Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Można powiedzieć, że Crap Turismo7 to pierwsza gra w której downgorad graficzny to nie bug, to feature :reggie:

Klaperskie mogą znowu poczuć się jak w czasach PlayStation 3, gdy jeszcze nie byli pośmiewiskiem cywilizowanego świata :kaz:

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 936,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

ups nikt nigdzie nie pisał, że to ten rok no ale ppe...

Opublikowano

Nigdy nie podano nawet orientacyjnej daty premiery.

4 godziny temu, LiŚciu napisał:

Na XD boxie series X jeszcze długo nie będzie nic nextgenowego

Na PS5 jeszcze dłużej bo wszystko do końca przyszłego roku to crossgeny.

Opublikowano

Ta desperacja niebieskich kundli, nurkują w gównie ppe żeby szukać czegokolwiek do CW.

ZWIERZĘTA :shieeet:

Opublikowano
W dniu 19.03.2022 o 19:43, dee napisał:

Wybaczcie źródło [tfu!], ale jak juz nawet oficjalny organ prasowy sony wyciera sobie mordę Crap Turismo7 to jest naprawdę źle :shieeet:

Schowek01.thumb.jpg.4fc173daaf7387afe94478ffa44c7e5f.jpg

6 minut temu, dee napisał:

Ta desperacja niebieskich kundli, nurkują w gównie ppe żeby szukać czegokolwiek do CW.

ZWIERZĘTA :shieeet:

:reggie:

Opublikowano
1 minutę temu, dee napisał:

No i?

Nie wiem, tym nam opowiedz jak tam błotna kąpiel w gówienku ;)

Opublikowano

Nie wiem, nie gram w Crap Tursimo 7:shieeet:

Opublikowano

w koncu przeszdlem eldena. czuje sie znowu jak wolny czlowiek z przepastna biblioteka ciekawych gier w gamepassie. #jebacsoulsy surge lepsze, miyazaki falszywy mesjasz.

Opublikowano

Odkąd odkrywasz gamepassa, to jedyny ból jaki czujesz, to chroniczny brak czasu na ogranie tych wszystkich cudowności. 

Bawię sie  doskonałym Tunic, a tu już mam na oku chyba z 10 pozycji które chce KONIECZNIE ograć, a nie ma kiedy i trzeba wybierac.

Cudowne jest zycie gracza w 2022 roku :no:

Opublikowano
2 minuty temu, 20inchDT napisał:

w koncu przeszdlem eldena. czuje sie znowu jak wolny czlowiek z przepastna biblioteka ciekawych gier w gamepassie. #jebacsoulsy surge lepsze, miyazaki falszywy mesjasz.

A to przeszedłeś grę na siłę?

Opublikowano

moze nie na sile, ale w polowie juz chcialem, zeby sie skonczylo.

Opublikowano

surge xD Jest jakaś naukowa teoria czemu xboty to takie yebane bezguścia? :)

Opublikowano

no kurła, chociaz w surge jest bardziej zbalansowany i dynamiczny system walki, a nie ta mamalyga u japoncow. ratuje ich jedynie design wiekszych lokacji, ale tak to gameplayowy smiec z itemami zabijajacymi bossow z daleka i podlany ubisoftem. tfu na tych klepaczy kodu od 2009 robia to samo.

Opublikowano

Ja dlatego wywaliłem ostatnie Sralo z dysku po 5h singla. Pomimo super linki i fajnego strzelania no nie da się grać w grę zrobioną na zasadzie kopiuj/wklej podlanej ubiraczyskiem :(

Opublikowano
16 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

to dziwię się tak śmieciarze jebanej 5 kibicujesz, bo to wypisz wymaluj główna oferta growa Sony

Na Sonce w ostatnich latach z tego typu gier grałem tylko w Horizona jedynkę i jak na opena było przyjemnie, no i teoretycznie Spider-Mana ale to gra tak fenomenalnie wykonana i przyjemna, ze mogłem wybaczyć ten pierdyliard znaczników.

Opublikowano
1 minutę temu, izon napisał:

Na Sonce w ostatnich latach z tego typu gier grałem tylko w Horizona jedynkę i jak na opena było przyjemnie, no i teoretycznie Spider-Mana ale to gra tak fenomenalnie wykonana i przyjemna, ze mogłem wybaczyć ten pierdyliard znaczników.

a, to jak nie grałeś w inne to wszystko w porządku :) 

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDddd

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

a, to jak nie grałeś w inne to wszystko w porządku :) 

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDddd

W zasadzie wymieniłem wszystko oprócz Days Gone, które mi nie podeszło. Mówisz że ten gatunek niby przoduje, a to są raptem 3-4 gry na generacje w zalewie innych świetnych produkcji. Na tej samej zasadzie mógłbym wymienić takie Ryse, Quantum Break, czy Hellblade i stwierdzić, że na Xboxie to są głównie samograje.

Opublikowano

Dziś wkraczam do Valhalli wraz z końcem serialu spin off, JD wyjebany 0,7 do końca wiec pasowałoby podsumować pewne kwestie dotyczące obu konsol:  

XSX - od maja do marca, zaliczone stare serie i zapomniane gry

ps5  - ciagle nowości i zero zastanawiania się a jeżeli takie było to wyszedł Returnal, a sprawdź Pan i kurwa koniec, kolejne. 50 h na Sonce, później Elden Ring w międzyczasie GT7 i Cyber, kurwa konsola idealna! 

x spoko do nadrobienia bo to moja pierwsza konsola wiec lykalem wszelkie gówwno i HALO mnie porwało dopóki nie zagrałem w Infinite czyli splunięcie graczom w mordę, jak można takie gówno wydać!

Zaczynam grę, jestem podniecony (wcześniej zaliczyłem każdą odsłonę), epickość a tu odpalam i co? Gówno na sile! Graj frajerze! No Ok , gram co by żebyście jakiś prestiż a okazuje się że frajernia trwa nadal, Aha traktowanie jak śmiecia to nie dla mnie! NIKT mi nie wmówi że jest na X lepiej! Mając jedna konsole zwłaszcza Xa świadomie jak ruscy odłączcie się od najlepszych gier

ACDB0C10-0126-4ADF-8EC7-546C878119A7.jpeg

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

W skrócie  ,,Nie gram na PS4.5 tylko oglądam seriale'':sonkassie:

Opublikowano
4 godziny temu, Pupcio napisał:

surge xD Jest jakaś naukowa teoria czemu xboty to takie yebane bezguścia? :)

Teoria jest taka że jak nie ma w gamepassie to nie grajo/chujowe. Surge niedawno był - elden nie.

Edytowane przez LiŚciu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.