Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
11 minut temu, Wesker napisał:

Kurde znowu chcą odpalać MM, pokaz możliwości? Czy jak?

77A45E6B-FC57-4372-A696-B7253D977584.jpegOst najlepszy, grafa potęga, RT i inne bajery i PS5 Dual sense robię wrażenie masywne :)

Łapcie link do najlepszej wersji Spidey 4k RT Miles Morales (odpalcie na dobrym Bassie ;) )

https://youtu.be/DNDpIgRoUbo

Cholera tutaj przydałyby się jakieś dobre leki. 

Niezłe projekcje tam odchodzą. 

Edytowane przez lpcl

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 925,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Na PS5 najlepsza jakość :) sprzedaż najlepsza, pady najlepsze, tv generacja wyżej, gry next gen? Co jeszcze?

4E5C85AC-8EFB-4A26-A827-6956C7AFD109.jpeg

03822B75-6192-43AB-B58F-55D6DB3E2A3C.jpeg

Opublikowano

Nikt nie argumentuje?” Królem przyszło mi być”

Jednak PS5 Znowu wygrało (myślałem ze będzie jakiś remis chociaż ale nie tali KO bo dojebali konkretnie w MS

Edytowane przez Wesker

Opublikowano

Łisker tak najebany, że pisze w 2 tematach :gayos:

Niech ktos odetnie neta tym alhoholikom

Opublikowano
24 minuty temu, Wesker napisał:

Niezły idol. 

Opublikowano

Zweryfikowany. 

z21069098V,ksw-37-popek-pudzianowski.jpg

z24012819Q,ksw45.jpg

Opublikowano
5 godzin temu, Wesker napisał:

Jack się kończy ale Astro dostarcza wszystkim nowych wrażeń, czemu PS5 jest takim technologicznym potworem? Nie mogę iść spać bo co chwila każdy chce testować bumpery reagujące na odpowiednio i haptyka kurde

B14BFA39-D4BE-4B68-89A8-1A56D7F53444.jpeg

No to niezła impreza :reggie:

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Strasznie smutny widok wyłania się z postów Weskera - samotny wieczór, tani alkohol, Popek, Sonka i pijackie posty na forumku, do tego wciąż męczy bułe z tym DLC i astrobot playroom oraz ogrywa gorszą konsolową wersję Cyberpunka, mam nadzieję że niedługo wyjdą jakieś nowe gry na plejke bo inaczej Wesker zachleje się chyba na śmierć

Opublikowano

Z każdym spojrzeniem na ps5 stwierdzam ze najebani to chyba byli projektanci tego sprzętu, wizualnie to chyba najbrzydsza konsola na świecie xD

Opublikowano
36 minut temu, ASX napisał:

Strasznie smutny widok wyłania się z postów Weskera - samotny wieczór, tani alkohol, Sonka i pijackie posty na forumku, do tego wciąż męczy bułe z tym DLC i astrobot playroom oraz ogrywa gorszą konsolową wersję Cyberpunka, mam nadzieję że niedługo wyjdą jakieś nowe gry na plejke bo inaczej Wesker zachleje się chyba na śmierć

Złoto :) wręczam Ci platynę i ide spać :)  Ps. Twoje zdrowie

kolejna noc pod znakiem PS, Panie i Panowie takiej generacji jeszcze nie było, tyle sztosów że aż chce się testować do upadłego. Sylwester wiecie co robimy? 

790E7EB3-2007-4ADA-8DB5-62EA90D3D85A.jpeg

Edytowane przez Wesker

Opublikowano
39 minut temu, BieŃ napisał:

Z każdym spojrzeniem na ps5 stwierdzam ze najebani to chyba byli projektanci tego sprzętu, wizualnie to chyba najbrzydsza konsola na świecie xD

Chyba nie wiesz co to dizajn, najnowsze technologie a Ty żyjesz ciagle w czasach PS2. Cyber na PS5 jest całkiem grywalny, spodziewałem się bugów itd ale nie ma tragedii, graficznie coś jak Dying Light na koksie. Kurde zastanawiam się czy ogrywać czy czekać jeszcze na next gen Patch?

Edytowane przez Wesker

Opublikowano
25 minut temu, Wesker napisał:

Chyba nie wiesz co to dizajn, najnowsze technologie a Ty żyjesz ciagle w czasach PS2. Cyber na PS5 jest całkiem grywalny, spodziewałem się bugów itd ale nie ma tragedii, graficznie coś jak Dying Light na koksie. Kurde zastanawiam się czy ogrywać czy czekać jeszcze na next gen Patch?

Jeśli najnowsze technologie i dizajn to statek kosmiczny Fisher Price-a to tak....nie wiem co to i wolę żyć w czasach ps2  xD

Opublikowano
Godzinę temu, Wesker napisał:

Złoto :) wręczam Ci platynę i ide spać :)  Ps. Twoje zdrowie

kolejna noc pod znakiem PS, Panie i Panowie takiej generacji jeszcze nie było, tyle sztosów że aż chce się testować do upadłego. Sylwester wiecie co robimy? 

