boży?

Opublikowano

Polecam recenzje quaza ładnie tam ruda wyjaśnia. ;)

Opublikowano

Chciałem znaleźć reckę quza gdzie podsumowanie to coś w stylu "horizon forbidden west jest większe od poprzedniczki" XDDDD Nie, że lepsze, pełniejsze. Po prostu większe, no ale nie znajdę. Czemu? Spadała z jutubka. Te niebieskie skurwysyny kazały usunąć, bo nie dał się przekupić.

1st party Sony? Szmaciarstwo z przekupionymi recenzjami, Playstation to przeżytek. :) 

Opublikowano
14 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Chciałem znaleźć reckę quza gdzie podsumowanie to coś w stylu "horizon forbidden west jest większe od poprzedniczki" XDDDD Nie, że lepsze, pełniejsze. Po prostu większe, no ale nie znajdę. Czemu? Spadała z jutubka. Te niebieskie skurwysyny kazały usunąć, bo nie dał się przekupić.

1st party Sony? Szmaciarstwo z przekupionymi recenzjami, Playstation to przeżytek. :) 

Mówisz o tej recenzji, do znalezienia której wystarczy wejść na kanał quaza?

Opublikowano

Może masz shadowbana czy coś.

Spoiler

image.thumb.png.a7c9bf624afe73ba8bf0416a08f288fa.png

Opublikowano

wezyr pewnie robił cw w komentach i dostał bana xddddd

Opublikowano

Nieee, nic z tych rzeczy. Nie wiem czy skomentowałem kiedyś jakiś jego materiał. Wyszło, że YT znów dostaje pierdolca i włączył mi tryb ograniczenia treści.

Nie zmienia faktu, że Chujrizon Forbidden West gorsze oceny niż jedynka, ubiraczycho i zwykły śmieć od wyrobników z GG. GOTY MY ASS. :) 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.