Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
8 godzin temu, Bzduras napisał:

Kurwa, przypominam, że mówimy o konsoli, która nie ma VRR - technologii, która faktycznie daje efekty i ma ponad 10 lat, a tu jakiś bełkot o śledzeniu głowy słuchawką XD

Ostatnio mało śledzę giereczkowe tematy - plejstejszon dalej nie ma VRR? Telewizory Sony ponoć w końcu to dostały. 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 937 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

telewizor sony i vrr XDDD te kurwy wylaczyly wygaszanie stref przy takim trybie i jest m l e c z k o

Opublikowano
5 minut temu, 20inchDT napisał:

telewizor sony i vrr XDDD te kurwy wylaczyly wygaszanie stref przy takim trybie i jest m l e c z k o

To jest ten niedościgniony japoński tech? :yao:

Edytowane przez Michał102

Opublikowano
2 godziny temu, Pupcio napisał:

i to był ostatni ex sonki na ten rok? :dynia: 

Skądże, Ragnarok czy Forspoken itp.

Opublikowano

Nieźle boty rozjebane po polach bezgrowia. Nawet największa premiera w gp na ten miesiąc mówi że TU NIC to ja wejde. XDbox Series X.

Opublikowano

No cóż, jeśli zasłaniają się indykiem z czasową wyłącznościa, to mówi to samo za siebie.

Opublikowano

Lepszy Tunic w Marcu niż NIC od czerwca do połowy lutego  :daddy:

Opublikowano

Przeyebane tak być niebieską rozklapiochą i jarać się szrotami na sonkę, na które jeszcze dwa lata temu pies by sie nie wysrał :shieeet:

Opublikowano

Co ten gość znowu pierdoli, ja już nie mogę :pechowiec:

Opublikowano
51 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Nie ma Japonii w gamedevie. Capcom i moooooże From jak ma momenty. Poza tym? Japonia skoczyła się na gen 6. 

Japonia po przestoju w czasach x360/ps3 wróciła do bardzo wysokiej formy ale to trzeba być otwartym na coś więcej niż generyki w stylu tomb raiderow..

Opublikowano

Ja myśle że on po prostu nie lubi gier a siedzi tutaj bo wszystko inne zawiodło:/

Opublikowano

nie no, przecież lubi Wowa

XDDDDDDD, no ale ciężko mieć mu za złe tę nienawiść do gier, kiedy jest w zielonym obozie, tam trzeba być duchowo złamanym aby przetrwać kolejny wrzesień z Forzą i Girsami

Opublikowano

tyle piszesz o tych gearsach, a wciąż nie widać ich na horyzoncie :smutas:. tęsknię

Opublikowano

ej a słyszeliście poloty, że zaraz ma być PS5 pro xD?

chinczyki z Sony myślą, jak tu wydoić konsolomaniaków. Będą wam wciskać stare podzespoły z łatką pro, pro+, super mega plus, ale gierek nie ma komu robić. Z rok po premierze PS5 macie chociaż jedną grę na to? Coś, czego nie da się ograć, ogarnąć na prawie DZIESIĘCIOETNIEJ konsoli? Remaster grat turismo z psxa xd Chociaż nie, bo też jest na ps4 a dałoby się to pewnie odpalić i na ps3

Opublikowano

No oby to prawda przecież to ps4.5 to jakaś beka xD

Opublikowano
18 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Chuj się znasz.

Na pewno bardziej niż WOW Raider ;)

Edytowane przez izon

Opublikowano
6 godzin temu, Paolo de Vesir napisał:

Forspoken to ten kolejny hicior po Babyliss Fall czy Strangers of Paradise? :dynia:

Gra od twórców FFXV.

Opublikowano

Na PS5 ciagle granie że nie ma za bardzo czasu tu zaglądać a co na śmietniku?? Włochate pady

8C3A6295-147C-46FE-A435-2EC8A7DF21DA.jpeg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.