790E7EB3-2007-4ADA-8DB5-62EA90D3D85A.jpeg

7 rano. Ale będzie screenów z Moralesa :reggie:

Opublikowano
58 minut temu, Hubert249 napisał:

7 rano. Ale będzie screenów z Moralesa :reggie:

Nie będzie ;) zarwana z Cyberem a teraz lecę dalej a po patchu ogram znowu. Morales z Marvelem dostarczył najwyższych poziomów tego nikt nie kwestionuje

Edytowane przez Wesker

Opublikowano
1 godzinę temu, Wesker napisał:

Chyba nie wiesz co to dizajn, najnowsze technologie a Ty żyjesz ciagle w czasach PS2

nie wiem czym wiem co to dizajn i najnowsze technologie. Ale ja osobiście nie lubie tego trendu że wszystko co związane z gamingiem musi mieć odpustowy wygląd i nie mówię tu tylko o PS5, ale ogólnie o wszystkich sprzetach. Rozglądam się od jakiegoś czasu z fotelem do komputera i dosłownie wszystke wyglądają ohydnie prezentując ten sam nowoczesny, młodzieżowy wygląd.

podobnie w przypadku wyglądu konsol, o wiele bardziej podoba mi się prostota i elegancja jak w przypadku Playstation 2, Xbox One X czy S, czy Series X albo X. Niż przesadne epatowanie konsolowością jak w przypadku pierwszego xboxa, który dla mnie jest jedną z najbrzydszych konsol ever

Opublikowano
9 godzin temu, Wesker napisał:

Kurde znowu chcą odpalać MM, pokaz możliwości? Czy jak?

77A45E6B-FC57-4372-A696-B7253D977584.jpegOst najlepszy, grafa potęga, RT i inne bajery i PS5 Dual sense robię wrażenie masywne :)

Łapcie link do najlepszej wersji Spidey 4k RT Miles Morales (odpalcie na dobrym Bassie ;) )

https://youtu.be/DNDpIgRoUbo

Fajny autotune i ujowy bass dla pryszczatych nastolatków co wkladają sobie tube do swojego golfika by poczuć jak im jaja wibrują, bo kobiety ich tam nie chcą dotykać.

Spoiler

i ten popek xdddddddd

Edytowane przez oFi

Opublikowano

Przez święta widziałem na żywo PS5. Potwierdzam moje zdanie: tak brzydkiej konsoli jeszcze nigdy w życiu nie widziałem. Nie potrafiłbym się tym jarać za nic w świecie :dunno:. Kultura pracy? Nareszcie cicha konsola Sony, ale do XSX brak startu (nawet grając w tego Astrobota konsola głośniejsza, jak XSX w Gears 5 podczas największej zadymy). A ten mityczny pad? Pograłem 30 minut w Astro bota i o tych wibracjach zapomniałem po kilku minutach, od początku nie robiło żadnego wrażenia. Jakość wykonania? W porównaniu do DS4 to faktycznie, zdecydowanie na plus (lepiej leży w dłoniach, lepsza jakość plastiku), ale jak biorę w dłonie pada od XSX, no to z miejsca czuć wyższą ligę. Natomiast największa porażka, to ten wbudowany głośniczek: serio, nie kumam jak toś mógł wpaść na coś takiego i uznać, że to fajne :/. Grasz sobie na kinie domowym i ciągle jakieś irytujące gówno-dźwięki.. NO nie, mam nadzieję, że MS nigdy nie wpadnie na tak poroniony pomysł. Jedyne co w tym padzie potencjalnie miałoby szansę, do adaptacyjne triggery, ale prawdę mówiąc nie wiem jakby się grało w taką Forzę, gdzie potrzebne jest wyczucie, żeby w odpowiednim momencie przyspieszyć, bądź jechać na nieco zwolnionym gazie, a ten opór za nic by w tym nie pomagał.

Serio, dosłownie nic w tej konsoli nie zrobiło na mnie wrażenia :/. Spoko, rozumiem, że ten pad może się podobać, ale ja pierwsze co bym zrobił, to szukał jak wyłączyć te wibracje, głośnik w padzie. Nad triggerami bym się zastanawiał. Więc jak widzę, jak ktoś tutaj się rozpływa nad tą konsolą, no to :reggie:

Opublikowano

Wytrzeźwiałka w Łęczycy albo zarabia na jednym człowieku krocie, albo jest solidnie niedofinansowana i nie potrafi poradzić sobie z ciężkim przypadkiem :/

Opublikowano

Pad od PS5 leży mi o wiele lepiej w dłoniach niż ten od Xboxa także jesli chodzi o PCtowe granie będzie przesiadka. bajerów niestety nie miałem okazji wypróbować ale na pewno wibrację będą lepsze niż na switchu. Szkoda ,że MS nie zmienił swojego standardu bo to jest naprawdę fajny bajer. Co do spustów, zobaczymy w praniu jak to się sprawdzi i jak to będzie wykorzystane. Fajnie ,że coś kombinują z padami. 

Wygląd konsoli meh ale konsole kupuje się dla gierek więc u mnie wybór jasny. Co prawda niezbyt leżą mi gierki w otwartym świecie jednak po zadyszce pudzianów i Halo jest to miła odmiana. Mam nadzieje ,że ta generacja dostarczy nam trochę więcej korytarzowych exów :sapek:

Opublikowano
5 minut temu, Bzduras napisał:

Wytrzeźwiałka w Łęczycy albo zarabia na jednym człowieku krocie, albo jest solidnie niedofinansowana i nie potrafi poradzić sobie z ciężkim przypadkiem :/

Nie mamy w Łęczycy wytrzeźwiałki :(

Edytowane przez Wesker

Opublikowano
12 godzin temu, Wesker napisał:

Na razie ani jednego błędu, PS5 dostarcza

F447A149-FE92-4902-94CC-6B8E1EF0A095.jpeg

09A742C6-99D9-4270-BDC9-622D8465C687.jpeg

Wesker wrzuca zdjęcia z prologu i "Na razie ani jednego błędu, PS5 dostarcza"

zresztą to i tak bez znaczenia, bo po obaleniu butelki za 3h i tak zaraz wjedzie Popek i to będzie na tyle z grania na plejce xd

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.