Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
1 minutę temu, Rozi napisał:

Najlepsze jest to, że nic nie wychodzi na tą szmatę w tym roku xd Chyba, że jakiś imbecyl czeka na Starfielda od Bethesdy, no ale nie wierzę, że tacy są. I te super gry day one, jak Symulator Koszenia trawy, ja pierdole xdddf

:kekw:

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 942,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

To, że do GP nie będzie miało startu, to było oczywiste, ale, że pomimo tego będzie droższe od GPU, to już jest jakiś absurd.

Opublikowano

Xbox: haha kto gra w starocie

plejstejszon: KURRRRRRRRRRRRRWA DŻIMBO USIĄDŹ MI NA MORDZIE

Wieszczyłem tę zmianę chorągiewek już dawno, nie zawodzicie :kekw:

Opublikowano

1.jpg.a352f69451d7b427e610f5a085a26d03.jpg

2.thumb.jpg.3b441f31578ea7c42d6623425f7d277d.jpg

Klapy  tego nie pomalujesz :kekw:

Edytowane przez Lord Protector

Opublikowano
1 minutę temu, SnoD napisał:

To, że do GP nie będzie miało startu, to było oczywiste, ale, że pomimo tego będzie droższe od GPU, to już jest jakiś absurd.

Luzik, będziesz mógł odpalić sobie natywnie gry z PSP w 272p. :dynia:

Czy jest cos co te niebieskie skurwysyny robią już nawet nie dobrze, ale przynajmniej nie doszczętnie do dupy? xdd Nie ma.

Opublikowano

Czej, czy ten streaming będzie w ramach PS Now? Bo jeśli tak to gurwa w Polszu sobie nie popykasz :kekw:

Opublikowano
Just now, Bzduras said:

Czej, czy ten streaming będzie w ramach PS Now? Bo jeśli tak to gurwa w Polszu sobie nie popykasz :kekw:

Dokładnie, nie dla polaka PS Premium, jedynie Deluxe zadziała.

Opublikowano
18 minut temu, Czoperrr napisał:

PS5 wspaniały retrobox do gier z PS1 :)

to lepiej na Xboxie odpalić legalnie emulatorem w 4K i zachowaną geometrią (fajny bajer).

Opublikowano
Teraz, grzybiarz napisał:

zachowaną

*poprawioną

Opublikowano
1 minutę temu, Bzduras napisał:

Xbox: haha kto gra w starocie

Xboty, które jedyne co mają to Starfielda od kłamczuszka Todda :kekw: Ja pierdole, Forza Horizon 5 martwa po 3 miesiącach, Halo po dwóch tygodniach, miesięczna śmieciara do Szambo Passa i to jest życie 4 złote miesięcznie muwie ci kolego to jest to to jest abonament Xboks gurom

1595857755-1558679868-vide-7.png

Opublikowano
Just now, grzybiarz said:

to lepiej na Xboxie odpalić legalnie emulatorem w 4K i zachowaną geometrią (fajny bajer).

No wybór jest prosty.

PSP w natywnej 276p na PS5 albo PPSSPP na Xboxie w 4K i dopasionym filtrowaniu i antyaliasingu.

Opublikowano
Teraz, Rozi napisał:

Forza Horizon 5 martwa po 3 miesiącach, Halo po dwóch tygodniach

Martwa, to znaczy "ja już nie gram"? No to plejstejszon jest martwe od kilku lat :lapka: Spoko, teraz nagle abonamencik (na Polskę wykastrowany względem zachodu, ale to już z litości przemilczmy) to rewolucja i "megatona", dwa dni wcześniej to było obesrane gówno i zabijanie branży. Idę po popcorn, bo szykuje się sowity seans miotania się klapków.

Opublikowano

Ja już dawno wybrałem - PS3 z CFW do kolekcji gier PS3/PS2/PSX i Xbox Series do GamePassa i emu.

Zostało mi PS4Pro, które zbiera kurz - może kiedyś wymieni się na PS5, jak już coś ciekawego wyjdzie i sprzęt nie będzie chodził po 3000zł.

Opublikowano

Chcę pograć w rozkurwiatorowy tytuł eksluzywny na najlepszym padzie świata? Włączam PlayStation 5.

Chcę z zagrać w multiplatformę, którą ominąłem? Włączam PlayStation 5, znajdę tę grę w nowym abonamencie Playstation Plus i ogram na najlepszym padzie świata z niespotykanymi odczuciami.

Chcę zagrać w retro hit? Włączam PlayStation 5, znajdę tę grę w nowym abonamencie Playstation Plus i ogram na najlepszym padzie świata.

Chcę zagrać na Xścierwie, a nie lubię słabych indyków, martwych serii dla ulungów jebanych (Halo) i gier widmo? Ciężko :kekw:

Opublikowano

Ale niektórzy odpłynęli GAMEPASS to główny rdzeń Xboxa (bo nie ma tylu gier) a PS NEW PLUS to dodatek do podstawowej esencji i za taki abonament można płacić bo to tylko dodatek a nie jak w przypadku xboxa JEDYNA słuszna droga bycia ruchanym

Opublikowano

Nie no, to jest zbyt mocne. Wszyscy wiedzieli, że ten abo od Sony nie ma szans z godpassem.

Kurva, ale że będzie tak kompromitująco źle?! :notbad:

Japończycy z właściwą sobie kulturą ruchali klaperskich zdecydowanie acz w miarę delikatnie. Jumbo jak to każdy pijak, stracił hamulce i przestawia wajchę "zakres penetracji" w pozycję CAŁA NAPRZÓD :kaz:

Opublikowano
Teraz, Rozi napisał:

Chcę pograć w rozkurwiatorowy tytuł eksluzywny na najlepszym padzie świata? Włączam PlayStation 5.

Chcę z zagrać w multiplatformę, którą ominąłem? Włączam PlayStation 5, znajdę tę grę w nowym abonamencie Playstation Plus i ogram na najlepszym padzie świata z niespotykanymi odczuciami.

Chcę zagrać w retro hit? Włączam PlayStation 5, znajdę tę grę w nowym abonamencie Playstation Plus i ogram na najlepszym padzie świata.

Chcę zagrać na Xścierwie, a nie lubię słabych indyków, martwych serii dla ulungów jebanych (Halo) i gier widmo? Ciężko :kekw:

Czy te sztosy są teraz z nami w pokoju? Proszę się nie bać odpowiedzieć, to bezpieczna przestrzeń.

Opublikowano
1 minute ago, Rozi said:

Gdzieś wyciekła już lista multiplatform dostępnych w abonamencie Playstation?

Opublikowano

Co Sonka to Sonka. Najlepszy pad, najlepsze exy, najlepsze usługi.

Opublikowano

Dobra, wiedziałem, że ten Spartaśmiecius będzie jedynie cieniem GodPassa, ale to co pokazało Sony to już naprawdę jebanie fanbazy po kule. xddd

Cóż, 1st party MSu i Godpass mogą spać spokojnie - wciaż są bezkonkurencyjni. :banderas:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.